Aktív témák
-
orvil
tag
tegnap talaltam egy jo app-ot, "Auto Bluetooth" a neve.
Lenyegeben akkor aktivalja a bluetooth-ot, amikor headset-rol igeny van ra, vagyis hivas jon/megy.
kocsiban hasznalom, mert eleinte joban volt a telo a kocsival, de par napja folyamat eldobja a kapcsolatot, nem engedi letenni, stb.ezt az app-ot hasznalva eddig jonak tunik.
telom htc one s
-
orvil
tag
válasz
james008bond #3049 üzenetére
ezert jo ha az embert tud kulombseget tenni a telefonja es a szamitogepe kozott :-D
en pl serverterembe a teloval dolgozom, vnc, rdp, ssh, etc ... lusta vagyok visszamenni irodaba, azert is vettem.
1gigas havi netem van, pont eleg. telon alap progik, amik az elethez kellenek, jatek nincs sem mas felesleges memoriazabalo dolog. infos letemre sosem piszkaltam telomat, jo ahogy vettem. ha az ember hatart szab a hulyesegnek, minden mukodik rendesen, egyszeru de nagyszeru bolcsesseg
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen program, ami...?
- Macska topik
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged