- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nálam a Your local weather-re azt írja, hogy nem található.
-
Landsmann
addikt
Értem. Akkor nem küzdök vele. Végülis egy online rádióhoz kell a telefon, azt meg webről is tudja. Teljesen gyári állapotra vissza lett állítva, semmilyen személyes adat nincs rajta, még SIM kártya sem. Online rádióhoz jó wifin keresztül. Csak egyszerűbb lett volna egy online rádió appal használni, de végülis a kezdőlapra ki van rakva az ikonja, az elindítja a böngészőt és még egy kattintással indul is a rádió. Köszi az infót!
-
mobilizmo
Topikgazda
Már túl vagyok rajta, de leírom okulásként. Nekem 4 fájl volt, 1-2-3 számozott appoké és egy settings.zip. Twrp-vel nem tudtam visszaállítani, mert 2-3 flashelésére már hibát jelzett és nem is indult el újraindítás után a Migrate helper. Viszont felraktam a Migrate flasher-t és azzal rendben ment minden.
-
crok
Topikgazda
Poweramp Full Version Unlocker - most épp 750HUF-ért látom ha valakit érdekel.
-
user26
senior tag
Hát gondolom igen, kiszeretném próbálni milyen ez.
Vagy az egészbe az a rossz, hogy ilyen esetben nem elég a .apk mentés, más is kell hozzá ?Neten minden sarkon fent van, lényegében nincs értelme ilyent csinálni, ebben igazad van, csupán csak kiszeretném próbálni milyen ez.
-
-
-
crok
Topikgazda
FolderSync Pro: most 1300 HUF (..bár a legtöbb forrás 3 USD-t ír én akárhogy / akárhonnan nyitom meg (nem saját fiók alatt, mert nekem megvan amúgy) mindig 1300 HUF az ár amit mutat a Play Store.. annyira meg nem rossz ma (még) a HUF - na mindegy, a lényeg hogy engedtek belőle most egy kicsit).
-
crok
Topikgazda
Alternatív Youtube alkalmazás percek.. de offban mert igazából unofficial.
ReVanced.
Érik lassan náluk is publikus kiadás, még talán csak beta / canary.. de official még nincs - van viszont egy unofficial akit érdekel, Reddit szálat itt talál hozzá akit érdekel. Telegram-ról beszerezhető egy már ReVanced által patch-elt Youtube APK*, a ReVanced dokumentáció GitHub-on van és van róla egészen jó Youtube videó is a patch-elt Youtube-ról pl. itt. A Vanced MicroG-t ajánlják mellé ha be is akar lépni az ember.
A másik hasonlóan új Youtube alakalmazás a VueTube ami szintén szépen fejlődik meg a LibreTube, a NewPipe-ot meg a NewPipeX-et meg szerintem már sokan ismeritek amúgy is.
*Csak saját felelősségre.
-
-
Faby
senior tag
Nagyon köszönöm.
Ezt az alkalmazás jelszót megnézem.
Igen, a helpcenteren túl vagyok (persze a jelszó rendesen be van állítva, stb), de nem sokat segített, ráadásul keverik a POP3-mat az imappal, eléggé kusza. A biztonsági aggályokat értem, átnézem az Edison mail beállításait.
A Midon valóban régen állítottam be, de azóta volt Mi9T, Poco X3 nfc, most egy céges Redmi Note 9 Pro-ra költözök, azért jött elő a téma.
Én se használom komoly dologra az indamailt, eldobható címnek, fórumos feliratkozásokhoz stb. A legkomolyabb használata a PH! és a No-Ip regisztráció, ezeket átgondolom, hogy tudnám átmigrálni értelmes cím alá.
Most azt találtam ki - de a POP3 használata dirktben lehet, hogy egyszerűbb - hogy csinálok egy új gmail címet, amibe szépen vagy forwardolom, vagy a gmailből lekérdezem az összes indás fiók levelét, és a gmailt már kezelik az említett, ajánlott alkalmazások is.
Még átgondolom.Viszont hamár ennyire bele merültünk, az még érdekelne, hogy a xiaomi mail kliense (MiMail) miért nem tud két gmail fiókba bejelentkezni?
-
crok
Topikgazda
A Simple Mobile Tools fizetős alkalmazásai most újra ingyenesen beszerezhetőek Play-ből is (kiv. persze a támogatás app):
Simple Gallery Pro - Photo Manager & Editor
Simple Calendar Pro - Events & Reminders
Simple Notes Pro
Simple Contacts Pro
Simple File Manager Pro
Simple Draw Pro
(F-Droid-ról persze ugyanúgy beszerezhetőek ingyen is, mint eddig). -
WhiteWalker
nagyúr
Én most a próba kedvéért a Play Áruházból töltöttem le.
Régebben használtam egy ideig , csak valamiért ignoráltam. Erre nem emlékszem miért.De most van benne pl: okos szűrő
többek között.
-
crok
Topikgazda
A Play Store ezen ujitasa meg nalam is a borzaszto es elkepeszto kategoria.. es a talalati lista feletti "miert ezeket kapod" linken olvashato leiras [link] eleg rossz iranyt mutat.. hogy a szerintuk szamodra revansak vannak megjelenitve.. legyen.. de egy tucat oszt' jonapot?! Ez meg nalam se megy el szo nelkul.. ez ultragaz..
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
A FairEmail-es Marcel-nek megvolt ma a Google hívása.. elképesztő miért volt az egész herce-hurca: a BIMI és a favicon-ok letöltése a kontakt emailcíméhez.. a frissített privacy policy-ben mostmár meg van említve hogy ha be van kapcsolva a BIMI vagy a favicon használata akkor (idézem): "FairEmail can access the websites at the domain names of email addresses (username@domain.name) if Brand Indicators for Message Identification (BIMI) or favicons were explicitly enabled (off by default)." - tehát hogy a kontaktlistához azért fér hozzá hogy az emailcímek domain részének felhasználásával ikonokat tudjon rakni a mailcím mellé.. ez volt a Google gondja, ezért tiltotta le a Play-ben a FairEmail-t.. mert nem volt megemlítve hogy erre van használva és hálózati forgalmat csinált a kontaktlista alapján (mintha pont ő "lopná el" a kontakokat..) ha bizonyos feature-ök be vannak kapcsolva (alapból ki vannak egyébként..). Elképesztő.. nemsoká megpróbál egy Play verziót kitolni hogy a Google ellenőrzőmotorja megeszi-e a már frissített privacy policy-vel az alkalmazást.
Nagy respekt amúgy a srácnak hogy beleáll
-
AtHoS
nagyúr
No ezt jól beszerkesztettem
Edit Gmail Auto Complete Suggestion List
-
crok
Topikgazda
Poweramp Full Version Unlocker - most épp 479.- ha valakit érdekel.
-
bald.raven
kezdő
Valóban nem olvastam végig ami a linkelt oldalon van, mert az eleje át van húzva, és nem görgettem le addig, ahol már nem áthúzott szöveg van. Bocsánat.
Belépés nélkül számomra használhatatlan a YouTube, ezért triviális hogy ne akarok lépni.
A hsz. többi részét nem is értem.
Olyan megoldást szeretnék, ahol be lehet lépni, és működik a háttérben vagy lezárt képernyős lejátszás. -
bul07
nagyúr
[link]
Én ezt úgy értelmezem hogy frissíteni fogja a Google Accessibility API-t és ami eddig használt kiskaput vagy elérési utat is érint így nem fog működni továbbiakban
De én nem vágom ezt a témát, és nem is ezt az írást olvastam, ott le volt írva érkező rendszerfrissítésekkel ellehetetleníti a további használatotDe majd kiderül, én annak örülnék ha akár apk telepítésből is fel lehetne rakni akár jövőben is megjelenő telefonokra
De akkor én jelenlegi telefonommal megtettem amit lehet hogy megmaradjon a rögzítés , nekem most ez a lényeg
-
bul07
nagyúr
Az én telefonom nem, mert már az utolsó frissítést se raktam fel félve a szándékos lassítástól(Samsung A70, majd éve használom), és voltak is gondok többeknél az utolsó frissítés után az üzemidővel
De aki szokta telepíteni a biztonsági frissítéseket azoknál igen, mert elméletileg biztonsági frissítés változtat az androidon is hogy a telepítettek se működjenek tovább
Egy újabb telefon esetén azért nehéz nem felrakni a biztonsági frissítéseket, így ha tényleg megoldják hogy ne működjenek tovább a telepítettek se akkor tényleg kivégzik -
Aurig@
őstag
Nos, volt időm kicsit belenézni az említett fájlkezelőbe.
Csak és kizárólag a pdf, és apk fájlokat nem tudom feltölteni!
A kép, videó és audiófájlokat viszont minden gond nélkül engedi.
Ez mitől lehet vajon?
Tehát a Google fiók oldalon is /szerintem/ minden rendben lehet, hiszen más típusú fájlok feltölthetők. -
HUNited
őstag
Köszi. A logcat csak ezt írja (példa, több is van):
04-16 10:29:06.841 3513 3513 F libc : Fatal signal 6 (SIGABRT), code -1 (SI_QUEUE) in tid 3513 (init), pid 3513 (init)
/proc/last_kmsg és társaihoz hogyan férek hozzá, ADB alól? Root sajnos nincs (új tab, ha nem oldódik meg visszaküldöm nekik, így még nem rootolok)
adb shell cat /proc/last_kmsg > kmsg.txt
ezt adja:
cat: /proc/last_kmsg: No such file or directoryadb shell cat /proc/kmsg > kmsg.txt
ezt adja:
cat: /proc/kmsg: Permission denied -
acsati
aktív tag
Nem volt a Bryton appban alapértelmezés. Viszont specifikus excel appom sem volt telepítve, így az összefoglalóban említett WPS-t felraktam, azzal sikerült megnyitni. Azt hittem ezt is megoldja már a google vmelyik appjával, mint ahogy külön pdf olvasóm sincs, azokat eddig mégis meg tudtam nyitni.
Köszi a válaszod! -
HUNited
őstag
Ez nem egy régi cucc (Samu S7 LTE tablet). Simán csak a feliratkozások számítanának, meg a reklámmentesség. Jó tudom nézze böngészőből (AdGuard van), de azért a natív app jobb.
Holnap megjön az én Lenovo P12Pro-m, engem ez sarkalatosabban érint, én hajlamos vagyok idegbajt kapni ha valami nem úgy van ahogy én akarom. Szóval bele kell ásnom magam kicsit jobban a témába.
Köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest