- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mozgóképen a második trifold
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #16781 üzenetére
Ha jelet árnyékol a fémlap akkor nincs ezzel mit tenni, meg kell várni míg a jiayu áttér a karbonszálas szuper
I-műanyagra (ilyesféle innovációt hiresztelnek az új iPhone burkolataként...) A G4-ben már elhagyták a nemtrendi fém burkolati elemeket aztán jő új főhajó a G5!(Én amúgy ritkán használok gps-t de amikor olvastam a leírást utána bekapcsoltam és megcsináltam az ygps-es tesztet vagyis "kalibrációt" és azzal másfél perc körüli időben 7-8 holdat látott..)
(Ja igen tényleg az akksija aktiv használattal is 3 kerek napot kibír.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest