Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Breki
veterán
Igen pontosan az elsőben linkelt témáról van szó
és abban vannak olyan ikonok amivel pl a középsőt megcsináltam, de a szélsőnél csúszik
illetve ugye fel kéne cserélnem mert most az alkalmazások van középen nem a phonea leírásban most ennyit találtam, de nekem most magyar és először csinálom ezért kéne egy kis segítség hozzá
Theme setup:
1. You must have Go Launcher installed
2. Select theme and press “apply”
3. You will see have the new SENSE dock, along with your app icons.
4. You will need to remove icons 2 and 4 off the dock, by press-holding on the icon and selecting “change shortcut” > “blank”.
5. On remaining icons, press-hold and select “choose icon” > “themes” and select icons for the dock that is currently selected (classic or carbon).
6. For central button/icon, select a transparent icon, through same method, but it will be second on the list!Notice, for classic dock, left and right icons are not interchangeable, but for carbon dock you can mix left and right icons. Also notice, carbon dock uses its own icons from the same menu icons.
Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest