Hirdetés
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
Aktív témák
-
chab7
addikt
Jó jó. Én nem is használok windowst. Lehet ott úgy van és munkahelyi hálózaton is. De a root akkor is csak egy alap rendszergazdai hozzáférés. Nem kell ördögtől félni a root miatt. Nekem is lenne helyem bőven a belső tárhelyen, 2 giga, de mégis rootolva van, mert nem munkahelyi telefon hanem saját, és mint ilyen - és mert linuxot használ - szeretnék én magam rendelkezni a telefon funkciói felett. Ha nem így akarnám, akkor eleve almásat vennék mert azon csak azt lehet amit a cég megenged. De én szeretem a szabadságot és emiatt használok linuxos telefont. Még így is be vagyok zárva, mert az enyémnek nem nyílt a bootloadere
de legalább a root hadd maradjon meg.
Én nem tartom helyesnek a root ellenességet, mert 1.) ez nem valami olyan dolog mintha szeszcsempészet lenne 2.) ha már szabad alapú szoftver akkor hozzuk ki amit lehet belőle. De hogy van egy jó kis op.rendszer amiben lehet még vájkálni de pont ellene kampányoljuk... na nekem csak ez nem tetszik. Emiatt reagálok(tam) csak
nem a személyed ellen.Ezekkel a soraiddal amúgy meg egyetértek:

"szerintem nem túl jó, hogy látatlanba minden mezei felhasználó, még vásárlás előtt azt hallja, hogy mindenkép rootolni kell, mert csak új jó egy telefon.""szerintem érdemesebb egy kicsit várni, olvasgatni fórumokat az adott telóról, nem rögtön a kibocsátás után megvenni,"
De ne legyen attól baj, ha valaki meg nem mezei és szereti "kézben" tartani a dolgokat.
Aktív témák
- iPhone topik
- EAFC 26
- iOS alkalmazások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de legalább a root hadd maradjon meg.
nem a személyed ellen.