-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Ezt nem teljesen értem. Ahhoz hogy a jelenlegi készülékre feltelepítse az appokat, ahhoz első bekapcsoláskor rá kell nyomi a restorera, ha utólag nyomod be akkor az már a backup lesz(backup&restore maga az opció), és esélyes hogy 4.4 esetében ez azt jelenti, hogy ugyanezt az eszközt fogja visszaállítani 0appal.
-
vicze
félisten
Kb. annyi belépsz a Play Storba és pár perc után elkezdi telepíteni, mivel ott el kell fogadni a felhasználási feltételeket, és kezdenek sorban csorogni.
Ehhez két dolog kell, az előző készüléken be kellett pipálva legyen, hogy backupolja, illetve az elején a varázslóban be kellett állítsad, hogy restorolja.
Ha ezek nem voltak meg akkor nem fogja csinálni, illetve 4.4-nál kisebb verzióval nem úgy vettem észre mintha nem jól működne, random megy vagy nem megy(custom ROM-okra is háklis). 5.0-nál viszont már nagyon-nagyon jó lett ez. -
-
Bozek
nagyúr
Talán ez jó: TunnelBear VPN. Bár én nem vagyok paranoiás, szóval nem használok ilyeneket.
-
air
nagyúr
Na, akkor rövid válasz a problémádra.
Ha ennyire nem jön be a Greenify, vagy nem tudod-akarod megfelelően beállítani és használni, akkor nincs megoldás a problémádra.
Illetve van egy olyan megoldás, hogy valamilyen automatizáló és a Titanium Backup használatával minden alkalommal teljesen fagyasztod az érintett alkalmazást.
Ezt úgy tudod megoldani, hogy a kezdőképernyőre nem az alkalmazás indító ikonját teszed ki (nem is tudnád, mert TB-vel fagyasztva nem is látszik) hanem egy olyan ikont, ami az automatizálót (Tasker/E-robot) indítja, és az a feladat van benne, hogy olvassza ki az alkalmazást, és indítsa el.
Ha kilépsz az alkalmazásból, akkor pedig az automatizálóval a TB-n keresztül újra fagyasztod.
Ennyi a megoldás. -
beg
veterán
Te küldöd vagy te fogadod a cloud message-t? Ha alkalmazás kapja, akkor azt az alkalmazász felveszed a hibernálandó listába greeny-ben. majd kiteszel egy hibernálás parancsikont a képernyőre. Amikor végeztél az appal, rányomsz, fagyi, és az összes listás alkalmazást jegeli. Ha ez rendszeralkalmazás, akkor azt csak a donation verzióval tudod jegelni. Root-al használod? Nálam amit hibernálok vele, az csöndben van, míg el nem indítom. Sehol nem látom aktivitásnak jelét addig.
-
törölt tag
Szerintem vmit rosszul csinálsz, mert ennek működnie kéne Greenify -vel. De nem szeretnék belemerülni a részletekbe, mert nem használok Greenify -t. Én E-Robottal tiltom/engedélyezem és indítom az ilyen rakoncátlan alkalmazásokat. A Robot tiltás egyenlő mondjuk egy Titaniumos fagyasztással. Még nem fordult elő, hogy ebből egy alkalmazás "kiszabadult" volna.
-
Orionk
senior tag
köszi, de végül mindegyik alkalmazás beállításaiban megtaláltam a lehetőséget, hogy külön-külön hangjlzést állítsak be.
---
Kivéve annak nem tudok külön hangjelzést, hogy amikor WIFIt észlel a telefon, akkor másik hangot adjon ki. Ezt szerintetek hogyan kell ?, mert ez nem külön applikáció -
törölt tag
Nem nagyon szoktam vonatozni. Múltkor becsúszott egy ilyen sín-skanzen járat. Ott szembesültem a tiltással. Sajnos, az otthoni sávszélességem médiához kevés, de SurfEasy -vel sikerült áthidalni a problémát. Legalábbis technikailag. Mert utána rögtön megértettem, hogy miért tiltják.
-
Laca1212
őstag
-
törölt tag
Beg leírta a lényeget, de lehetnek más szempontok is. Ha megnézed a linkelt Hideninja leírását, abban nagyjából fel vannak sorolva a lehetőségek. Telenorosként nem akadályoznak tiltások (a lefedettség annál inkább), de a másik kettő ördögtől származónak tekinti a VOIP -ot és azonnal lecsap az 5060 -as, általános SIP porton menő forgalomra. A VPN -be viszont nem lát bele, az otthoni forgalmadhoz meg nincs köze. Vagy pl. a MÁV sem szereti a Youtube -ozást.
Air:
Úgy működik, hogy egy biztonságos csatornán kapcsolódsz a routeredhez és azon keresztül használod a netet. Esetleg keress rá az "ssh-tunnel" kifejezésre! -
beg
veterán
Pl. Ha kívülről akarsz hozzáférni az adataidhoz és nem akarod, hogy egy nyilvános hálózaton bárki szimatoljon. Én is úgy dolgozom a céges belső hálóra távolról, hogy OpenVPN-el csatlakozom akár laptopról, akár mobilról.
De amit te keresel, arra a VPN Hideninja szerintem elegendő.
-
teo77:
Jah!
Nincs még egy számod?Vagy olyan családtagod, ismerősöd, aki "beáldozná" a telefonszámát egy jó ügyért?
Nem kell okostelefon legyen, amiben a telefonszám van, mert ha nem sikerül elküldenie az aktiváló üzenetet, akkor felhívnak.
Remélem, erre gondoltál.atosan:
Az SDfix a nem rendszer programok SD-elérésére kell. -
-
fdisk
őstag
-
Flind
senior tag
Én tapasztalatból beszéltem, talán nem írok direkt hülyeségeket. Snapdragon S4-es, 512MB RAM-os készüléken használom, olyan tökéletesen fut mint semmi más. Igen, sokkal gyorsabb mint a Nova vagy az Apex. Megnéztem neked, 11MB-ot használ, gyorsítótárként. Nova 24 körül mozgott. Be van lakva, widgetekkel, sok ikonnal. Android 4.4.4, Cyanogenmod 11 (ja, Trebucket is többet evett).
-
-
-
LonGleY
veterán
Egyik launcher sem tud az lenni, ahol egy rakás ikont tölt be és esetleg widgetek is feszülnek a felületén. A grafikáknak, a betöltött funkcióknak kell a memória. Ez olyan, mint a böngészőknél a memóriafelhasználás: a weblapok azok, amikhez egyszerűen kell a kakaó – nem lehet nagyon sok különböző módon renderelni egy adott rendszeren. Nincsenek csodamegoldások, amik az adott grafikai anyagokat tizedakkora helyre zsúfolják, mint más eljárások (azonos végeredmény megtartása mellett).
A 83 MB tényleg elég soknak tűnhet, de ez valószínűleg azért van, mert a beállításaiban császkáltál. Egy friss indítás után ennek nagyjából felére áll be. Egy normális készülék esetében ezek jelentősége viszont eltörpül: teljesen lényegtelen, hogy valami 40 vagy 80 MB-ot igényel. Szép lassan kihullanak végre a gyenge masinák... A PC-nél is már eljutottunk arra a szintre, hogy a legutolsó irodai gép sem lehet túl kevés, miközben a programok igénye nem igazán nőtt az utóbbi években (leszámítva a weboldalak bonyolódását).
-
-
-
-
LonGleY
veterán
Kaptál programötleteket, adottak az eszközök.
És hogy kit károsítasz? A tartalomszolgáltatókat. Hisz a reklámok is hozzátartozik a műsorhoz – akár az oldalon lévők. Az egész tartalomszolgáltatás lényege a pénz (legalábbis Magyarországon, főleg az említett csatornán). Mindegy, nem akarok offolni.
-
LonGleY
veterán
Tudjuk miért keresel, warezolni akarsz, filmet letölteni. Épp ezért is senkit nem érdekel a problémád... Vagy ha mégis, nyomi oldalakhoz vagy a témakörre akkor sincs legális megoldás. Ha létezne megoldás, akkor is egy igénytelenségről beszélnénk. Többet egy szót sem érdemel az egész.
-
törölt tag
OK. Viszont nem véletlenül kaptál más irányú választ (nem csak tőlem). Nincs ott a videós oldalon egy "videó letöltése" opció? Vajon miért nincs? Ha azért, mert a jogtulajdonos erre nem ad engedélyt, akkor ez a cselekedet nem lenne jogszerű = warez = ha egyébként lennének rá ötletek, itt akkor sem írhatnánk róluk.
-
törölt tag
Na és? Az mit változtat a dolgon? Írok egy példát. Beregelsz vmelyik data.hu -s oldalra (nem pontosítok, mert nem szeretnék megint olyan vitába keveredni, aminek a végén a fórumgazdának a saját hsz. -eit kell törölgetnie). A Ponydroid ismeri a data.hu -t. Kijelölöd és vágólapra másolod egyben, az összes linket, a Ponydroid pedig beolvassa vágólapról, szétválasztja, átfordítja a letölthető linkre és letölti a darabolt állományt. Más vezérlőkhöz, vagy más oldalakhoz nagy segítség lehet egy vágólap alkalmazás (pl. Clipper+). Persze annyira nem profi a Ponydroid, mint a NAS -on a Pyload, mert az még ki is csomagolja és össze is fűzi a jelszavas rar. -okat is. De van Androidra is rar. Egyébként kb. 4 rugó/év a prémium a data.hu -n, ami korlátlan tárhelyet ad és van FTP feltöltési lehetőség (pl. Foldersync -hez). Datás oldalakon pedig szokott lenni külön link prémium accounthoz, aminél nincs darabolva az állomány. De ha van PC, akkor arra mehet Pyload, aminek van webes felülete és külön Androidos kliense is. Ezekkel, közvetlenül a droid böngészőjéből haza tudsz küldeni egy letöltést.
-
LonGleY
veterán
Ezen a vidto.me-n van egy késleltetés, gondolom pont az ilyen letöltőprogramok ellen. Az ilyen hulladék oldalakkal nem biztos, hogy tudnak mit kezdeni a letöltőprogik.
Az ilyet a PC-s Freemake Video Downloader-rel próbáld meg, ha nagyon muszáj!
offline telepítő letöltése | magyar infó (a kiemelt részt érdemes átolvasni)
-
Bozek
nagyúr
Esetleg még a Teamviewer-ben is van fájlátvitel.
Céleszköznek meg ott a Servers Ultimate, csak egyszer kell jól beállítani. Bár nem árt egy DynDNS fiók, mivel a telefon IP címe folyamatosan változik. Én mondjuk most néztem, de nem sikerült normálisan beállítani az FTP-t az említett programmal. De nem adom fel.
-
Még egy próbálkozás:
A Bitsync csak akkor működik, ha mindkét gép be van kapcsolva. Ez jó neked?
A megosztást a Bitsync progi végzi, így most nincs ilyen funkció a tabletedben majd lesz a Bitsync progiban.
A kulcsot is a Bitsync generálja, majd ha megmutatod neki mit szeretnél megosztani a tesóddal.
Ha megosztod egy mappádat (és abba teszed azt a cuccot amit át szeretnél adni) és a tesód gépe is be van kapcsolva és átadtad neki a kulcsot onnantól kezdve ahányszor mind a ketten fent vagytok a Neten minden változás szinkronba kerül mindkét gépen. Még az is (ha adsz írás jogot) ha tesód letöröl egy fájlt ebből a mappából.
De ez itt már OFF. -
törölt tag
Esetleg próbáld ki a Webkey -t! Ez alapvetően távoli asztali kapcsolatra lett kitalálva, de úgy emlékszem, hogy van fájlátvitel opciója is. Működik böngészőből is és ha beregeled a telót a Webkey szerverére, akkor dyndns -ként működik. Tehát mindegy, hogy milyen hálón van a telód. Azt nem tudom, hogy milyen porton működik, de ha a TeamViewer -ből indulok ki, akkor a 443 -ason, ami a legtöbb hálózaton átmegy. A többi csak beállítás kérdése. A kliens részről csak egy webcímet igényel, valamint egy felhasználó/jelszó párost. Én ezzel szoktam távgyógyítani a barátnőm telóját. Kikapcsolja a képernyőzárat és otthon (Spanyolország) állítva leteszi a telót. A többit én intézem itthonról.
-
A Bitsync-hez nem kell semmit kinyitni. Én 4 gép között tartom szinkronban az adataimat egy privát szerverrel és sehol sem nyitottam ki semmit.
Igen, fel kell telepíteni. Honnan tudná a két gép. hogy egymás között mit kell szinkronizálni. Ráadásul ez a kapcsolat kódolt ezért muszáj a két program.
Mi baj a progival ha felteszed? -
törölt tag
Az "átjáró nélkül" -t úgy érted, hogy mobilnettel? Ha a szolgáltatód nem NAT -ol, akkor igen. Futtatok így web és ftp szervereket. FTP -t talán még SolidExplorerrel is lehet. Korábban írtam, hogy amikor Deezer -re váltottam (Telenor ugyebár), akkor NAT -oltak, de "nyomatékos igénybejelentésemre" visszakaptam a publikus IP -t.
-
Dottore
addikt
-
petipetya
nagyúr
Mivel a másik fél egyszerű megoldást keres, így kihagyom a Google integrációt tartalmazó módszereket. Emellett eleve feltételezem, hogy ezekkel tisztában vagy.
A legegyszerűbb módszer egy felhő, ezen belül is a Dropbox. Ezért ez, mivel képes az alábbi funkciókra:
- Tableten egyszerre több képet is fel tudsz rá tölteni.
- A mappa linkjét egy mozdulattal el tudod küldeni emailben.
- A másik félnek nem szükséges semmit telepíteni, mert csak rákattint a linkre és már nézi is a képeket a böngészőben.
- Persze ha a másik félnek telepítve van a gépre a Dropbox kliens, akkor automatikusan értesítést kap ha feltöltést pár képet a megbeszélt mappába - ennek révén emailt sem kell neki küldened. -
törölt tag
Van egy pár ilyen. Pl. ott a Google Drive -od. Vagy a Toldacuccot. Bár ez egy kicsit kétértelmű.
De használtam, működik. Dropbox is tud ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest