Hirdetés
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
Jampec8686
csendes tag
Hello szeretnék segítséget kérni... van egy kis problémám az milestoneal. pontosabban több van és nem tudom megoldani őket ez android dolog új nekem szóval ja...
van a telón a vissszanyíl érintő gomb ha töbször megnyomom egyszer csak kiírja h aplication killed és után hosszu másodpercegik nem jön be a menü ha rányomok... elég idegesítő mikor 100adszorra jön ez elő.....
ez mitől lehet h lehet kiküszöbölni.... ?
mikor felteszek pár progit egyből kiírja h kevés a hely valahol ..talán a memóriában vagy nem tudom de memória karin mgé 3 giga van szóval bedobja az ahol a futo prograomok vannak és ott le kell állítani csomót .. de ezt állandóan csinálni kell napjába 30x külömben nem enged telepíteni semmit... erre mi a megoldás???
magától beindít olyan alkalmazásokat amiketnem is használok miért van és mindig egyesével kell bezárni? aztán 2 másodperc és ujra kinyílik ...
nem tudok a márketből letölteni mert mikor arra megyek h install ki ír valamit és OK gombra lehet kattintani és nem történik semmi.. valamit androiddal kapcsolat ír ki... van gmailen ... azon keresztül léptem be a marketbe... szóval nem tudom mi lehet a baj.. pontosan ezt írja ki: na ezt írja ki a market pontosan :" there are no andorid phones associated with account please sign in eith a diferent account ".
ja és miért lassúl a telefon mint álllat.. mindenhol azt mondják h az android ilyen gyors olyan .. az enyém meg mint a csiga a tárcsázásnál is kell várni sokat mire elkezdii hívni halál égő több haverom is elkérte h felhív valakit és mondják h milyen a szar lassu teló.m... mit tegyek ? minden androidnak ilyen hibái vannak vagy csak én fogtam ki szart?
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest