- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Köszönöm, multipoint device-okon is gondolkoztam BT-headsetekkel kapcsolatban, de akkor olyan kellene, ami úgy tud kapcsolódni 2 eszközhöz is, hogy egyrészt ha hangos navigációban hangutasítást kell adni (szerencsére ezt elég ritkán kell csak használnom), akkor kerüljön az is ezen keresztül megszólaltatásra, másrészt ha bejövő hívásom/SMS-em van, akkor valamiként jelezze, bármelyikre is jön. Továbbá nem akarok plusz töltőt cipelni magammal, úgyhogy microUSB-vel tölthető headset lenne jó (ami szerintem nem létezik, pedig nem nagyobb a csaltakozó, mint a régebbi SE-headseteké), valamint cserélhető legyen a fülhallgató része, mert van egy kedvenc AKG-m, amit szeretek használni.
Ezért gondoltam, hogy talán egyszerűbb az egyik telefont headsetként használva a másikról oda továbbítani a dolgokat. Tudom, hogy számítógépről megy BT-n a telefon irányítása, valamint telefonról is a számítógépé, a számítógépről-számítógép is megoldott, de a telefonról telefonra átirányításról nem gondoltam volna, hogy ennyire ritka igény. XDA-t is átlapoztam, egy ilyet találtam:
Phone Link
De szerintem ez sem az, ami nekem kellene...Inarus és VD:
Sokat gondolkoztam a LiveView-n is, de a fórumába olvasgatva nem igazán dícsérték, és azt hiszem nincs rajta 3,5"-es jack-aljzat, pedig az szerintem ráfért volna, hogy headset-et beledugva vezetéknélküli BT-headsetként is lehessen használni, mint egy MW600-at. A SmartWatch-ról még nem hallottam, ránézek, köszönöm!
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- RAM topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Nintendo Switch V2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest