- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Musaka
senior tag
Úgy látom itt pont a lényeget nem értik egyesek. Senki nem mondta hogy ezek a gyerekek csak ezzel játszanak. Egy gyereket nem tudsz hosszabb időre lekötni egy helyben. inkább hagyom. Megismeri. Ezt is megunja. De nem tartom az ördögtől való dolognak a szemében pláne ha én is naponta használom.
DE nem tiltom. Az élet velejárója mai világunkba. Nem mondom hogy ettől ezen a téren sokkal fejlettebb lesz mert 3 évesen laptopon esetleg telefonon játszott.
De ám legyen igazatok.
UI: akinek nincs gyereke emlékezzen majd erre a témára és tiltsa minden akkor minden napi életet befolyásoló tech kütyütől, és így teljes nem bólogató droidot nevel a gyemekéből. -
Musaka
senior tag
Érintő kijelzőt? Ugyan már játszik laptopon mintha azzal született volna.
Látszik hogy a sok okos nevelő célzattal a gyereket a technikától eltiltó usernek nincs gyereke. Az én fiam is 3 és félévesen kezelte az egeret és laptopozott és nyomkodta az oda-nyulós telót
Könnyű azt mondani hogy tiltsd el ezektől a dolgoktól, de sajna a mai világunkban ezek a dolgok annyira mindennapiak hogy ezt nem tudod megtenni, ezért inkább kontrolláltan engeded. -
frisco
aktív tag
-
air
nagyúr
Tegyük hozzá, hogy sebességben is kb. ennyivel marad el mögötte. Én nagyon sokáig a Minit használtam, de egy ideje (kb. 1-1,5 hónapja) hihetetlenül lassú lett. Kivárhatatlan egy oldal betöltése. A Mobile változat pedig nagyon zabálja az akkumulátort. Mióta ICS-re frissítettem a telefonom, azóta csak a gyári böngészőt használom. Nem Chrome-ot.
-
Giovanny
őstag
Ez úgy nem működik sajna. Én a DirectoryBind appot használom,csak ott tudni kell a pontos elérési utat az áthelyezéshez,NFS játékot sikeresen áthelyeztem (1.9 Gb ) .
-
artiny
őstag
-
punky10
addikt
Ugy néz ki,hogy ICS-n megy.Az Xperiával(2.3-on)nem ment,a tablettal(4.0.4)megy.Enélkül meg szivás,mert a vége felé(pont a régebben telepitett appoknál)kitörölsz egyet,és visszaugrik az elejére...
Lehet scrollozni,mint ha gyümőlcsundorba szenvedő japán harcosokkal játszanál...
Most kiprobáltam az Xperiával is.1 hete frissitettem ICS-re,és megy a több kijelölés....
-
LonGleY
veterán
Masszív telepítésnél megoldás lehet, hogy asztali böngészőből nyomkodod végig, hogy melyikek kerüljenek fel, szerintem ez a leggyorsabb (de uninstall is nyomható ugyanezen a módon onnan), én pl. nem szeretem ICS-n sem kifejezetten a Play-t, elég lassúka. Csoportos eltávolításhoz ötlet még: App Manager, az jó, egyszerű kis menedzser, ami máskor is hasznos lehet. A Sand Studio többi programja is ajánlott, pl. normális task manager, meg hát az AirDroid..
DS39: ööömm... akkor miért akarod őket kijelölni? :]
Jahm, törlés, értem.
-
quailstorm
félisten
[link] [link] [link] [link] [link]
Ő viszont nem arra gondolt. Hanem annyit vár a tablettől amit kb a 60k+os kategória bír el.
A logikai játékok nagy része meg nem igényel GPU-t sem. Szal bármin elmegy, még samsung jeten is 2.1-es droiddal. Viszont ő hardcore gamelni akar. Arra meg a dream7 kínlódás a javából. Pedig nem sokat és nem nagy igényűeket próbáltam. Droidon még a csúcsgépek is csinálnak csodát, pl nem indul a NOVA1-2 SmartQT20-on, de a 3 vígan szalad...igen eredeti a playből
-
quailstorm
félisten
Akkor nagyon elnézted. Szó szerint elnézve a hardverét...
Naszóval, nekem volt ilyenem. Néha jobb mint egy Xperia X8 néha nem. Általában nem. Játékra semmiképp nem alkalmas, pont. Egy Raging Thunder 2 már akad. A giroja pontatlan, képernyőnél szabad szemmel látod az alpixeleket, borzalmas rajta játszani. Max a Plants VS Zombies ami elviselhető volt rajta. De komolyabb játék mint a NOVA, Quake 3, NFS Hot pursuit szóba se jöhet.
A Mali-400 meg a legszarabb GPU a piacon a vivante, a BCM21553, és az Adreno 130 mellett. Igaz ennek ereje van. Kompatibilitással viszont komoly gondjai vannak. Hónapokig feketeképernyőzött az NFS hot pursuitra, annak egy frissítése megoldotta(ace2, SGS2). NFS Shift meg most is full fehér. Minecraft pocket edition 0.5 frissítés meg totál kiakasztotta.
Szóval leszögezném, a Rockchip és az Allwinner cuccok csak papíron jók, de ez a lényegük. Sokszor még egy ARMv6 is veri. De azt elismerem hogy tudja az 1080p-t.
Meg nekem az első generációs DPS dream 7 volt még Allwinner A10-zel. Állítólag az új rendszere borzasztó(rövid ideig láttam, na az laggolt és lassú volt) és Allwinner A13 van benne.
Generációk: [link]
Aki most jó táblát akar az Nexust vesz, Padfone-t vagy SmartQ-t.
(#8997) attiati Mobilnet be: letölt beállít, megoszt. Elvileg a droid 4 a beállításokból is tudja. -
LonGleY
veterán
Azért egy asztali böngésző kicsit nagyobb kaliber, mint egy hulladék mobilos lejátszóprogi. :] Nem vitatkozom egyébként, biztos nem sokba kerülne nekik, hogy a háttérszín megváltoztatható legyen. De kb. akkora probléma is, mint ahogy hangzik... :] Amúgy meg YAAB.
w: biztos igazad van, és nem tudom felfogni ezt a hatalmas horderejű problémát :Đ
-
[w]
őstag
jóvan hagyd, úgysem érti!
nekem sem jön be az új felület, ezért keresem a régebbi apk-kat, de eddig csak olyat találtam, ami nem működött (FC) vagy még mindig nem tetsző verzió volt.
jelenleg egy 2.3.6-os van fenn, az kb. megfelel az elvárásaimnak, de igazából a "videofal" kinézetűt keresem, hátha valahonnan letölthető.
-
buta29030
tag
Kipróbáltam. Egyik módszer sem működött. Viszont a bétás után végre tegnap megjelent a végleges verziója a Firefoxnak. Erre vártam. Ugyanis ez lejátssza. Igaz, hogy ez is minden egyes alkalomkor keresi hozzá a kodeket (valahogy pedig biztos be lehetne állítani neki fixre), de utána semmi cicó, egyből elkezdi játszani.
Még ki kell tapasztalni. Például nem tudom hol és hogyan kéne beállítani:
- a fix youtub-kodeket
- hogy mindig teljes verziós lapot nyisson meg
- hogy üres lappal induljon kezdésre
Ha tudja valaki, kérem írja meg nekem! Előre is köszönöm!
Egyébként még azért pár program kellene:
- jó lenne egy időjárás-ikon, a felhő-főfok adattal.
- jó lenne egy hangrögzítő, ami képes felvenni egy Skype-beszélgetést, vagy egy Voip-beszélgetést akkor is, a fejhallgatót használok.
- jó lenne egy olyan ingyenes doc-olvasó, ami helyesen mutatja meg a dokumentum képét. (Mert a Kingsoft-os sajnos például egy többhasábos telefon-jegyzék doc-fájlt csak hasábonként képes megmutatni.)
Egyébként már most nálam hepening van. Kezdem belakni ezt a kis jószágot. Azt hiszem nálam vége is ezzel a PC-s korszaknak.
-
buta29030
tag
egyébként még a HTML5 módot megpróbálhatja a kérdező, a youtube.com/html5 oldalon engedélyezni lehet
Ezt én nem találom. Egyébként csak pár darab ilyen videó van. A többség szépen megy. Nem beágyazva, hanem a Youtube oldalára ugorva, de megy. Most nem fogom magam főbelőni, ha néhányra azt írja ki, csak valljuk be furcsa egy kicsit. Ráadásul mondom, már egyszer valahogy megcsináltam, hogy ment. Minden esetben kodeket keresett hozzá, de mindig ment. Nem kellett volona visszaállítanom a gyári beállítást, de itt is azt tapasztalom, mint a jó-öreg windowsznál, hogyha felrakok valamit és leszedem (hiiába a beállítások törlése előtte), nem oda jutok vissza. Hagy fenn mindenféle cuccost. Hiszen ezért is ment nekem anno. Amikor felraktam valamit, megpróbáltam, nem ment egyikkel sem. Aztán elkezdtem leszedegetni őket, egyszercsak meg ment. Egyesével kellett volna csinálni, de elkapkodtam. Na-mindegy, mára feladom. Hacsak nem tud valaki egy 100%-os biztos tippet.
-
quailstorm
félisten
Te, én a hexagont kivittem 4.1.2-n stock browserben. Mi a problémád? Az hogy az Opera engedelmeskedett a nyomásnak? Megy a flash...
A HTML5 teljesítménye meg egy rakat fos, használhatatlan. Opera meg nem viszi a videókat html5-ben túl nagy hévvel. Legalábbis youtube-hoz kevés.
Flash-ről 4.1.2 alatt annyit hogy: flash apk fel(linkeltem már), firefox fel, youtube.com használata FF-ben vagy stock browserben. Szerintem nem bonyolult. -
quailstorm
félisten
-
buta29030
tag
-
bexinho23
őstag
Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen válaszlehetőségeket adjak ahhoz a kérdéshez. Pár embernél leteszteltem a dolgot (1: aki ért a telefonokhoz, 2: aki csak felületesen, de fogékony az új dolgokra, 3: aki egyáltalán nem, 3: egy lány, aki csak használja, de nem tudja mi van rajta), nem akadtak fent a kérdésen.
A funkciótelefonra tulajdonképpen egy PDA, telefon képességekkel felruházva. A régi típusúnál pedig olyan mobiltetelefonokra gondoltam, mint például Nokia3510, Siemens s55 , stb...
Amúgy köszönöm mindenkinek, aki eddig kitöltötte!
-
Foose
addikt
Sikerült leszedni a telóról amit törölni akartam az előbb. Amit mellesleg mint írtam,playről szedtem,úgyhogy remélem nem volt vírusos,mert akkor hiába próbálom elkerülni az olyan appokat,amik nem legálisak
Érdekes,azóta nem problémázik a teló. Egyenlőre. De biztos ami biztos,le is pucolom az illegális játékot...
-
Foose
addikt
Gsm boltban vettem,nem kéztől. Elég régóta működik már az az üzlet,ahol vettem. Ha esetleg valóban egy egyedi hibás teló lehet,akkor szerintem a gsm-es nem is tudott erről. Mert ők átnézik a telókat,de nem telepítgetnek semmit. Na persze,vennék másik telót,de ez most biztos hogy nem járható út.
Más: most próbálom a legutóbb telepített appot eltávolítani,(playről van!) de furcsa módon az eltávolításnál megállt. Csak az app neve van a kijelzőn felül,meg alatta az eltávolítás szócska. És így maradt...Még ilyennel nem találkoztam. Mi a franc ez??
-
spiritex
veterán
Hát automatikusan nem maradnak ott, éppen 1-2 napja próbáltam ki, és írtam is itt. Töröltem a fő fiókot, mert odaadtam a régi tabletemet a bátyámnak, és bár a tableten fenn maradt minden applikáció és működött is tovább, de a pc-s playen, üres volt az ő fiókja, amit felvettem a fő fiók mellé a tableten. Egyessével végig kellett mennem az applikációkon és Install-t kellett nyomnom, hogy észrevegye, hogy "Already installed" és bekerüljön az ő fiókjába. Na azt nem néztem, hogy ha a tabletes Play-en léptem volna át az ő fiókjába ott is üres lett volna-e, de az alapján, amit most látok a telefonomon (hogy átlépek a levelezős fiókomba, ahova csak a Drive van installálva, és azt látom, hogy mindet felsorolja), úgy néz ki hogy nem.
Tehát én örülök ennek a lehetőségnek, és csak akkor, ha formázás nélkül tovább akar valaki adni egy kütyüt, csak úgy látom, hogy nem teljesen egységes ez még.. "Fent" (pc-s play-en) mást mutat, mint "lent" (kütyüs play-en). -
spiritex
veterán
Azért fura, mert amikor a telón vagy tableten belépek Play-re, amibe ugye be vagyok lépve az egyik fiókommal, a fő fiókkal, akkor a telepített alkalmazások között kilistázza azokat az app-okat is, amiket a másik fiók "alá" installáltam. Illetve nem nagyon látom értelmét több fiók "alá" való installálgatásnak, mert itt úgyis mindegyik program látszódni és futni fog, nem úgy mint pc-n, hogy egyes felhasználók teljesen más környezetbe tudnak belépni más-más programokkal. Tehát a kérdésem, hogy mi értelme több fiók alá installálgatni egy gépen?
-
quailstorm
félisten
Utána is telepíthető. Max ha nem megy az eredeti, utána kell nézni valami JB-fixnek. Legalábbis én már használtam 4.1.2-n hardvergyorsított flash 11.1-et.
[link] [link]
Egy kis tesztelnivaló, saját feltöltés. Appbackup, és rootuninstaller volt használva. De az újabb nem ment n900-on, csak DPS dream 7-en. -
mipityu
tag
Mondjuk azért, mert egy teljesen kikapcsolt készüléket csak hardveresen lehet bekapcsolni.
Szerinted az android (program), hogyan vezérelhetné a vasat, ha nem fut?
Minden olyan készüléken, amely képes előre beállított időpontban bekapcsolni, ez hardveresen van megoldva.
Kielégítő volt a válasz?Mindkét - aláírásomban található - készülék tudja ezt a feature-t.
-
-
punky10
addikt
Egyszer megcsináltam a telom "senior" telefonnak.Minden adott, nagy ora, állithato méretű tárcsázó, full testreszabhatoság.5 oldal, a home-on egy nagy óra, hivás és SMS-jelző widget, balra a legfontosabb kontaktok widgetje, plussz tárcsázo és telefonkönyv, megint balra teljesképernyōs SMSwidget. Jobbra teljeskijelzős naptárwidget a nyugiklub rendezvényeinek és az SZTK-hoz, megint jobbra egy Galéria-widget az unokâk fotoinak... Még az édesanyám is simán kezelte, egyedül amiatt nem vettem neki egy olcsobb Alcatelt, mert idegenkedik
az érintőképernyőtől. De a szintén idős barátnőjének nagyon tetszett! -
Phantomhive
aktív tag
Huawei U8815
android verzió 2.3.6
alapság verzió: 109808
kernel: 2.6.38.6-perf.tudomásom szerint zsír új, érintetlen a készülék. a beállításokban lévő szoftverfrissítés gombra nem talál semmi frissítést, szóval gondolom ez a legfrissebb rajta.
a "nem kell akkor androidot használni" felfogás nem túl barátságos válasz egy gondokkal küszködőnek miután megvette az androidot -
Phantomhive
aktív tag
az adott név mellett se szám, se zöld hívás gomb nincs. ha volna, akkor nem tettem volna fel ezt a kérdést.
légyszi' ne nézz hülyének.a hosszan lenyomás nem egy user friendly megoldás egy alapvető funkció eléréséhez.
főleg nem várom el egy 50+ jóembertől, hogy hosszan nyomogasson kontaktokat, hogy fel tudja hívni a fiát.ketten ajánlottak widgetet. le is szedtem az egyik ajánlottat, de sajnos a widget listában nem bukkan fel letöltés után, indításnál pedig közli, h ne indítsam, hanem tegyem ki, mint widget
még genyózok vele, hátha.
köszönöm a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest