Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emill
tag
ZTE V970-nel kapcsolatban lenne kérdésem, úgy látom már van néhányótoknak.
Már volt szó róla, hogy a 4gb belső tárolóját felosztja és az egyik 2gb-os részre telepít. Azt megtaláltam, hogy ki lehet választani alapból hova telepítse a programokat, de a navigációt ami elég sok helyet foglal a belső tárolóra rakta és én szeretném a 16gb-os memóriakártyára átrakni, de a move to sd card opció szürke. Át lehet valahogy rakni azokat a programokat amiknél ilyen szürke az áthelyezés opció?Egyébként ha valaki ZTE V970-en vásárlásán gondolkodik én eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. Ég és föld a korábbi Lenovo A65-ösömhöz képest. A tmallbox-ot szintén tudom ajánlani, a rendelés másnapján, még a kínai ünnepek előtt feladták, a honlapjukon bejelentkezve meg is lehetett nézni rögtön a tracking számot, kérni se kellett és 1,5 hét alatt ideért úgy, hogy 2 hétvége volt közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest