- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antatom
tag
-
-
-
niklebi
senior tag
Igen a Xiaomiról van szó. Nincs olyan beállítási lehetőség amiket írtál. Android 11-ben még be tudtam állítani minden alkalmazásban, a 12-ben egy csomó alkalmazásban elvették ezt a lehetőséget. Pl: Galaxy Watch órámhoz 2 program van a telefonon, az egyikben van Nincs Korlátozás lehetősége , a másikban nincs és nem is tudod bekapcsolni, visszaállítani sehogy. Ezért az óra kapcsolata állandóan megszakad a telefonnal, mert pont annál nincs ami ténylegesen működteti a kapcsolódást és persze a Xiaomi ismert memória kezelése ki is dobja a memóriából mert neki úgy jó.
Szerk. most végig zongoráztam vagy 15-20 programot és mindenhol be lehet állatani, csak pont annál az egynél nem amit írtam. Na azt szeretném valahogy beállítani. -
crok
Topikgazda
@ReVanced hírek ha valakit érdekel:
Hivatalosan is van mostmár ReVanced Manager! Még Alpha!
Letöltései itt lesznek:
https://github.com/revanced/revanced-manager/releases -
A FAQ sem segített sajna. Megoldottam. Nem tudom végül mi segített. De minden google alkalmazásnak teljes hozzáférést biztosítottam mindenről amit lehetett adni és beállítottam, hogy még adaton keresztül is használják a netet csövön ("allow data usage while data saver is on"), igaz, hogy sim nincs benne azaz data sincs csak wifi, de ez vagy az, hogy egyesével kézzel minden hozzáférést engedélyeztem a google/google play service-nek. Valami megoldotta. Az a lényeg.
Amúgy csak 700mega volt az anyag. Amit nem értettem, hogy miért nem akarta file-ból sem visszaállítani. A lényeg, hogy most megy, megint kivettem hozzáféréseket a google app-oknál és csak a kötelezőeket engedélyeztem.
Köszi a segítséget! -
lanszelot
addikt
Nem értek hozzá, de nekem az jön le a videóbol, hogy miután kész a transfer, az után ajánl fel egy apk installt, amit elutasíthatsz.
Gondolom van nekik valami app is és rád tukmálja, ha nem figyelsz.Bozek: meg fogom nézni azt az alkalmazást.
Google azért nem jó, mert mást is át visz.
Mivel gond van szoftveresen a régi telefonnal, és még a gyári szervíz se tudja mi okozza, így nem akarok hibát átvinni az újra. Viszont a telefon számokat nem írnám be egyesével. Hívás lista, sms meg van a régin, tehát lehet azt át se viszem, hogy annyival is kevesebb legyen a hiba lehetőség. -
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a választ.
A phonetrans pl egyszerűen átviszi. Ehhez nem kell semmi csak 2 kábel. De ez fizetős.
Gondoltam létezik ingyenes hasonló.Met: azért itt mert 2 Android telefonról van szó. Adatátvitel ide tartozik.
Oldman2: nem értelek. Kérlek olvasd el a kérdésemet.
-
zsoltip
őstag
Amit szeretnék:
Egyetlen levelező klienst használni Andoridon.
Ez tegye lehetővé a Google Címkék alkalmazását (nem, nem mappába áthelyezését, mert akkor eltávolításra kerül a "Beérkezett" mappából/Címke alól.
Tegye lehetővé továbbá az MS Outlook Mappa használatát.
Ebből problémás az első, tehát a Gmail címkék alkalmazása, amit eddig csak és kizárólag a Gmail appban tudok elérni/használni. -
Bozek
nagyúr
Na jó, de az szerintem csak kulcskockánál volt hajlandó vágni. Viszont a VideoRedo TV Suite 6 bármelyik frame-nél tudja (a kulcskockáig tartó frame-eket kódolja újra csak, de nem feltűnő). Igaz, hogy majdnem 100 dollár...
-
Met
nagyúr
Telefonon is végigpörgettem a play áruházban, PC-n is.
Nézegettem ilyen best 10-20 app listákat is, abban sem találtam.vagy miért is törölted tulajdonképp?
Nagyjából idézem:
Hülyeségeket mér az alkalmazás, töröljem le.
Ok, letöröltem, tessék.
Telefon felvesz, nem is találom.
Azt mondtad töröljem.
De úgy gondoltam hogy rakd is visszaNyilván először csak egy foglalt adat törlést csinálok ha tudom hogy nem végleges törlést akar.
-
zeon.hu
nagyúr
Ugyanolyan yt linkek, mint korábban.
Pl direkt néztem olyat, ami több hetes, az sem megy.
Pl ez egy újabb:
https://youtu.be/G1qNofQY13I(Ebben a hsz-ban van az eredeti link: [link]
Tavalyi:
https://youtu.be/zjzGlXD6bsQSzerk.
Ha az eredeti linkre kattintok (másik topikban), akkor böngésző nyitja meg.
De ha itt a hsz-ban jelölöm ki és a megnyitást választom, akkor a Vanced. -
ZsoZso126
tag
Úgy gondoltam hogy bevaltom megveszem az alkalmazást letöltöm és utánna lépek ki.Ausztria a kártya régiója és a play store is Ausztrián van. valamint a tablet mindig is ott volt itthon nem is volt használva.Csak külföldi internethez volt csatlakoztatva.Nem használok.De megpróbáltam már azt is hogy VPN el Ausztriából lépek be hátha de az se segített:/
-
ZsoZso126
tag
De ott az a régió van és volt is ahonnan az ajándék kártya van.Egyedül a telefonszámom ami más országba mutat.
Az úgy működhet hogy belépek egy másik Google fiókkal(egyik ismerőse) ott beváltom a kódot letöltöm ami kell majd kitörlöm a fiókot a tabletről?Vagy ez így nem megoldható? -
sopruk
senior tag
"Internxt Drive - szintén titkosított..."
Kíváncsiságból beregisztráltam, próbálok feltölteni egy file-t az appban, de nem sikerül, csak ennyit ír hibaüzenetként:
"File upload error: PBKDF2..." -
szabi__memo
nagyúr
Igen, azért rengeteg olyan dolog van ami bosszantó és elvárható lenne a Googletől, hogy odafigyeljen annyira, hogy ezek ne fordulhassanak elő. Én. A magam részéről nem látom azt a professzionalizmust ami egy ilyen cégnél meg kéne, hogy legyen.
Némely appjuk is a vicc kategóriába tartozik van ami színvonalban, van ami frissítés terén (vannak bőven 2 csillagosak is). Pedig azt gondolom, hogy azért csak egy iránytűként, referenciaként kéne, hogy működjenek. Sok tekintetben nekem olyan mintha nem is egy profi cég lenne, hanem valami ázsiai 'startup'.És akkor tényleg csak Android szoftver vonalról beszéltem, de más területeken sem jobb a helyzet. Persze ettől függetlenül rengeteg a fejlesztés, sok területen élen vannak, csak meglepő ez a sok töketlen dolog
-
crok
Topikgazda
"hogy egy-egy frissítésnél a changelog már nemhogy semmitmondó ("code optimized"...) de már Google alkalmazásoknál is látom hogy a changelog gyak. töküres.."
Most pont szépen összeért egy ilyen látvány: 4 app 3 techóriástól és egy indie fejlesztőtől, 2 semmitmondó changelog, egy teljesen töküres és egy részletes, tételes leírás. Nah' vajon melyik a részletes.. [erre tessék]..
Most mondanám hogy fel se húzom az ilyenen már magam de akkor is..
-
crok
Topikgazda
@szabi__memo: Jajj, hát véletlen volt csak
-
crok
Topikgazda
Hát ez de rossz már.. ugye egy bő éve volt, hogy eltűnt Google Play-ben az alkalmazások mellől az utolsó frissítés dátum mint info.. persze visszatették mert nagyon nem okos.. aztán a keresésekből kivették a két évnél "régebbi" alkalmazásokat (értsd: nem frissített, két évvel ezelőtti Android főverziónál régebbi target SDK-val a Play-ben levő alkalmazások) ami szerintem még mindig ultra cinkes figyelembe véve hogy egyre "zártabb" a platform ahogy megy felfelé a targetSDK.. aztán nemrég jött a Data Safety dolog a Google Play-ben és ezzel egyidőben eltűnt a Permissions rész info az alkalmazások mellő.. aztán visszajött mert nem okos (vagyis majd vissza fog).. most meg -talán kísérleti jelleggel- egyeseknél eltűnt az alkalmazások verziószáma mint info pár alkalmazásnál
Hát kész röhej...... @androidpolice
Ez most tényleg bosszant már.. erre a Data Safety kvázihasznos-nagyonfontos-funkcióra volt kapacitás belefejleszteni a rendszerbe de hogy már ott tartunk, hogy egy-egy frissítésnél a changelog már nemhogy semmitmondó ("code optimized"...) de már Google alkalmazásoknál is látom hogy a changelog gyak. töküres.. hát legalább azt beleírnák hogy az alkalmazás melyik részéhez nyúltak hozzá.. érthetetlen számomra.. -
crok
Topikgazda
@ReVanced hírek ha valakit érdekel:
Win-re cca. két hónapja van (reisxd@GitHub Linux / WIndows / MacOS) de pár hete már van Android-ra is működő Revanced Youtube- és egyéb patch-elő leírás, a kód is stabilnak tűnik és születnek is szép számmal a letölthető apk-k és Magisk modulok ám ugye ebben benne van hogy meg kell bízz abban aki csinálja a build-eket..
DE!
A j-hc által GitHub-ra került Magisk modul builder azért tetszetősebb már mert legalább átlátható (az Actions alatt látszik a build, látszanak a változtatások is, források is - átlátható).Van egy cca. 10 perces videó amiben elbábozza a srác hogy hogy kell Android-on build-elni a Revanced apk-kat, Termux kell hozzá alapvetően meg egy böngésző meg kis türelem (meg egy kis tárhely.. meg nethasználat..), az előkészület olyan 6 perc, a build meg még vagy kettő
A letöltött összes segédanyag hozzá cca. 550MB de az új build / frissítés már ezeket nem fogja igényelni (kivéve ha eleve frissíteni kell a build-hez szükséges dolgokat) meg a recept le van írva reisxd-nél is GitHub-on.
Hivatalos Revanced apk / Magisk modul "letöltés" még nincs ahonnan csak egyből apk-t / Magisk modult lehet letölteni de szerintem nem is igen lesz mert szegről-végről abból volt a gubincs a Vanced-el is eredetileg. A manager még készülőben van.. én azt mondom inkább forgassa az ember magának mint olyan helyről szedjen le apk-t amiről nem állapítható meg miből van..
És közben úgy látszik a Vanced Origin-t meg abba is hagyták.. Helyette a Vanced Origin készítője csinál egy Unofficial ReVanced build Telegram csatornát ha nem akarod magadnak forgatni a Revanced apk-kat / Magisk Modult.. viszont ez már eleve módosított, lehet át is nevezik majd Revanced Extended-nek..
-
-
mobilizmo
Topikgazda
Annyit azért hozzá tennék, hogy Migrate-el backup és visszaállítás előtt is meg lehet mondani mit szeretnél. Nekem most hogy átálltam A12-re és használnom kellett, pl. volt olyan app, ami visszaállítás után nem akart működni, letöröltem, majd Gp-ről telepítettem és a Migrate-el csak az adott app adatait és a cache-ét állítottam vissza. Ehhez viszont telepíteni kell a Migrate Flash és Helper appokat is.
És még valami, a Migrate-ből elég régen nem jött ki új verzió, írta is hogy az A12-vel kicsit előre szaladtam, de aztán a már említett kis hibával (ami egyáltalán nem biztos, hogy ezért volt, de nem elképzelhetetlen) simán futott. -
crok
Topikgazda
Na, talán a Google hallgat egyszer a felhasználóira és kihátrál valamiből amit mindenki utál?
Nem szűnik meg az engedélyek listázása a Google Play Store-ban az alkalmazásoknál, lesz Permissions és Data safety is mert "megférnek egymás mellett".
AndroidDev@Twitter & @AndroidPolice
Egyelőre még most nem látom hogy visszaállították volna.. ugye tegnaptól vált kötelezővé a Data Safety kitöltése a Play Console-on. -
Cs1csó
titán
KÖSZÖNÖM!
Igazság szerint csak érdeklődök, kedvet kaptam, hogy kipróbáljak mást. Még garis tehát root nélkül de ha lejár akkor lehet bepróbálkozom azzal is.
Amúgy kevés appot használok de néha a kevés is sok.Amúgy azt mondod, hogy általánosságban még mindig a Blokada a legjobb, tehát egyszerű, konfigurálhatóság stb.?
-
crok
Topikgazda
Na. Van megint egy kis újdonság: Vanced Manager Origin.. volt/van Telegram-on egy csatorna (@Vanced Extended) ahol piszkált Vanced Manager-t tettek fel és egyfajta archívumként használták a csatornát. Ezen a csatornán piszkált manager volt letölthető amit a csatorna adminja csinált. Na.. ez lett most a Vanced Manager Origin.. a forrása nem volt nyílt.. elvileg eddig. Viszont most ennek a Telegram csatornának adminja úgy döntött, hogy GitHub-on közzéteszi az apk mellett a forrást is a release-ek mellett. De hogy a mögötte levő dolgokkal mi hogy van még nem teljesen értem / látom át. Szóval ezt is offba teszem mint egyfajta megjegyzést a jegyzőkönyv kedvéért ugyanis homályos egyelőre a háttér is (a Youtube split APK-k erre vannak ehhez az új manager-hez de forrás nincs meg van benne egy ilyen hogy userpasswords.txt amit nem tudok egyelőre mire vélni..) meg hogy ha a Vanced csapatát a Google kipiszkálta.. akkor vajon ezt miért ne piszkálná?.. Mondjuk a Telegram chat csoport gyak. full orosz/cirill.. lehet ezért..
A ReVanced GitHub oldalán egyre több a dev, egyre több a kód : D Csak valahogy a manager nem akar még összeállni stabilra, de gyanítom azért mert még vannak gondok a reklámeltávolítással, pl. volt olyan bug aminél jött reklám de nem jelent meg a skip gomb :' D
-
-
crok
Topikgazda
A Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR most ingyenes.
-
crok
Topikgazda
Kis Revanced hír megint akit érdekel: a tool-ok már szinte teljes biztonsággal működnek, közben született egy nem hivatalos Magisk modul is (vagyis inkább egy proof of concept modul) amivel meg lehet patkoltatni a letöltött modul nevében levő verziójú Youtube app-et.
+ nemrég frissült a NewPipe (4 napja) és a NewPipeX is (pár órája). -
SunMount3r
nagyúr
Hogyhogy, tehát akkor a Game Space-nek is futnia kell (meg kell nyitni), ahhoz, hogy hatása legyen ezekre az app-okra, amiket "berak magának"?
De itt is láthatod, hogy még egyszer sem volt elindítva a Game Space és máris ezeket írta ki oda alulra, miután telepítettem ezt az időjárás app-ot az app indításakor:
Akkor most "fut közben" a Game Space, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged