Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
orvil
tag
tegnap talaltam egy jo app-ot, "Auto Bluetooth" a neve.
Lenyegeben akkor aktivalja a bluetooth-ot, amikor headset-rol igeny van ra, vagyis hivas jon/megy.
kocsiban hasznalom, mert eleinte joban volt a telo a kocsival, de par napja folyamat eldobja a kapcsolatot, nem engedi letenni, stb.ezt az app-ot hasznalva eddig jonak tunik.
telom htc one s
-
orvil
tag
válasz
james008bond
üzenetére
ezert jo ha az embert tud kulombseget tenni a telefonja es a szamitogepe kozott :-D
en pl serverterembe a teloval dolgozom, vnc, rdp, ssh, etc ... lusta vagyok visszamenni irodaba, azert is vettem.
1gigas havi netem van, pont eleg. telon alap progik, amik az elethez kellenek, jatek nincs sem mas felesleges memoriazabalo dolog. infos letemre sosem piszkaltam telomat, jo ahogy vettem. ha az ember hatart szab a hulyesegnek, minden mukodik rendesen, egyszeru de nagyszeru bolcsesseg
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest