- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Jajajajjj, KIES! Nem jó, nem szeretjük. Sokkal egyszerűbb és jobb a telefont sima pendrive-ként érzékeltetni a számítógéppel.
A KIES-t szerintem tüntesd el, csak bonyolítja a dolgokat - legalábbis szerintem, de lehet, hogy lesz ellenvélemény is. Én nem szeretem.
Csengőhang megadása: csinálj a memóriakártya gyökerében egy Sounds nevű mappát, azon belül egy Alarms-ot a riasztások hangjainak, egy Notifications nevűt a jelzőhangoknak, és egy Ringtones nevűt a csengőhangoknak. Így a telefon listájában fel fognak tűnni az odatett hangok.
Ha ez bonyolultnak tűnik, akkor töltsd le a Marketről a WhoIsIt nevű csengőhangos progit (van másik is ilyen néven, ebben a leírásban benne van, hogy egyéni csengőhangokat tudsz megadni). Hosszú távon az első módszer kifizetődőbb.
Teljesen kezdőként nézd meg a Logoutomat és az SE-Portál-t, ami az aláírásomban van, ott elég sok mindent megtalálsz, ami szükséges lehet az induláshoz. A leírásokban lehetnek apróbb eltérések (se-portál), mivel azokat a leírásokat X10 Minivel csináltam, de a lényeg ugyanaz.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest