Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Teasüti #49784 üzenetére
Teasüti: Pont nemrég beszéltünk róla a nexus topikban, en az AppSales nevu progit hasznalom. Folyamatosan ertesit az aktualis akciokrol amik a play store-ban vannak. Van google+ oldaluk is, ha azt jobban preferálod. Igy biztosan nem maradsz le egyetlen akciorol sem ;-)
Mas: alkalmazasok jogosultsagainak korlatozasaval kapcsolatban, pont az elobb emlitett GPS-tema kapcsan egy kis kerdes.. Multkor letoltottem egy ilyen jogosultsag letilto programot, ami ahhoz vezetett, hogy a telefonon nem lett internet... para volt... Mindegy, telefon ujrainditasa megoldotta a gondot, leszedtem az appot es kesz. Viszont szeretnek tovabbra is egy ilyen progit, es nem ertem alapvetoen, hogy ha egy app pl. hozzafer dolgokhoz, amik szerintem nem feltetlenul szuksegesek a mukodeshez (peldaul egy hatterkep alkalmazas hozza akar ferni a naptarbejegyzesekhez - nincs ilyenem, csak egy h*lye pelda), akkor ha ezt a jogultsagot leszedem, attol meg mukodni fog az alkalmazas? Mert legutobb szerintem pont azert nem mukodott nehany alkalmazas, mert kigyomlaltam fontos jogosultsagokat. Szoval bocs, hogy ilyen bonyolultan fogalmazok, csak azt akartam, hogy atjojjon a lenyeg. Vagy egyaltalan felesleges ezekkel a jogosultsagokkal foglalkozni? Tulparazzuk ezt a temat? Es milyen olyan alkalmazast tudtok ajanlani, amit konnyen be lehet allitani (rootolt galaxy nexus). Elore is koszi.
Aktív témák
- Medence topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest