- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
liaviolet #58576 üzenetére
Szia!
4,7 colosból kevés van. Talán a Hongmi amit ajánlanék ebben a méretben, de érdemes az 5 colosok közt válogatni, abból nagy a választék.
De ami még tovább nehezíti a választást, hogy "sötétben is használható" kamera alatt nem tudom mit értesz, de ilyet nem nagyon találsz (én ugyan nem mélyültem el a kamerákban annyira, de esti vagy legalábbis sötét felvételekhez komoly fényképezőgép szükséges szerintem).Valamint a " játékok fussanak rajta probléma nélkül " a régebbiek többsége elmegy 6589T SoC-on így még a Hongmi benn is maradt, de valószínűleg egyre több van/lesz amihez már 6592-es SoC szükséges, az viszont drágább, főleg ha 2GB RAMot szeretnél és itt felmerül érdemes-e a 8 magos alá a 2 GB RAM. Szerintem igen, de semmilyen tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban.
Végül is 200 USD alatt a Hongmi jó lenne (persze ÁFA-val fölé megy az ára). Ha pedig 5 colos is belefér elég sok van, kinek melyik jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest