Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
aggleány #12985 üzenetére
A gmail app-ban azt be tudod állítani, hogy automatikusan szinkronizáljon vagy csak manuálisan. MotoDefy-n van külön egy accounts app, ott ha gmail-től kiveszem a pipát, csak manuálisan lehet frissíteni.
Az időzített frissítést viszont én sem találtam meg, bár ezt nem értem miért nincs...
(Csak olyat találtam, ami minden frissítést vezérel és simán lehet, hogy blur specifikus)
A gyári levelező kliensed viszont biztosan tudja a push-t és az x időközönkénti frissítést. Állítsd be arra a gmail-t és megúszol egy telepítést, már ha van más is, mint gmail app...
Dropbox epic fail - szóval a banszámla adataim nem biztos, h feltölteném ide, még titkosítva sem.
rum-cajszDroidWall-t használok, nagyon jó kis progi - növeli a biztonságérzetem
, de nincs benne időzítési lehetőség.
Ettől függetlenül csak ajánlani tudom.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robogó, kismotor
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged