- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Andralin #175251 üzenetére
Ránézek majd, de ha van már tapasztalat vele az érdekelne. Esetleg azt is jo lenne tudni, hogy a mellpántokat , hogy lehet párositani mert az enyém valamiért nem akar összekapcsolodni egyik fitness appal sem egy egy pillanatra felvillan , hogy kapcsolodott ,de adatot nem jelez ki az app. a mellpánton nincs semmi gomp , hogy azzal lehessen a párositást aktiválni vagy resetelni, elemcsere is történt már, de semmi változás . Az igaz, hogy nem egy márkás cucc, mert a lidl árulta pár éve, de valami medicore van mi volt a máskája és elvileg az is egészségugyi cuccokat gyárt.
-
repvez
addikt
válasz
Andralin #175201 üzenetére
sajnos én sem találtam még megfelelő alkalmazást amiota a endomondo megszunt.
A xiaomi MI fitness alkalmazás nem ismeri fel a mellpántot nekem se a beépitett orába lévő akár jo is lehetne, ha az alkalmazás jelezne ha a zonák között váltás van , igy tudnék gyorsitani vagy lassitani, hogy benn maradjak a zonába, a futás alatt, de ha csak utolag látom az annyira nem jó. A másik problémám, hogy az endomondoval ellentétben csak tempo/km-t jelz, és nem perc/km vagy sebeséget.
Igy nem igen tudok viszonyitani , de ami a legbosszantobb, hogy nem lehet tetszőleges értéket leolvasni a grafikonon.
Teszem azt, ha futok 5km-t akkor nem tudom megnézni, hogy 3200m nél mennyi volt az idő és a pulzus, csak egy hozzávetőleges értékem van, de nem lehet megnézni azt se hogy a térképen hol voltam akkor,
Ez is jo indikátor lenne ha javul a tempom, hogy elöbb érek egy adott ponthoz .
DE egyelöre nem találok semmi helyettesitő alkalmazást, még fizetősben sem . A legjobb az lenne ha lehetne terveztetni az edzést az alkalmazással és , hogy az alapján tenné, hogy épp milyen volt a mért adat és fokozatosan hozna a kivánt szintre. -
Tökimanó
senior tag
-
crok
Topikgazda
válasz
Andralin #150220 üzenetére
Na. Találtam neked valamit:
www.notifymydevice.com
Regisztráltok egy fiókot, kaptok hozzá egy API kulcsot.
Felteszitek a szolgáltatás appját a telefonra és beléptek ugyanazzal a fiókkal amit regisztráltatok..
Ha jelezni akarsz a készülékre akkor:
- megteheted a notifymydevice.com-on: belépés után van külön lehetőség arra, hogy értesítést küldj a honlapról, kitöltheted hogy mi legyen a fejléc és mi legyen a szöveg vagy
- használhatsz mondjuk egy könyvjelzőt amit előre megírsz és csak kattintasz a böngésződben (PC-n, telefonon, mindegy honnan), a link így néz ki kb. (de le is írja a weblap hogy hogy kell kinézzen meg amikor az első módszert használod akkor a kitöltéssel együtt a linket is megcsinálja / mutatja):https://www.notifymydevice.com/push?ApiKey=IDEJÖNAZAPIKULCSAMITKAPSZREGISZTRÁCIÓKOR&PushTitle=ÉRTESÍTÉSFEJLÉC&PushText=ÉRTESÍTÉSSZÖVEG
- de akár küldhetsz mail-t is: azIDEJÖNAZAPIKULCSAMITKAPSZREGISZTRÁCIÓKOR
@notifymydevice.com címre küldött emailből is csinál értesítést, így a tárgy lesz az értesítés fejléce, a többi meg az értesítés szövege..annyi, hogy az ikon az a NotifyMyDevice app logója lesz.
-
crok
Topikgazda
válasz
Andralin #150226 üzenetére
Somatom bogarat ültetett a fülembe a Macrodroiddal.. gyorsan feltettem, csináltam benne egy szeg egyszerű makrót SMS értesítés érkezésére mint trigger (Android 10 ha számít).
Szóval makró hozzáadása:
Esemény: Eszköz események - Értesítés - Értesítés érkezett - Alkalmazást kiválasztod - itt aztán beállíthatod hogy ha a szöveg tartalmaz valamit csak akkor legyen trigger.. de simán ha csak jön értesítés akkor legyen trigger, gyanítom neked már ez is elég
Művelet: Értesítés eltávolítása - Alkalmazást kiválasztod - szöveget itt ugyanazt add meg lehetőleg amit az esemény triggernél vagy hagyd tetszőlegesen ÉS add hozzá ugyanitt, hogy értesítés megjelenítése - választhatsz ikont, színt, címkét, feliratot.. szóval kamuzhatszaz asszonynakamit akarsz az értesítésben. Feltétel nem kell.. Mentés és bekapcsolás.
Meglehetősen gyors.. olyannyira, hogy az eredeti értesítést egy tucat próba SMS alatt se láttam csak a Macrodroid által készítettet.. Szóval szerintem ez ennyi. -
Somatom
veterán
válasz
Andralin #150226 üzenetére
Az nem lesz rövid nézelődés. Próbálkozom vele, de nem akar ráállni az agyam. A Macrodroid logikája számomra érthetőbb. Sztem szükséged lesz vmi push beépülőre is. Régen a Pushbullet -tel sikerült kísérleti küldést csinálnom. Ahogy nézem, a Pushover is Tasker beépülő, vagyis vezérelhető automatizálóból. Macrodroidból is.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Andralin #150198 üzenetére
Ha le van téve a telefon az asztalra, akkor egyszerűbb, ha lezárja a kijelzőt és beállítja, hogy ilyen esetekben az értesítések szövege ne jelenjen meg.
Beállítások - Alkalmazások és értesítések - Értesítések beállítása - Bizalmas értesítések <- ezt kell kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest