Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
aggleány #12985 üzenetére
A gmail app-ban azt be tudod állítani, hogy automatikusan szinkronizáljon vagy csak manuálisan. MotoDefy-n van külön egy accounts app, ott ha gmail-től kiveszem a pipát, csak manuálisan lehet frissíteni.
Az időzített frissítést viszont én sem találtam meg, bár ezt nem értem miért nincs...
(Csak olyat találtam, ami minden frissítést vezérel és simán lehet, hogy blur specifikus)
A gyári levelező kliensed viszont biztosan tudja a push-t és az x időközönkénti frissítést. Állítsd be arra a gmail-t és megúszol egy telepítést, már ha van más is, mint gmail app...
Dropbox epic fail - szóval a banszámla adataim nem biztos, h feltölteném ide, még titkosítva sem.
rum-cajszDroidWall-t használok, nagyon jó kis progi - növeli a biztonságérzetem
, de nincs benne időzítési lehetőség.
Ettől függetlenül csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel