- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerestem a topikban, de nem találtam választ, úgyhogy felteszem a kérdést.
Ingyenes lépés számlálót (vagy lépészámláló?) keresek aminek nem kell online kapcsolat. Eddig a Samsung Health-et használtam de a legújabb változat Samsung bejelentkezést kér.
Ingyenes, lehetőleg reklám mentes érdekel, de utóbbi annyira nem gond, mert tűzfallal úgyis lefogom a kimenőjét majd. Láttam ajánlottnak még a Google Fit-et is, de feltételezem, Google lévén itt is kell bejelentkezés. Vagy egyszeri bejelentkezés után net kapcsolat nélkül is üzemel?
Előre is köszi! -
A FAQ sem segített sajna. Megoldottam. Nem tudom végül mi segített. De minden google alkalmazásnak teljes hozzáférést biztosítottam mindenről amit lehetett adni és beállítottam, hogy még adaton keresztül is használják a netet csövön ("allow data usage while data saver is on"), igaz, hogy sim nincs benne azaz data sincs csak wifi, de ez vagy az, hogy egyesével kézzel minden hozzáférést engedélyeztem a google/google play service-nek. Valami megoldotta. Az a lényeg.
Amúgy csak 700mega volt az anyag. Amit nem értettem, hogy miért nem akarta file-ból sem visszaállítani. A lényeg, hogy most megy, megint kivettem hozzáféréseket a google app-oknál és csak a kötelezőeket engedélyeztem.
Köszi a segítséget! -
Ez a topik nagyon jó és hasznos!
Ez is egy olyan amiért érdemes előfizetni a PH-ra, hogy tudja biztosítani nekünk a felületet!
Hatalmas köszönet az összes önkéntesnek aki itt munkálkodik! -
Hali, ahogy néztem a iYTBP app, non root telepítője nem elérhető a fórumon (XDA) található linken. Newpipe és ogyoutube-on kívül van még ajánlott lejátszó?
Og valamiért nem megy samsung a50en, a newpipe frankó csak nem tud bejelentkezést. -
Hali mindenkinek. WhatsApp költözés régiről új készülékre problémám van.
Megpróbáltam Google-drive-ról visszaállítani és megpróbáltam az adatfájlt másolva visszaállítani a beszélgetéseket/anyagokat.
Semmi nem megy, napok óta küzdök, perpill már a hitelesítésekre is órákat fél napokat kell várnom, szóval most meg vagyok picit lőve ezzel, sajna melóban is ezt használjuk mikor valaki szabin van és épp szabin vagyok. Így eléggé kényelmetlen a dolog.
Leírom mit csinálok hátha az segít megoldani a problémát.
- Régi készülék, Samsung J5, szinkronizáltam google drive-val a beszélgetéseket.
Új készülék, Samsung A50, belépek hitelesítek, beírom a google drive accountot a visszaállításhoz
- végig megyek, belejentkezem, erre whatsapp-ba való visszatérésnél mondja, hogy ha szeretném a google accountról visszaállítani a beszélgetéseket akkor adjak meg egyet
- megadom megint, akkor ezt elutasítja, hogy az account már hozzá van adva, eltávolítom a telefonról az account-ot, majd újra végig lépegetek
- itt vissza whatsapp-ba és ezt a kört játszuk, nem enged tovább lépni
- ekkor azt mondom, hogy kihagyás (skip), aztén bemegyek a beálíltásokba, beállítom a mentéseknél, hogy a google drive-omra lehet menteni, ott meg kiírja, hogy már x mennyiségű adat van lementve és ha vissza akarom állítani akkor csak újra kell installálni a whatsapp-ot.
Na most ez ilyen végtelenített kör.Másik amit csináltam, hogy lementettem a régi fizikai backup fájlokat a régi telefonról.
Átmásoltam az új telefonra, már egy vagon mappában benne vannak a file-ok. \Whatsapp\Database; Android\Media\whatsapp.com\Database; simán kint a gyökérben, akkor fent vannak az sd kártyán is. De semmi, egyszerűen újratelepítésnél, nem ajánlja fel, hogy visszaállítás.Smart Switch nem viszi át a beszélgetéseket.
Neten már feltúrtam mindent amit találtam, de nem jutottam előre.
Lehet van valami alap, Google/Samsung szolgáltatás ami nem megy? Lehet nem fut rendesen a háttérben valami? A telefont amúgy reseteltem majd, átraktam a dolgaim javát Smart Switch-el az új készülékre.
Erre van valami megoldás? Miért nincs egy ilyen programban kézi visszaállítás? Miért nem ajánlja fel, hogy én magam kiválasszam hol vannak azok a rohadt file-ok?
Valószínűleg le kellene állnom erről a szarról, de az ismerősök nem mennek át más alternatívára. Persze azt nem tudom más alternatívák hogy kezelik a hasonló szituációkat.re: -Maci-
Igen, ez meg a másik, miért ne futhatna több eszközön is ez a szar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest