Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
_NCT
addikt
Hát nem tudom ti hogy csináltátok meg hogy működjön Llama-val a pozíció-frissítés Latitude-on, de nekem sehogy sem működik.
Minden a videó szerint beállítva, mégsem jó. Akkor frissül max Latitude-on az állapotom, ha kézzel rányomok.... Hurrá....Továbbá ki akartam próbálni a Wake On Lan lehetőséget, ha beérek az adott cellába, akkor elindítsa a WOL progi shortcut-ját,s küldjön a gépnek magic packet-et, de ez sem működik, Llama létrehozza a shortcut-ot, viszont úgy érzékeli, mintha nem tallóztam volna be neki, listában sem jelenik meg. Eddig 2őből 2 funkció nálam nem működik, nem valami meggyőző.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Minden a videó szerint beállítva, mégsem jó. Akkor frissül max Latitude-on az állapotom, ha kézzel rányomok.... Hurrá....