Hirdetés
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro

- 

Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

FatalEror
addikt
válasz

gyuszito

üzenetére
						Ja a multi az más,azt elismerem,de arról eddig nem volt szó!
És igen én is néztem umi x2-t,aminek 2gb RAM-ja van,de nem érdekel,mert fölösleges lépést tartanom a technológiával,mert drága,és veszteséges mulatság,illetve a C2-s ára az lélektani határ,amit telefonra szeretnék költeni,mivel úgy is tudom,hogy ezen is qrva sokat fogok bukni,de enélkül,ma már nem lehet jó telefont venni,ez a 4 mag,nekem elég egy darabig,zömében filmeznék,mivel az online játkot akarnák már réges-régen vettem volna egy vitát,csak az baj,hogy ha belejövök a játékba,akkor anyázás a vége.
 a FullHD kijelző nekem filmezés miatt jól jön,amúgy mint említettem,ez sem feltétel,csak a C2 az első olyan telefon,ami számomra tényleg tetszetős.És a 3d-s játékokkal meg az bajom,hogy lapát tenyerem jóvoltából,újaim sem kicsinyek,így azokat az apró virtuális "karokat",nekem halál kezelni.Megértem a te szemszögedet is,mivel én géppel vagyok hasonlóan,csak már a játékot felváltotta a gépen végzett "munka" videó renderelés,rajzolás ahova azért kell már erő mind CPU tekintetében,mind videokártya tekintetében. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
 - Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
 - X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
 - BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

a FullHD kijelző nekem filmezés miatt jól jön,amúgy mint említettem,ez sem feltétel,csak a C2 az első olyan telefon,ami számomra tényleg tetszetős.És a 3d-s játékokkal meg az bajom,hogy lapát tenyerem jóvoltából,újaim sem kicsinyek,így azokat az apró virtuális "karokat",nekem halál kezelni.Megértem a te szemszögedet is,mivel én géppel vagyok hasonlóan,csak már a játékot felváltotta a gépen végzett "munka" videó renderelés,rajzolás ahova azért kell már erő mind CPU tekintetében,mind videokártya tekintetében.