- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Canonfan #28638 üzenetére
RazorGTR1 (#28641)
Köszi a válaszod,akkor nem is kísérletezek vele, mondjuk nekem a Flash Lite is elég lenne, az 1.6-os romokban volt nálam a Sense miatt, sajna úgy tudom azt sem lehet felpakolni csak úgy, bár annyira azért nem életbevágó a dolog
A régi telefon - 2.3-as rom témához:
Nekem is meg kellett lépnem a 2.3-as főzött romra való áttérést szerencsére kezdetben volt segítségem, aki az első romokat felpakolta és megmutatta hogy kell, de abszolút nem bántam meg a dolgot.
Nekem egy HTC Tattoo-m van ami szintén nem mai telefon, 2009-es modell, és csak 1.6-os android volt a gyári romja ami ugyebár nagyon régi, nem is tudom hogy támogatott-e még. A HTC részéről meg volt ígérve rá a 2.1 de ebből nem lett semmi, bár nem is nagyon baj, mert szerencsére összehoztak rá az XDA-n teljes értékű 2.3-as romokat, és 2.3-al (CM7) minimum 2* olyan használható a telefon mint 1.6-al...Persze megakadások, belassulások előfordulnak néha, (ez szerintem inkább a Tattoo kevés memóriája miatt van) de annyira nem vészes szerintem, sokkal jobb 2.3 + CM-el a Tattoo, mint 1.6-al...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest