- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Telekom mobilszolgáltatások
- 10 VI 16
- Bekékült a Pixel 10a
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Jajajajjj, KIES! Nem jó, nem szeretjük. Sokkal egyszerűbb és jobb a telefont sima pendrive-ként érzékeltetni a számítógéppel.
A KIES-t szerintem tüntesd el, csak bonyolítja a dolgokat - legalábbis szerintem, de lehet, hogy lesz ellenvélemény is. Én nem szeretem.Csengőhang megadása: csinálj a memóriakártya gyökerében egy Sounds nevű mappát, azon belül egy Alarms-ot a riasztások hangjainak, egy Notifications nevűt a jelzőhangoknak, és egy Ringtones nevűt a csengőhangoknak. Így a telefon listájában fel fognak tűnni az odatett hangok.

Ha ez bonyolultnak tűnik, akkor töltsd le a Marketről a WhoIsIt nevű csengőhangos progit (van másik is ilyen néven, ebben a leírásban benne van, hogy egyéni csengőhangokat tudsz megadni). Hosszú távon az első módszer kifizetődőbb.
Teljesen kezdőként nézd meg a Logoutomat és az SE-Portál-t, ami az aláírásomban van, ott elég sok mindent megtalálsz, ami szükséges lehet az induláshoz. A leírásokban lehetnek apróbb eltérések (se-portál), mivel azokat a leírásokat X10 Minivel csináltam, de a lényeg ugyanaz.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A KIES-t szerintem tüntesd el, csak bonyolítja a dolgokat - legalábbis szerintem, de lehet, hogy lesz ellenvélemény is. Én nem szeretem.