- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi777
tag
válasz
darvinya #127073 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 4-em van, ha jól tudom alapból ez is rendelkezik 2 beépített mikrofonnal,de lehet hogy tévedek.
nem gondolnék nagyon nagy hangerő emelésre, max 15-20 %... ezek a csoda régi vonatok, kb 2 percig fékeznek az állomások előtt és kb ugyanennyi amíg felgyorsul, szerintem egy másodperces mintavétellel, lazán korrigálható lenne a hangerő.
Lenne egy min és max volume és azokhoz megadható külső zaj hangerő küszöb, ha ezt eléri akkor elkezdi emelni lassan egészen a megadott maximumig, ha csökken csökkenti.Olyan appot találtam ami a sebességgel arányosan növeli-csökkenti a hangerőt, ami a gyorsításnál oké is, de a fékezésnél leviszi, ami viszont nagyságrendekkel hangosabb, de hát ez csak a sebességet figyeli... szóval nem az igazi.
Szerintem használható lenne autóban is, illetve open office munkahelyen, ha melletted elkezd pofázni a nagypofájú Gizike a tegnap esti sütemény sütésről, már mehet is a hangerő automaikusan..
-
szabi777
tag
válasz
Somatom #127071 üzenetére
Sajnos én csak hagyományos mikrofonos fülessel rendelkezem és ez a fantasztikus MÁV nyáron tökig leengedett ablakoknál, horror hangos tud lenne, amikor megy rendesen vagy amikor fékez, nem győzöm utána állítani ...
nem tudom mi a technológiai menete, hogy a beépített mikrofon vagy a fülesen lévő mikrofon venné a hangot, de barmi jó lenne egy ilyen app...mint a Sound Meter vagy hasonlók amik detektálják real-time-ban a hangerősséget, csak annyi extra lennebenn, hogy előre beparaméterezve ez triggerelne bizonyos mértékű hangerő módosítást automatikusan...
-
szabi777
tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazás keresek, ami automatikusan állítja a hangerő a külső zajok függvényében. Pl ha vonaton utazok amikor áll az állomásokon akkor lehúzza kicsit a hangerőt, de ha megy-fékez és baromi hangos minden, akkor felnyomja. Ismertek ilyesmit? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged