- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
jdeutsch #15323 üzenetére
Nem tudom hányszor kell még leirni,de mégyegyszer leirom.
A Jiayu G3 kamerája a többi hasonló kategóriáju telefonhoz képest szarabb képet csinál.
Nem a kompakt fényképezőgépekhez képest,hanem más telefonokhoz képest.
Nekem is G3 van és nagyon jó telefonnak tartom,de ne legyünk már ennyire elfogultak hogy nem ismerjük be ha valamiben nem jó.
Sokan panaszkodtak már erre,csináltak már utólag kamera javitó csomagot is külföldön.Vajon miért?Mert semmi gond a kamerájával?Persze nem segitett rajt.Még nem próbáltam ilyen kivilágitott utcát fényképezni vele mint berigazek kolléga,de biztos vagyok benne hogy nem lenne olyan jó a kép.És itt erről van szó,nem arról hogy egy fényképezőgéphez hasonlitanánk.
Van akit ez nem érdekel van akit meg igen.Ebben sem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged