- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Aktív témák
-
Agro
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg tapasztalata az xTralogic Remote Desktop nevü alkalmazásáról? Neten találtam néhány útmutatot, hogy hogyan kell beállítani a telón és a gépen de nem hajlandó csatlakozni. Digi net + TP Link router hasít otthon. Ha wifin csatlakozok és beírom a pc-m IP címét akkor gond nélkül csatlakozik. Routeren beállítottam port forwardingot a 3389-es portra, PC-n engedélyeztem a távoli asztali használatot, Windows tűzfalban engedélyeztem a 3389-es portot. Port checkerrel leellenőriztem a port forwardolás sikeres. Igy nem sikerült csatlakozni. Leellenőriztem az ESEt tűzfalát abban is engedélyezve van elvileg a távoli asztali használat. Ha másik PC-ről csatlakozom, akkor gond nélkül megy, de a telefonnal csak akkor hajlandó kommunikálni ha az ESETET is kilövöm. Ami nem túl szerencsés húzás
Amúgy maga a program ha működik akkor csillagos 5ös úgyhogy tudom bárkinek ajánlani
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest