- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Somatom #116057 üzenetére
Firefox egy ideje számomra alkalmatlanná vált. Fura, mert évek óta nagy megelégedéssel használtam, de saját magát tette tönkre a fox. Chrome-ot említettem miért nem használom, az edge viszont pc-n nagyon ott van.
Ahogy tapasztalom androidon is korrekt egyelőre, ami nyilván idővel csak jobb lesz.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Somatom #115920 üzenetére
Én egy ideje ugyan nem, de előtte gyakran telepítettem mindenféle ROM-okat, így a folyamatos váltás miatt sűrűn előjött ez a probléma.
A Robot collection - om fentiek miatt tartalmaz egy olyan Eseményt, ahol a Camera alkalmazáscsoport bármely tagjának aktivizálódása kikapcsolja a hangot.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Somatom #115909 üzenetére
De van erre már konkért példa, hogy mire használhattak fel ilyen adatokat? Pl. a a gyroso telefonszámát, ahonnan rendelni szoktam? (nem kekeckedésből, hanem komolyan kérdem, pláne annak függvényében, hogy akkor és azt figyelnek meg rajtam, amit szeretnének, hisz az űrből még azt is le tudják fotózni, amit épp olvasok).
-
lovi27
addikt
válasz
Somatom #115851 üzenetére
Nincsen csak alfa állapotú még. Ha egy évet tudtunk várni, akkor egy-két hét már igazán nem számíthat. Biztos vagyok benne, most hogy kijött a 'hivatalos' rovo féle xposed, ebből is rövidesen jön a tesztelt változat. Az ilyen-olyan gányolt kiadások meg nem érdekelnek.
-
Taci
addikt
válasz
Somatom #115746 üzenetére
Nem felejtettem el a kérésedet, elég sokat kutakodtam az ügy érdekében, de (ahogy a program megírása elején is, most is) arra jutottam, hogy a kikapcsolt képernyő és a gombok lenyomásának figyelése nincsenek jóban. Tovább nehezíti a dolgot, hogy egy háttér szolgáltatással kezelek mindent (és nem pedig egy activity-ben, egy nyitott vagy háttérbe küldött "ablakban", mert azt a user bármikor bezárhatja - ezzel tudnám a gombokat figyelni (de csak aktív kijelzőnél ott is), szolgáltatásban nem).
Az egyedüli vállalható és az igényeimnek megfelelően működő megoldás amit találtam, az a jelenlegi, hogy a képernyő be- és kikapcsolását figyeli, és ez illik az app profiljába is.Ezek miatt nem akartam az időt tovább húzni a keresgéléssel, így az általad kért változtatások nélkül adtam ki ezt a verziót. De nem felejtettelek el, folyamatosan fejlesztem az appot, rajta vagyok a témán, csak még egy kis türelmet kérek, és amint oda jutok, hogy kézzel fogható eredménye van és tudod tesztelni, felkereslek privátban. (Ahogy Oldman2-vel is tettem, ezúton is köszönöm a sok tesztelést neki!
)
-
-
válasz
Somatom #115669 üzenetére
Tudom, persze, rendszeres látogatója vagyok én is a topicnak.
"Ha már foglalkozol ilyennel, engedj meg egy véleményt/javaslatot!" Még szép, hogy megengedem, sőt elvárom az építő/segítő szándékú javaslatokat.
Sajnos egyre kevesebben vagyunk, akik ilyennel foglalkoznak, kezd kihalni a topic....csak gondoltam, ha valaki kedvet kap hozzá, esetleg... talán a jövőben egy híres programozó lesz még a végén, valahol el kell kezdeni, és sosem tudjuk, hogy mik voltak az első lépések, vagy hogy mik vezették az adott pályára/hivatásra.....Miket írok itten bakker
Peace
Szerk: de amúgy hogyhogy tudsz mindig írni, nem dolgozol?
-
válasz
Somatom #115662 üzenetére
Amúgy mennyibe kerül? Most kijelentkeztem, hogy végre évek óta lássam az árát....250 ft? csak?...én sokkal többért vettem anno, ennyiért tényleg nem pénz.
Nekem így van beállítva: [link]
(#115663) Somatom: Bocs, hülye króm lefagyott, mikor vissza akartam jelentkezni, ezért késtem a válasszal
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #115572 üzenetére
Van vágólap szinkron és GCM-es a dolog.
Arra kellene még valami megoldást találnom, hogy amikor valamit teljes képernyőn futtatok, akkor is megjelenjen az értesítés. TV nézés közben jól jönne, ha nem kellene ablakban néznem az adást. Oké, hogy hangjelzés van, de ha csak meccseredményről jön értesítés, akkor azt csupán látnom kell, nem kell csinálnom semmit.
-
darvinya
titán
-
detroitrw
addikt
válasz
Somatom #115259 üzenetére
Nincs root-om
Bizonyos appok tudjak modositani a gyarit csak meg nem talaltam megfelelot(ill. tele van reklammal)
Lehet az lesz a vege hogy kiturom a regi telo romjabol az appot ...
(#115260) géeles
Most 5,7" os a telom es itt mar a meret hozza magaval hogy nem mindig van meg a konfort erzetPl. mivel jobb kezes vagyok igy ha fel kell venni a telot akkor nem olyan egyszeru a kepernyo egyik vagy a masik vegebol vegighuzni az ujjat.
Asszem az elso androidos telomon volt olyan hogy kozepen volt a kagylo es azt megerintve korbe tobb opcio is volt (anno ilyen volt a kepernyozar feloldo lehetosegvalasztas is) mit akarok tenni (oda huzom ahova szeretnem), es ennel eleg rovid utat kellett megtenni az ujjamnak -
-
hati
addikt
válasz
Somatom #115202 üzenetére
Szó sem volt SMB-ről Annyi írtál, hogy hálózaton keresztül játszanál le zenéket. Erre írtam, hogy én mit használok. Arról, hogy NAS-ról játszanál le, szó sem volt. Az appohoz szükségesek a linkelt SZERVER (MediaPortal és MPExtended) komponensek. Ezek olvassák fel (pl. kezelik a gépre kötött TV tunereket, megjelenítik az EPG/műsorújságot, ütemeznek felvételt, stb.) és továbbítják az appnak a tartalmat. A szerver ez esetben egy windows-os gép, nem egy NAS.
Az app egyedül kevés.
-
tomy86
addikt
válasz
Somatom #115218 üzenetére
"Ha csak megosztott mappa van (ahogy az eredeti kérdés szólt)"
Hol írt a kérdező megosztott mappáról? Hálózaton tárolt zenéről volt szó, ami mappákban van. Leírtam, hogy én mit használok. Erre írtad, hogy nálad elvéreznek ezek a progik, mert nem tudnak almappákat beolvasni. Válaszoltam, hogy az ajánlott progi ezt tudja. Erre jössz azzal, hogy ez neked akkor sem jó, mert a DLNA ki van kapcsolva a NAS-on. Ez már szerintem szimplán kötözködés, főleg hogy a kérdezőnek megfelelt a program. Részemről ennyi. -
-igu-
veterán
válasz
Somatom #115213 üzenetére
Nálam OpenElec fut a médialejátszón, arra van dugva egy külső vinyó. Simán bármelyik mappáját be tudom tallózni, kedvenc hálózati helynek hozzáadni Androidos telefonon futó VLC player-rel. A telefonra egy BT hangszóró van csatlakoztatva. Így szoktam főzni 3 helyiséggel odébb...
-
törölt tag
válasz
Somatom #115206 üzenetére
Egyelőre az ingyenes E-Robot-ot használom de már ott is kell root bizonyos feltételekhez. Megy a szinkronizálás szépen. Az SD kártyát egy az egyben szinkronizálja de az Internalt nem. Azon belül minden egyes mappához külön feladatot kell készíteni.
Az automatizmust nem próbáltam még. Remélem nem csak megnyitja hanem el is kezdi a szinkronizálást.
Muszáj valami auto mentés mert páromnak múlt hónapban nekem meg múlt héten romlott el a 3 hónapos drágábbik Kingston SD kártyáink. Neki garanciális csere lett, adatoknak annyi, nekem tulajdonképpen nem tudom mi baja lett mert a PC látta tehát elmentettem, formáztam és visszakerült a telefonba. Párom azt mondta neki is így kezdődött.
-
tomy86
addikt
válasz
Somatom #115197 üzenetére
Én is így tárolom a zenéket. A BubleUpnp-ben az almappákat is hozzá tudod adni. A főmappa mellett levő menü gombra kattintva a "Play".t választva, elkezdi lejátszani az összes média fájlt, ami a mappában illetve az almappákban van. Ha belépsz a mappába és az első fájlra kattintva indítod a lejátszást, akkor csak az aktuális mappa fájljait játssza le.
(#115200) Harcosposta: pedig ezekkel a beállításokkal működnie kellene. Nálam is így van. Kiszolgálócím: smb://ip cím, bejelentkezésnél pedig a névtelen bejelentkezés van bekapcsolva. A PC-n a megfelelő mappa megosztása be van állítva?
-
melan
senior tag
válasz
Somatom #115189 üzenetére
Ismerem, próbáltam a Kodit videolejátszásra tableten, a tv alatt egy Pi2-n nagyon jól szolgál - és valóban amire nekem kell, ágyúval verébre
Gondoltam hátha van egy app, ami hasonlóan mint a winamp beolvassa a lejátszható tartalmat, és abból tallózgatva tudja kezelni a lejátszást. De várok, hátha tud valaki ilyet -
-igu-
veterán
válasz
Somatom #115111 üzenetére
Jaja, csak már szerkeszteni nem tudtam az előzőt.
SafeinCloud dolgában én az asztali verzió működéséről írtam fentebb, mert benéztem a topikot, és csak későn vettem észre.
Bocs mindenkitől.Android-on Brave böngészőt használok csak, annál nincs (vagy nem leltem) SafeinCloud integráció.
-
-igu-
veterán
válasz
Somatom #115102 üzenetére
Ahogyan én használom, úgy a SafeinCloud mesterjelszavát meg kell adni, és csak utána tölti ki az adott oldal belépési mezőit.
Leellenőriztem, van fast login is: ahogy te írod, úgy működik, de a böngésző indítása után egyszer mindenképpen meg kell adni a SafeinCloud jelszót, utána viszont a büngésző bezárásáig nem kéri többször. -
törölt tag
-
HREH
senior tag
válasz
Somatom #115082 üzenetére
Nyilván, semmi baj nincs ezzel, csak előre tudtam, hogy azt fogod mondani, ezért írtam be
Robotból egyébként nagyon irigylem ezt a supportot, mert bár Pent is építget userek által kért dolgokat a Taskerbe, közel sem olyan gyorsan, mint Tamás.
Furcsa egyébként, hogy nem lehet változót megadni intent-ként, ennek alapnak kéne lennie. -
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #115042 üzenetére
A Use Root nincs kipipálva? Nekem lefut a 26 is hibaüzenet nélkül, csak nem csinál semmit. Mondjuk nem értem, hogy miben másabb a Home gombot megnyomni, mint a Power-t... Ha nagyon szükségem lenne rá, akkor bekapcsolnám a dupla koppos altatást és azt emulálnám AutoInput-tal (bár ez megint felesleges). Az Xperia Home-ban benne van nálam, de szerintem a többi launcher is tudja valahogy. A Nova biztos, bár ott is kétféle választási lehetőség van: az egyikkel utána ugyancsak kódot kér, a másikkal meg 5 mp után kapcsol ki a kijelző.
-
SharpSA
veterán
válasz
Somatom #115031 üzenetére
Nos azóta kb eddig el is jutottam, csak egy a probléma. A Tasker is tudja a képernyő zárat, csak aztán mindig meg kell adni a lezáró kódot, akár írisszel, akár ujjlenyomattal oldom fel a készüléket. Erre már van pár lezáró appnak megoldása (ahogy pl. a Nova Launchernek is), csak azokat nem tudom így működtetni. Mert a Taskerben nem találom a műveletek futtatását vagy parancsikon futtatását.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #115014 üzenetére
Dehogynem.
Egyébként nem az AutoToolsból kell meghívni a Taskert, hanem a Taskernél kell létrehozni egy profilt (Event - AutoTools - Assistant), és ahhoz kell készíteni egy taskot. Most kipróbáltam, hozzárendeltem a háttérváltós taskom és a Home gomb hosszan nyomására váltogatja a hátteret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest