Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
SG3rg0
üzenetére
Hol olvastad ezt? Nekem fent van, próbálgattam, de csodákra ne számíts. Sajnos a Desire S kamerája alapból nem a csúcskategória enyhén szólva. Szar hardverből pedig semelyik szoftver nem tud várat építeni.
A Desire S alap gyári kamera szoftvere tök jól konfigurálható, minden állítható, szinte olyan mint egy digitális fényképező menüje. Ez az FX camera app kb. ugyanezt tudja, így inkább olyan telefonokra ajánlanám, amiknek a gyári szoftvere gyenge. Van jópár ilyen, olcsóbb kategóriában főleg.
De ha gondolod próbáld ki. Én megtettem, fent is van a telefonomon, de semmivel nem csinál jobb képeket szerintem, mint a gyári app.
Aktív témák
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A Desire S alap gyári kamera szoftvere tök jól konfigurálható, minden állítható, szinte olyan mint egy digitális fényképező menüje. Ez az FX camera app kb. ugyanezt tudja, így inkább olyan telefonokra ajánlanám, amiknek a gyári szoftvere gyenge. Van jópár ilyen, olcsóbb kategóriában főleg.