Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonym1s
üzenetére
Hátőőőő, az a 4 óra olyan kiugró?
Van valami külsős screen brightness állító program?
A w200 király, de kicsit fényes sötétben...Ja igen w200.
Egy kis személyes:LG Optimus 2x nek kerestem az utódját, szóval csak kocka fekete tepsi jöhetett szóba.
O2X eladása után 2 hétig egy ZTE Bladet voltam kénytelen használni.
Hát külsőleg a kettő összegyúrása :-D
Fekete tepsi mint az O2X és van a szélén egy fém hatású csík mint a Bladen :-DA másik, hogy nagyon vékony így kis jóindulattal mondhatjuk, hogy egykezes használatra is alkalmas, ugyanakkor nagyon könnyű is, viszont nagyon csúszósra sikeredett a hátlap, így nem a méret miatt kétkezes, hanem a csúszás miatt kell kétkézzel fogni.
De ennyi baj legyen.
Lekopogom, minden oké vele, egyedül a gombvilágítás nagyon halovány, ráadásul kék. Sötétben halványan látszik, nappal érzésre kell nyomni. Majd javítják, vagy nem. Ennyi baj legyen.
$185 ért szerintem messze jobb vétel mint bármi más ebben az árkategóriában.
Ja igen, király 1500 mAh os eu töltőt adnak hozzá, nem egy 500ast mint a w100 hoz. Fejlődnek.Elegáns, jó kézbe venni, bár egy gumis hatású hátlapnak örülnék. A tok még csúszzósabb amit adtak hozzá. Majd lövök valami nillkint, vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest