Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    tudna nekem valaki abban információval szolgálni, hogyha a handcent sms appot feltelepitem akkor nem kapok sms-t az OTP-s pénzmozgásokról vagy ha be akarok jelentkezni a netbankba ?
    A telefon Tmobilos és már többször voltam benn mindkét szolgáltatónál ott minden beállitást jónak találtak sőt simkártyát is cseréltek és a telefont is gyárira visszaállitottam,de nem jön SMS ,de csak is az OTP-től magánszemélytől megkapom,és el is tudok küldeni,
    Az applikáción belül nem szoktam semmit sem állitani csak a magyar nyelvet telepitem rá pluszba és nem csináltam handcent fiokot sem.
    Egy éven keresztül ugyan ezt az appot használtam nem volt vele probléma mindenről azonnal jött értesités.
    Szept4-én frissitettem a romot a telefonomba Gyári ,rootolatlanul a hivatalos oldalról és felkerült a handcent ,azóta jött elö a probléma.
    tegnap letöröltem és a gyári üzenetküldöt hagytam alapértelmezetben igy megjött az igazoló számsor a netbankhoz,de még nem fizettem azota kártyával, hogy az is megjavult e.
    Ha arról is megjön az értesités akkor egyértelmű, hogy a handcent a hibás, csak érdekelne, hogy mitől és miért csak arra az egy számra.

Új hozzászólás Aktív témák