- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
SG3rg0 #43074 üzenetére
Hol olvastad ezt? Nekem fent van, próbálgattam, de csodákra ne számíts. Sajnos a Desire S kamerája alapból nem a csúcskategória enyhén szólva. Szar hardverből pedig semelyik szoftver nem tud várat építeni.
A Desire S alap gyári kamera szoftvere tök jól konfigurálható, minden állítható, szinte olyan mint egy digitális fényképező menüje. Ez az FX camera app kb. ugyanezt tudja, így inkább olyan telefonokra ajánlanám, amiknek a gyári szoftvere gyenge. Van jópár ilyen, olcsóbb kategóriában főleg.
De ha gondolod próbáld ki. Én megtettem, fent is van a telefonomon, de semmivel nem csinál jobb képeket szerintem, mint a gyári app.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest