Aktív témák
-
Breki
veterán
Igen pontosan az elsőben linkelt témáról van szó
és abban vannak olyan ikonok amivel pl a középsőt megcsináltam, de a szélsőnél csúszik
illetve ugye fel kéne cserélnem mert most az alkalmazások van középen nem a phonea leírásban most ennyit találtam, de nekem most magyar és először csinálom ezért kéne egy kis segítség hozzá
Theme setup:
1. You must have Go Launcher installed
2. Select theme and press “apply”
3. You will see have the new SENSE dock, along with your app icons.
4. You will need to remove icons 2 and 4 off the dock, by press-holding on the icon and selecting “change shortcut” > “blank”.
5. On remaining icons, press-hold and select “choose icon” > “themes” and select icons for the dock that is currently selected (classic or carbon).
6. For central button/icon, select a transparent icon, through same method, but it will be second on the list!Notice, for classic dock, left and right icons are not interchangeable, but for carbon dock you can mix left and right icons. Also notice, carbon dock uses its own icons from the same menu icons.
Aktív témák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kés topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2947
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest