Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Taci

    addikt

    válasz Somatom #115746 üzenetére

    Nem felejtettem el a kérésedet, elég sokat kutakodtam az ügy érdekében, de (ahogy a program megírása elején is, most is) arra jutottam, hogy a kikapcsolt képernyő és a gombok lenyomásának figyelése nincsenek jóban. Tovább nehezíti a dolgot, hogy egy háttér szolgáltatással kezelek mindent (és nem pedig egy activity-ben, egy nyitott vagy háttérbe küldött "ablakban", mert azt a user bármikor bezárhatja - ezzel tudnám a gombokat figyelni (de csak aktív kijelzőnél ott is), szolgáltatásban nem).
    Az egyedüli vállalható és az igényeimnek megfelelően működő megoldás amit találtam, az a jelenlegi, hogy a képernyő be- és kikapcsolását figyeli, és ez illik az app profiljába is.

    Ezek miatt nem akartam az időt tovább húzni a keresgéléssel, így az általad kért változtatások nélkül adtam ki ezt a verziót. De nem felejtettelek el, folyamatosan fejlesztem az appot, rajta vagyok a témán, csak még egy kis türelmet kérek, és amint oda jutok, hogy kézzel fogható eredménye van és tudod tesztelni, felkereslek privátban. (Ahogy Oldman2-vel is tettem, ezúton is köszönöm a sok tesztelést neki! :) )

Új hozzászólás Aktív témák