Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz szabi__memo #158574 üzenetére

    Mindkét eset (a TC és a FairEmail) pár hete kezdődött és mindkettőt az algoritmus és nem valódi ember cseszteti.. agyrém amiket Marcel (a FairEmail fejlesztője) ír ezügyben, de tényleg az. Most írt egy privacy policy-t amit talán elfogad majd valahogy a Google Play algoritmusa is...... mindezt egy kifejezetten olyan alkalmazással és fejlesztővel megcsinálni aki pont azellen küzt amiért most vegzálja a Google.. ja, és hogy amúgy nem írja, nem mondja el senki és semmi hogy pontosan mi és hol van a kódban ami szerinte a gondot okozza.. persze azzal takaróznak hogy ha elmondanák akkor azonnal ki lehetne játszani.. egyszerűen ez már tényleg agyrém.

    @Fall-N: egyébként a Play-en még mindig nem került vissza a FairEmail, csak azok láthatják (bejelentkezve) akinek valaha volt már telepítve.

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák