Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
valaki tudna segíteni abban, hogy hogy tudnám megszerezni az alfa biztosito alfa go appját?
sajnos a play áruházbol csak Magyar localizácioval lehet letölteni és nekem németre van állva a telefon. igy csak azt az uzenetet kapom, hogy az alkalmazást az ön országában nem lehet letölteni.Azt is megköszönném, ,ha esetleg tudja valaki ,hogy hogy tudnám visszaállitani a loaclaizáciot, mert hiába csinálom meg azt amit ajánlanak, hogy a play beállitásoknál a válasszam ki a megfelelö orságpt és akkor majd 48 ora mulva megváltozik és ,hogy csak egy évben csak egyszer lehet ezt megváltoztatni, csak nálam ez nem mukodik, nem tudom, hogy mihez van kötve, mert 3 éve voltam kint a németeknél és azota már telefont is cseréltem , de ugyan ugy megmaradt a német localizácio a telefonban.
igy pár alkalmazást nem tudok használni, de a legtöbbet megtalálom apk formájában, de ezt nem .
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
crok
mobilizmo