Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
keresek egy programot, bár nem tudom, hogy létezhet-e ilyen. Mondom, hogy miről van szó.
Járom az országot, és a telefonom navigál. Na most olyan progit keresnék, ami gps alapján jegyzi, hogy épp merre jártam egy adott nap, és megjeleníti az útvonalat is. Ezzel mintegy "merre jártam már" térképet lehetne csinálnom. Létezhet ilyen? Ha még a telóról ki is lehetne ezt szedni, és közösségi oldalon megjeleníteni, az maga lenne a csoda
(tudom, van a Bejelentkezés funkció, de azt csak azokon a helyeken használom, ahol megállok pihenni, ebédelni stb...)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő