- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Aktív témák
-
Meetal
csendes tag
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni.
ZTE Blade készülékemhez keresek valami megbízható hívás szűrő programot.
A Marketen leltem többet is és próbálkoztam is velük. Valahogy egyik sem vált be, habár a kissé gyenge angol tudásommal is lehet a baj.
Utoljára a Gang Filter volt fent. AZ első hétvégén be is állítottam. Létrehoztam egy csoportot Család néven és egyet Tilthatók néven. A programban beállítottam hogy a Tilthatók csoportból érkező ill. minden egyéb a telefonkönyvben nem szereplő számot utasítson vissza. Frankón ment is. Aztán hétfőn reggel kikapcsoltam az összes tiltást és ekkor ért meglepetés. A tilthatók csoportból senki nem tud elérni. Ezután kínomban leszedtem a programot. Így sem lett jobb. Hosszú keresgélés után vettem észre, hogy a névjegyeknél az opciók beállítás alatt a hívó automatikus visszautasítása be van kapcsolva, méghozzá a csoport összes tagjánál. Most egyesével szedegetem ki a pipákat.
Nem tudom hol ronthattam el.
Ha valakinek van tapasztalata és tud ajánlani valami valóban jól működő appot, azt nagyon megköszönném.Szép estét!!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest