Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Jampec8686
csendes tag
Hello szeretnék segítséget kérni... van egy kis problémám az milestoneal. pontosabban több van és nem tudom megoldani őket ez android dolog új nekem szóval ja...
van a telón a vissszanyíl érintő gomb ha töbször megnyomom egyszer csak kiírja h aplication killed és után hosszu másodpercegik nem jön be a menü ha rányomok... elég idegesítő mikor 100adszorra jön ez elő.....
ez mitől lehet h lehet kiküszöbölni.... ?
mikor felteszek pár progit egyből kiírja h kevés a hely valahol ..talán a memóriában vagy nem tudom de memória karin mgé 3 giga van szóval bedobja az ahol a futo prograomok vannak és ott le kell állítani csomót .. de ezt állandóan csinálni kell napjába 30x külömben nem enged telepíteni semmit... erre mi a megoldás???
magától beindít olyan alkalmazásokat amiketnem is használok miért van és mindig egyesével kell bezárni? aztán 2 másodperc és ujra kinyílik ...
nem tudok a márketből letölteni mert mikor arra megyek h install ki ír valamit és OK gombra lehet kattintani és nem történik semmi.. valamit androiddal kapcsolat ír ki... van gmailen ... azon keresztül léptem be a marketbe... szóval nem tudom mi lehet a baj.. pontosan ezt írja ki: na ezt írja ki a market pontosan :" there are no andorid phones associated with account please sign in eith a diferent account ".
ja és miért lassúl a telefon mint álllat.. mindenhol azt mondják h az android ilyen gyors olyan .. az enyém meg mint a csiga a tárcsázásnál is kell várni sokat mire elkezdii hívni halál égő több haverom is elkérte h felhív valakit és mondják h milyen a szar lassu teló.m... mit tegyek ? minden androidnak ilyen hibái vannak vagy csak én fogtam ki szart?
Aktív témák
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest