- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
újraregelt
tag
válasz
quailstorm #75694 üzenetére
Köszi szépen, akkor nem cserélek víruskeresőt.
(Egy szót sem találtam róla a google-n, ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nálam van a hiba, de ez még elég friss, ezért kérdeztem itt) -
újraregelt
tag
Használ itt valaki Adobe Acrobat DC-t?
Ha igen: kíváncsi vagyok, csak nálam olyan hülye ez a nyomorult, hogy a Getting Started.pdf-t minden indításkor létrehozza és berakja a Recent lista elejére vagy ez valami "globális" bug?
Neten nem találtam semmit...Kérdés 2: létezik, hogy az adobe egy kivétellel csupa ingyenes programmal van jelen a play-en? Vagy csak ez a .... gugle akar már megint okosabb lenni a felhasználónál?
-
újraregelt
tag
Adobe Reader... más is anyázott az update után?
Tegnapelőtt hülye fejjel engedtem felmenni, erre egy sor, már-már a használhatatlanság határát súroló módosítással jött az új verzió.
Nem mutatja meg a készüléken lévő összes PDF-t, ahogy a korábbi változat, a night view mód is elég érdekes lett és valahogy az egész... szóval nagyon nem szimpatikus. Sajnos downgrade lehetőséget nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest