- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Köszönöm, multipoint device-okon is gondolkoztam BT-headsetekkel kapcsolatban, de akkor olyan kellene, ami úgy tud kapcsolódni 2 eszközhöz is, hogy egyrészt ha hangos navigációban hangutasítást kell adni (szerencsére ezt elég ritkán kell csak használnom), akkor kerüljön az is ezen keresztül megszólaltatásra, másrészt ha bejövő hívásom/SMS-em van, akkor valamiként jelezze, bármelyikre is jön. Továbbá nem akarok plusz töltőt cipelni magammal, úgyhogy microUSB-vel tölthető headset lenne jó (ami szerintem nem létezik, pedig nem nagyobb a csaltakozó, mint a régebbi SE-headseteké), valamint cserélhető legyen a fülhallgató része, mert van egy kedvenc AKG-m, amit szeretek használni.
Ezért gondoltam, hogy talán egyszerűbb az egyik telefont headsetként használva a másikról oda továbbítani a dolgokat. Tudom, hogy számítógépről megy BT-n a telefon irányítása, valamint telefonról is a számítógépé, a számítógépről-számítógép is megoldott, de a telefonról telefonra átirányításról nem gondoltam volna, hogy ennyire ritka igény. XDA-t is átlapoztam, egy ilyet találtam:
Phone Link
De szerintem ez sem az, ami nekem kellene...Inarus és VD:
Sokat gondolkoztam a LiveView-n is, de a fórumába olvasgatva nem igazán dícsérték, és azt hiszem nincs rajta 3,5"-es jack-aljzat, pedig az szerintem ráfért volna, hogy headset-et beledugva vezetéknélküli BT-headsetként is lehessen használni, mint egy MW600-at. A SmartWatch-ról még nem hallottam, ránézek, köszönöm!
Aktív témák
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 - i9 / 16gb RAM és 1tb SSD + GARANCIA
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest