- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #128674 üzenetére
Azt mondod, hogy egy billentyűzet alkalmazás egyébként nem alkalmas a bevitel logolására? Még az OS is külön figyelmeztet rá. Ez abszolút biztonsági kockázat. Miért nem tiltja le a Google az input method alkalmazások telepíthetőségét? Lenne Google billentyűzet és ennyi. Ha jól tudom, akkor IOS -re sem lehet külsős billentyűzet alkalmazást telepíteni.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #128630 üzenetére
Kicsit drága, kicsit root, de a MirrorOP nekem eddig bevált. A Playen is megtalálod (külön Sender és Receiver). A próbaverzión öt percenként újra kell indítani a tükrözést.
Vacs:
A cimborád festékjegyzék. Az én telómon is bugos a közelségérzékelő, csak épp fordított a jelenség. Hívás közben elsötétül a kijelző és semmihez sem férek hozzá a hívás végéig. Na, melyik a rosszabb? -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #128610 üzenetére
Ez valami nagyon régi, PDA -s infóból maradhatott meg neked. Ilyen már ezer éve nincs. Sőt! Pl. WinCE alapú PNA -kra egyáltalán nem vásárolhatsz IGO szoftvert. Kizárólag a készülékkel együtt veheted meg az arra portolt verziót. Pl. WinCE -s Wayteq -re sohaem portoltak IGO -t. Emiatt lehet tudni, hogy ha ilyen Wayteqen IGO -t látunk, az csak illegális lehet.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #128608 üzenetére
Emlékszel, arra, hogy nemrég felhívtam valamire a figyelmedet? Ez tipikusan az az eset. Nagyon régóta használok IGO -t, otthonosan mozgok Androidban, sztem a fórumon is, de halvány lila dunsztom sincs arról, hogy mi a hsz. -ed mondanivalója (tulképp még elolvasni sem könnyű). Persze, lehet, hogy az én felfogásom túl kevés a szintedhez.
-
Ádám16
addikt
válasz
darvinya #128601 üzenetére
Ezt kérdezd meg tőlük. Voltak battery drain problémák néhány készüléknél, X százaléknál előjel nélkül iikapcsoltak a készülékek, ezeket garanciálisan cserélték, de jó kis felháborodást váltott ki a dolog, így ezzel a funkcióval próbálnak kompenzálni, hogy tudd követni, hol áll az akksid élettartamban.
Kikapcsolható egyébként, így, hogy vszeg jobban gyilkolja az akkut, lehet, meg is teszem. -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #128441 üzenetére
Ez hamis nyom. Rootolt eszközön az Elixír 2 System addon -ját kell telepíteni, majd rendszeralkalmazássá konvertálni (tehát, mint ahogy a screenshot -ján is látható, a system könyvtárba kerül). Az E-Robot ezen keresztül fér hozzá a rendszerfolyamatokhoz. Tehát, a kérdésedre a válasz: igen. Mégsem tudja kapcsolni, mert ahhoz nincs meghívható, nyilvános, OS utasítás. OS szinten kizárólag touch input -tal lehet kapcsolni.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #128395 üzenetére
DDNS kiszolgáló, vagy automatizáltan ráküldök egy push -t, amire az visszaküldi a külső IP -jét. Esetleg változásnál automatikusan átküldheti az IP -jét az én telómra (vagy, az enyém az övére). Pl. jelenleg lehalt a NAS -omban a DDNS kapcsolat (duckdns), és most egy régi telóm lóg a wifimen csak azért, mert az arra telepített duckdns kliensalkalmazás tartja a kapcsolatot a kiszolgálóval..
-
szabi777
tag
válasz
darvinya #127073 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 4-em van, ha jól tudom alapból ez is rendelkezik 2 beépített mikrofonnal,de lehet hogy tévedek.
nem gondolnék nagyon nagy hangerő emelésre, max 15-20 %... ezek a csoda régi vonatok, kb 2 percig fékeznek az állomások előtt és kb ugyanennyi amíg felgyorsul, szerintem egy másodperces mintavétellel, lazán korrigálható lenne a hangerő.
Lenne egy min és max volume és azokhoz megadható külső zaj hangerő küszöb, ha ezt eléri akkor elkezdi emelni lassan egészen a megadott maximumig, ha csökken csökkenti.Olyan appot találtam ami a sebességgel arányosan növeli-csökkenti a hangerőt, ami a gyorsításnál oké is, de a fékezésnél leviszi, ami viszont nagyságrendekkel hangosabb, de hát ez csak a sebességet figyeli... szóval nem az igazi.
Szerintem használható lenne autóban is, illetve open office munkahelyen, ha melletted elkezd pofázni a nagypofájú Gizike a tegnap esti sütemény sütésről, már mehet is a hangerő automaikusan..
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #126702 üzenetére
PC -n egy kicsit átálltam Firefox -ra. Az fixen 24" -ra van dugva, amin nem annyira lényeges a tördelés. Van rá addon, de egyrészt nem minden oldalon működik, másrészt ugyanúgy "elugrik", mint az új Opera. De, sztem rövid karriere lesz nálam, mert január óta a Firefox -nak nincs LastPass támogatása. PC -n még csak 6 -on vagyok, amin a Dolphin is jól működik és megy a LastPass is. Telón viszont gáz, mert Nugáttól megszűnt a Dolphin -ban a realtime áttördelés.
Szerencsére a legtöbb jelszavamat tudom fejből, úgyhogy még a hibáival együtt is ez a régi Opera béta a leghasználhatóbb telón.
-
blt.62
őstag
válasz
darvinya #126611 üzenetére
Azt az energy dolgot nem tudtam megnézni. A karkötőn mindig bevan kapcsolva a bluetooth ki se lehet kapcsolni. A mobil megtalálja és azonnal kapcsolódik. Kiírja hogy párosítás és kapcsolódnak. Nem tudom befolyásolni. Akkor viszont a karkötő a gond. Mert egy iphone nem csinálja.
-
Bozek
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
-
bambano
titán
válasz
darvinya #126171 üzenetére
nem azt szeretném, hogy mind a 400 embernek kicsörögjön, amikor alszom, hanem azt, hogy annak a 2-nek kicsörögjön, aki fontos.
a doksi szerint, ha igaz, tud időzített váltást, ahol beállíthatom, hogy minden munkanap 8-kor váltson vissza normál üzemre, és azt is, hogy amelyik kontakt kedvencnek van jelölve a névjegyzékben, annak mindig csörögjön ki. csak vagy nem működik, vagy nem tudom beállítani.
éjfélkor beállítottam, hogy 22:00-8:00 között ne zavarjanak, rögtön kijelezte, hogy üzemmódot vált, és úgy is maradt. egészen másnap estig, amikor észrevettem, hogy gyanúsan csend volt egész nap.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #126075 üzenetére
Örülök, hogy megtaláltad, de el is olvastad a leírást? Oda van írva, hogy IMAP-, POP3- és Exchange-fiókok esetén működik. Google-fiók esetén nem megy, hiába is kapcsolgatod. Ha be tudnám állítani IMAP-on a céges levelezést, akkor meg nem GMail-t használnék, hanem AquaMail-t. De ez a funkció le van tiltva nálunk.
-
Probert75
addikt
-
pc360
addikt
válasz
darvinya #125883 üzenetére
Én is ezt írtam már a leges-legelején, hogy lépcsőzetesen kapják meg az emberek a frissítéseket, mégpedig pontosan ilyen szavakkal, hogy a szerver-túlterhelést elkerüljék. És azóta is ezt ugatom... Csak te terelted az egészet afelé, hogy biztosan a Play verziószámaink nem stimmelnek. Mindegy, megbeszéltük.
-
pc360
addikt
válasz
darvinya #125877 üzenetére
Ennek a kiegészítésnek semmi értelme nem volt a vitánkra tekintve, pláne úgy, hogy hogy nálam újabb verzióról van szó, és ez a verzió az Opera frissítése előtt, és után is pont ugyanaz volt – mint ahogy ezt korábban már leírtam neked.
Közben pedig Probert75 is megerősítette, hogy újraindítás előtt, és után is 10.6.08-as a Play verziószáma, új Opera pedig sehol. Tehát semmi köze annak a verziószámámnak a 47-es Operához. Logikával eddig is kizártam, de a közben elvégzett teszt tett pontot a dolog végére.
-
pc360
addikt
válasz
darvinya #125877 üzenetére
Nálam viszont 10.6.30 a verziószáma, ahogy már július 11-én is az volt.
És különben is, számtalan telót raktam már újra, és mielőtt a Play lefrissült volna, már felajánlotta az aktuális, user/telefon által elérhető app verziókat.
Tehát egy megfejtés maradt: a usereknek bizonyos programok új verzióit lépcsőzetesen adja be a Play. Amiről eddig is ugattam.
-
pc360
addikt
válasz
darvinya #125875 üzenetére
Szóval egy 2 éves telefon-on lévő, esetleg frissítés előtti Play verzió a 2 évnél biztosan újabb 46.3-ra frissít (mert hiába nem sűrűn jön hozzá update, az elmúlt hónapokban volt pár verzió-ugrás). Ez még most sem logikus.
Ha igaz, amit mondasz, akkor azt csak úgy tudom elképzelni, hogy Probert75 telefonján a Play frissült, de nem a legújabbra, ezért Operából csak a köztes verziót kapta meg. De miért ne frissítene fel a legújabbra egyből a Play, akár még ha újraindításhoz is van kötve a dolog?
Ha viszont a Play nem tud egyből a legújabbra frissíteni, abban az esetben annak kell történnie, hogy amint Probert75 újraindítja a telefont, és ezáltal felkerül a legújabb Play, azon nyomban az Opera is frissül. Ennek csak így van értelme a mondandód szerint.
De ezt ő könnyen megerősítheti, vagy cáfolhatja, egyedül a Play verziószámát kell megnéznie, vagy egyszerűen újra kell indítania a telót. De ha nála a Play most is a legújabb (nem tudom, hogy különbözhetnek-e a verziók a különféle friss telefonok közt), esetleg már újraindítás is történt, mióta erről beszélünk, és ennek ellenére nem kapta meg az új Operát, akkor bukik a teória, és marad az, amit én mondok, miszerint lépcsőzetesen jutunk a frissítésekhez. Szimpla, egyszerűen ellenőrizhető logika.
-
pc360
addikt
válasz
darvinya #125873 üzenetére
De az eggyel előzőt meg igen? Nem tűnik túl logikusnak. Ráadásul személy szerint napi kétszer manuálisan ellenőrzöm a frissítéseket. 2 napba telik, míg maga a Play lefrissül egy hónapra aktuális rendszeren? Vagy csak újraindításkor teszi ezt meg?
Probert75-nél pl. egy hard resetről van szó. Ott jóval régebbi volt a Play az esetleges frissítés előtt, de a 46.3 mégis felkerült.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #125831 üzenetére
Az MPEG-1 szabvány 1993-as, az MJPEG meg valamikor az 1990-es évek közepén jelent meg. Sajnos ez utóbbira pontos dátumot nem találtam sehol, de ha belevesszük, hogy a JPEG szabvány 1994-es, akkor nehezen hihető, hogy az MJPEG az MPEG elődje.
-
kisspall
aktív tag
válasz
darvinya #125776 üzenetére
PC-n kezdtem használni az Operát, és onnan szeretném szinkronizálni a könyvjelzőimet és a jelszavakat. Mobilra most tettem fel frisset(normál opera, nem Mini). A szinkron működik, mert a könyvjelzők megjelennek a mobilon, de a belépést igénylő oldalaknál egyenként kell beírnom a felhasználót és a jelszót.
Aztán ugyanez tableten is, meg egy visszaállítás után is jó lenne ha működne. -
axioma
veterán
válasz
darvinya #125475 üzenetére
Valami felreertes van. Az android listazza az eszkozt, elindul a parositas, majd kiirja, hogy gepeljem be a kovetkezo 6 jegyu szamot magan a fizikai billentyuzeten es nyomjam meg az entert [fontos, hogy az eszkoz egy bill]. De nincs ido begepelni. Akkor ugy modositom a kerdest, hogy a bluetooth pin-re varas idejet hogyan lehetne meghosszabbitani?
-
acsati
aktív tag
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #125235 üzenetére
Ne bosszants! Tudod jól, hogy van MyTV előfizetésem. TV -m és Chromecastom is az átvitelhez, és még 10GB roaming keretem. Csak sávszélességem nincs hozzá, mert a Telenor -nak Németországban nincs olyan, hivatalos roaming partnere, amelyik 4G -t adna. Tavaly még ugyanitt hasított a net, mert bármelyik hálóra ráálhattam. Januártól a Telekom fel sem enged, a Voda pedig max. 3G -re, ami itt is ugyanolyan mesebeli, mint otthon: hol volt, hol nem volt. Német roamingban Telenorosnak lenni január óta nagy szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged