- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
repvez #175210 üzenetére
Talán hasznos lehet neked is, nagynehezen találtam végre egy olyan appot, amit keresek, ami edzés közben mutatja a HR grafikont és támogtaja a H10 övet is.
FITIV Pulse Heart Rate Monitor
Sajknos fizetős, de nem vészesen drága, 5600 Ft egy évre és van egy hetes próbaidőszak. Én kipróbáltam és ki fogom fizetni, pont ilyet kerestem.
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy milyen app segítségével tudnám az edzés közbeni szívritmusom grafikonkát valós időben követni a telefon kijelzőjén, Polar H10 szívritmus szenzor használatával.
2015 óta használom a Suunto Sports Tracker appot, ebben van 10 évnyi edzésem adata. Az eddig használt Polár H7 szenzorom elhalálozott, beruháztam helyette egy új H10-esbe, de legnagyobb bánatomra kiderült, hogy a Sport Tracker ezt az újabb szenzort már nem támogatja.Ami nagyon fontos lenne számomra, hogy edzés közben, valós időben tudjam követni a szívritmus görbét. Más adat nem érdekes, GPS, magasság, stb, nem számít, csak a HR, grafikonon jelezve. Kipróbáltam a Polar Flow appot, de az az edzés alatt nem mutatja a görbét, csak az edzés leállítása után, az összefoglalóban.
Tudnátok nekem olyan appot ajánlani, amivel kiválthatnám a Sport Trackert?
Csatoltam egy képet, mire gondolok pontosan. -
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy általános Android beállítással kapcsolatban.
Samsung Galaxy S20FE készülékem van, amit angol menürendszerrel használok 12-es Androiddal.Rendszeresen használom rajta a hang alapú diktálást üzenetek beírogatása helyett. Amikor a virtuális billentyűzeten megnyomom a mikrofon ikont, bejön a képernyő alján a Google szövegfelismerő mezője és ott tudok neki diktálni. Magyar nyelvet állítottam be szövegfelismerésre és hónapokon keresztül tökéletesen működött, nagyon szépen felismerte amit diktáltam neki magyarul.
Viszont egy ideje már angolul próbálja felismerni a magyar szöveget, pedig nem állítottam át sehol semmit ezzel kapcsolatban. Átnéztem a beállításokat és látszólag továbbra is magyar a szövegbevitel nyelve.Tudnátok nekem segíteni, hogy hogyan tudnám rákényszeríteni, hogy ismét magyar nyelven tudjak neki diktálni?
-
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Egy elég speciális dolgot tudó appot keresek egy barátom számára.
Tegyük fel, hogy van egy chat partner, akinek időnként írni akarunk üzenetet titokban. Úgy, hogy ne kapjon róla felugró értesítést egyáltalán, mert azt más is megláthatja, ha mondjuk le van téve a telefon az asztalra és valaki rálát.
Messengeren be vannak kapcsolva a felugró értesítések, így az nem játszik.
A címzett feltelepítette a WhatsAppot, letiltott értesítésekkel. (Jobb teljesen letiltva tartani az értesítéseket.) Ez így rendben is lenne, azon tud fogadni üzenetet. A gond az, hogy ha nem nyitogatja folyamatosan meg a WhatsAppot, akkor nem látja, hogy jött üzenete.Az ideális megoldás egy olyan app lenne, amivel tudunk a másiknak küldeni egy előre beállított kamu szöveggel értesítést miután küldtünk neki üzenetet. Ez egy titkos jelzés lenne, hogy üzenetet jött, nyisd meg és olvasd el.
Létezik olyan app, amivel lehet ilyet küldeni? A küldő mondjuk rányom egy gombra az appon belül, mire a címzettnél megjelenik egy felugró értesítés előre beállított kamu szöveggel, pl.: "Ellenőrízze a akkumulátor töltöttségét.". Mintha egy idegesítő rendszerüzenet lenne.
Tudtok ilyen appot ajánlani? Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest