- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Bozek #142343 üzenetére
Húú, abból mennyi zúgolódás volt már eddig is.. márint a licenszeléséből.. most akkor tutira tutira megoldották végre, linked van erről? Írtam róla régebben hogy mennyire utáltam, hiába mondták azt is hogy full offline fog menni és az unlock egyetlen start után is menni fog (márúgyértem offline is) hát sose ment jól.. volt olyan jópár éve, hogy UK-ben vonaton mobilnet nélkül (meg WLAN nélkül) egyszer csak megállt hogy "hopp szerintem nincs licenszed" és kilépett és amíg nem kapott megint Internethozáférést addig nem lehetett egyszerűen elindítani, nem voltam boldog, a support meg annyit válaszolt hogy "hát menni'kéne pedig".. hát köszi, ki voltam segítve. De tele volt a fórumjuk ezzel.
-
seger
addikt
válasz
Bozek #142183 üzenetére
Bocs! Jubka 142169 hsz-re akartam írni!!
-
törölt tag
válasz
Bozek #142172 üzenetére
Igen szerintem. Mert másképp nem lehet elérni hogy a másik fél az ember tudta és beleegyezése nélkül rögzítse a beszélgetést. (Ha kell a munkájához ha nem) A te példád érthető de pl a másik 98 ember meg úgy rögzített egyből mindent hogy a másik fél tudtán és beleegyezésén kívül.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Bozek #141912 üzenetére
Csak az a különbség , ahogy írtam , hogy vannak a sunyi , lehúzos appok amiről szó van.
Van a másik fele , amik korrekt appok , pl Endomondo...
Az utóbbi és a hasonlók jeleznek , és egyéb más módon szólnak ha lejár a trial.
Míg az előbbi kapásból 3 nap a próbaidő és nem szólnak semmilyen módon , ha a "próba időszak" vége , hanem lehúzzák a zsét.Ez a lényegi különbség usertől függetlenül.
-
darvinya
titán
válasz
Bozek #141799 üzenetére
Khmm… itt 3G a max. házban 2G max. sebességgel.
Ezt nem nevezném jónak.
Persze megértem, mert másik két szolgáltatónak itt van központja vagy főelosztója.Többi már nem írok semmit, minnél több az összetevő, annál jobban sebezhető.
Amúgy FB példa, pont semmit mondó, mert abba belépve még WC-sedet is posztolja.
Ennyit… -
darvinya
titán
válasz
Bozek #141795 üzenetére
Mindekettőt tudja az Opera, tehát egy az egyben.
Külső reklám blokkoló app-ok, az egész app-ot blokkolja, így nehézkes honlapokra bontva a blokkolást szabályozni.
Bizony Opera tudja a szövegtördelést tömörítés és r.blokkolás mellett is.
Csodafonnal nem jó példa, mert az szándékosan ezzel nyerészkedik, és egyébbekkel.
Ráadásul nálam, mint szolgáltató sem jönne képbe, mivel alacsony a hálózata, s csiga tempóban net-ezni 2020-ban már csak komédiában lehet jó.Azért kell elolvasni mi van erre vonatkozó ÁFSz-ben.
Amúgy mutass szuperbiztonságos tárolót a web hálózaton?
Ahol csak én tudom elérni. -Az otthoni cetli.#141797
Inkább egy harmadik félnek adod ki az adataidat.
Ami talán lesz hajlandó együtt működni külső alkalmazással/szolgáltatóval, vagy marad a cetli. -
darvinya
titán
válasz
Bozek #141792 üzenetére
Mondjuk, reklámok felét vagy egyharmadát kapom meg, így azzal nem csökken feleslegesen a m.adatkeretem.
Ha meg paranoiát kergetjük, akkor miért szinkronzálok bármit is.
Szóval kényelmi dolgok nélkül minden böngésző egy nagy fapad.
Sötét mód számomra nem nagy dolog, főleg invertál szövegtől folyik ki a szemem. -
-
Fall-N
veterán
válasz
Bozek #141523 üzenetére
Ez nálam is volt a Sony telefonnal 4.1-gyel. Kellett egy media scan nevü program, ami kényszerítette a frissítésre. Nálam az volt a gond, hogy nem vette észre az új MP3 fájlokat másolás után, meg random elfelejtette így a Sony zenelejátszó nem látott sosem egy zenét sem. Bár akkor is a PowerAmpot használtam ami látta az összes fájlt.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Bozek #141501 üzenetére
Hát szerintem is valami gebasz van vele.. Csak akkor kezeli az SD-t, ha le van csatolva. Akkor meg a TCM nem látja. És viszont. Egyébként ez is volt az eredeti kérdésem, hogy tud-e valaki ilyen jellegű működő appot.
@ollie (#141502) nem, ne nem is örülnék neki csak a telefonzárat (minta, iris, ujjlenyomat) nem szeretem, mert kocsiban zene, térkép, hívás stb., nagyon macerás azzal kioldani, és mivel ezeket nem lehet időszakosan felfüggeszteni, csak végleg törölni és újra beállítgatni inkább így védeném a dokumentumaimat.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Bozek #141489 üzenetére
közben kipróbáltam, amit mondtál, de ott eddig nem mutatta a sd kártyát, csak letöltések és legutóbbiak kategóriák voltak, most mutatta, sőt kiválasztva jobb alsó sarok kijelölés gomb, és megoldódott.
de azóta meg a total commander nem látja az sd kártyát...(imádom az új androidot, és remélem lesznek még újabb és újabb csodák...
)
most a tcm-ben ugyanazt az ablakot dobja föl, természetesen csak a letöltések és a legutóbbiak mappa lehetőségekkel, illetve a jobb fölső sarokban van még egy opció, hogy "belső tárhely elrejtése" (vagy mutatása), de egyikre se történik semmi.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #141390 üzenetére
Az app gyárilag telepítve van, ez az MTK SOC rejtett, szervíz menüje, ami a normál alkalmazáslistában nem jelenik meg. Ezért kell alternatív módon indítani. Ha a home -ra az apk -t raknám, akkor annak valahova másolódnia kéne. De, hol van a home tároló könyvtára? Nincs ilyen. Az az ikon csupán egy hivatkozás, amit a fájlkezelő hoz létre a home -on. Ugyanúgy, mint a Nova.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #141381 üzenetére
1.:
Alkalmazásindító ikont szeretnék kirakni a home -ra. Az APP listában megtaláltam (MTK engineer menü). Kiküldtem home -ra, de ha ott rábökök, akkor dob egy ablakot, amiben azt kérdezi, hogy mivel nyissa meg. Mégis, mivel kéne megnyisson egy apk parancsikont, ha nem a hozzá tartozó apk -val? Ha Novaval csinálom ugyanezt, akkor természetesen nincs kérdés.
2.:
Hogy lehet az elérési elemek listáját átrendezni? Felvettem két Gdrive elérést, amik felkerültek a lista tetejére. Én a helyi meghajtók alá szeretném rakni a hálózati elemeket. Van vmi szakasz opció, de nem világos, hogy ott mit is kéne tennem. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Bozek #141350 üzenetére
Kíváncsi vagyok, de lusta, ezért először kérdezek: ha nincs bajom a Solid Explorerrel, akkor mi szól a MiXplorer mellett? Mit tud ez, amit a Solid nem? Tényleg érdekel a dolog, nem viccből kérdezem. De mivel a MiX fizetős, nem tudom kipróbálni. Jó lenne egy részletes összehasonlító teszt.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Bozek #141279 üzenetére
Nyugi, csak elindult a gondolat vonatom :)
Én sem szaladgálnék két telefonnal (többet), de ha már a saját telefonomat használnám így, akkor biztosan megbeszélném a melóhellyel, hogy ne kelljen pöcsörésznem a net miatt, hogy mi eszi le a céges netet és mi a sajátot (beleértve a háttérben szöszölő appokat is), hogy biztosítsanak életszerű adatkeretet, ha már a hölgy telefonján nem lehet ezt beállítani...
-
crok
Topikgazda
válasz
Bozek #141095 üzenetére
SSHDroid, sokáig nem kellett használnom, de megvettem anno 2.5 éve.. most nyáron feltettem mert kellett, örömmel konstatáltam hogy a régi licenszelési módszert lecserélték (már nincs külön app, integrálták, akinek megvolt a külön licensz app véve azt migrálták) viszont mivel nem használtam csak 10 percig az appot kaptam egy hasonló emailt, először azt hittem scam.. aztán leveleztem velük.. majd kiderült hogy nem scam.. viszont az email túloldala se volt valami éles kés a fiókban, igazi vérindiai.. : D
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #141062 üzenetére
Tééényleg. Olvastam is, hogy Joao kitalált valami trükköt.
Az a bibi, hogy a Clipper+ sokkal több, mint egy vágólap szinkronizáló. Olyan, mintha egy komplett jegyzetelő, szerkesztő alkalmazásod lenne közvetlenül a vágólapon. -
kaciokos
őstag
válasz
Bozek #140197 üzenetére
Persze, hogy vannak olyanok, akik értelmes dolgokat töltenek fel.
De egyszerűbben: ha használsz YouTube-ot, és láttál olyan videót, ami mögött van reklám, akkor azt a feltöltője állította be. Ha nem érdekel, amit feltöltött, ne nézd meg, ha meg érdekel, akkor miért zavar, hogy ő ezt nem puszta szívjóságból, hanem minimális bevételért csinálja? Szíve joga.
A Google hibája szerintem csak annyi, hogy hagyta a reklámokat nagyon eldurvulni.
-
Sasskent
csendes tag
válasz
Bozek #140045 üzenetére
Elég, ha a fájlnevet használja minden egyes hozzáadott kis pdf fájlhoz.
Például tartalomjegyzéket készít az első oldalra, megadva az összefűzött pdf fájlok nevét egymás alatt, és hogy hányadik oldalon található az összesített fájlban.
Vagy, ha nem tud tartalomjegyzéket, akkor fájlonkként kihagy egy üres lapot, ahová címként beilleszthető a következő fájl nevét.
-
punky10
addikt
válasz
Bozek #139551 üzenetére
Én kétféle demót ismerek.
Az egyik korlátozott ideig(általában 1-2 hét)nyújt teljes jogú használatot.Az én véleményen szerint ez a jobb,de ez nem számít.Legalábbis még ez ügyben nem kerestek...
A másik időkorlát nélkül,de korlátozott funkciókkal használható.
Na most a SzülinApp a kettő korlátozását ötvözte...
Korlátozott ideig(hiszen nem frissül...)korlátozott funkciók(ezt nem kell bemutani...)a lehető legrosszabb párosítás. -
Ijk
nagyúr
válasz
Bozek #139504 üzenetére
Nem söpörtem félre. Ha megnyílik a levelező és bezárom akkor eltűnik a pötty, teljesen mindegy hogy olvastlan emailek vannak.
Lényegtelen a miért. Most nem e-mail ellenőrzési szokásokról akarok vitázni, csupán az volt a kérdés hogy képes-e android jelezni az olvasatlan e-mailt az ikonon. Nem.
Sajnos elég sok dolgom van néha tudom hogy jön egy fontos email, elolvasom azt a legfelsőként és fél óra múlva elfelejtem ha volt több bejövő addig. Iphonon jelezte, számokkal is, ezért ott napközben ha ránéztem a telefonra eszembe jutott. -
punky10
addikt
válasz
Bozek #139442 üzenetére
Én megértem.Én sem akarok másik launcher.
Csak a Nova-t...Telefonváltásnál (főleg ha márkában is tötént váltás) szinte megfizethetetlen,hogy egy délutánt beáldozva a beállításokra(ez amúgy is meglenne 1-2 óra)mineen úgy néz ki,és 1-2 dolgot kivéve minden úgy működik,mint amit tizenéve megszoktam...
-
m_kovacs
tag
válasz
Bozek #138944 üzenetére
Mármint annak aki kitalálta! Idáig csak a banknak voltak meg az adataim, most meg feltölti valahol a világban egy szerverre. Nesze neked biztonság! De jó kis elemzéseket, statisztikákat lehet készíteni a feltöltött adatokból! Meg még el is lehet ezeket adni. Csak első ránézésre tűnik jó ötletnek szerintem.
m_kovacs -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Bozek #138774 üzenetére
Mindent. Ugyanis nem védett eléggé. Sajnos van amire nem gondoltak.. több is. Szerintem ha használod és gondolkodsz rajta kicsit, nézegeted rá fogsz jönni.
Sokkal kisebb magyar bankok is gondoltak pedig ezekre amikre gondolok. Ciki
Mondom én erre az appra sem a fejlesztők helyében sem a bank helyében nem lennék büszke. És nem érzem fröcsögésnek -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Bozek #138746 üzenetére
Tehát nem az a baj hogy szar hanem az hogy leírom. Értem. Mert egy olyan banki alkalmazás nem szar amelyik annyit nem tud hogy ne szivárogtasson ki illetékteleneknek érzékeny banki információt? Szerintem ha nem tudod miről beszélek lehet jobb is ha nem erőltetjük a vitát
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Bozek #137608 üzenetére
A Fisher "Music centerünk" tudott dupla sebességgel kazettát másolni - ha a fejhallgatókimenetbe bedugtál egy 6.3mm-es átalakítót és nem tettél bele (fej|fül)hallgatót akkor némán és 2x sebességgel tudtál másolni.. bármit és mindent IS : D
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #137378 üzenetére
Mert mindjárt a Servers Ultimate -tel kezdtél, amit én is ismerek, használok. Ha a Wines TC beépülővel látja, akkor az tökéletes lesz. Köszönöm!
Darvinya:
Ezt az ES -t nem találtam a Playen. Nem ez volt az, amit a Csita miatt kitiltottak? Egyszer próbáltam, de úgy emlékszem, hogy közvetlen kapcsolatot (router nélkül, hotspot belső IP -jén) nem lehetett létrehozni vele. Fordítva (amikor a Wines gép adja a hotspotot) nem próbáltam. Az a bajom az ilyen színes-szagos alkalmazásokkal, hogy a nagy innováció mögött kutyaközönséges protokollok vannak. Akkor meg inkább mellőzném a körítést. IP cím, gyökér könyvtár, user, pass és ennyi. -
Somatom
veterán
válasz
Bozek #137369 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket! Általános fájlátvitel lenne a cél.
Te ismersz valahonnan?Mivel csatlakoztál Win oldalon? TotalCommander -rel?
Egyébként símán megy az SD is, csak nem tudja betallózni. Manuálisan kell neki megadni azt az összevissza karakterekből álló elérési utat (/mnt/......). Vagy, fájlkezelőből kimásolni. Csomó telón, tabon megcsináltam már. Persze, a Simple Server nem jó ehhez, mert "konfigolásra" van szükség. -
Mtomasz81
tag
válasz
Bozek #137198 üzenetére
Köszi. Kipróbáltam letöltöttem az apk filet, de innen sem müködik a messenger telepítése. Egyenlőre most a lite -os verziót használom a messengerből ez rendesen feltelepült. Van valakinek más ötlete, hogy miért nem megy fel a messenger normál verziója és hogyan lehetne még telepíteni?
-
Fall-N
veterán
válasz
Bozek #137130 üzenetére
Szerintem senkinek semmi köze, hogy ki mit vesz, mennyi pénz megy a számlájára stb. ezért aggályos. Másrészt a bank így kerüli el a reklamációkat és az esetleges károkozást. Tényleg semmi szükség a képernyőkép mentésre, mivel belépés után le lehet tölteni a számlaadatokat PDF-be, akkor meg minek?
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Bozek #136777 üzenetére
Na jó, hát azért a driver != windows! Szóval azért mert a driverek mások attól azért az a windows még ugyan az...
Inkább ne is hasogassuk ilyen módon a szőrszálakat, mert nagyon messzire vezetne.
Innen már csak egyetlen lépés az, hogy mivel van egy note feljegyzés a gépemen, amibe beleírtam valamit, ezért más a windows mint másoké.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Bozek #136720 üzenetére
"Root............................ Ennyire egyszerű"
Akkor csak a telefon garanciáját kell "eldobni"....
Úgy lenne az igazi ha legalább ki kéne műteni még mellé a processzort meg a memóriát is...
De amúgy köszi a tippeket!
Lemondtam róla úgy marad ahogy van "fél dark mode-ban", setup részen nem lesz dark....
Egész egyszerűen nincs kedvem egy vadi új telefont berhelni-rootolni...
-
crok
Topikgazda
válasz
Bozek #136584 üzenetére
Pontosan. Pl. SmartPack Kernel Manager - GitHub release-ekkel van megoldva a frissítés, szól az app mikor megnyitod hogy van frissítés. Letölteni eleve GitHubról töltöd le, előtte csinálsz egy XDA posztot és van a keresőmotoroknak is jól csengő "honlap" is hozzá.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #136576 üzenetére
Csodálod? A Google -re rájön egy dili és bedönti több éves munkájukat. Egyszercsak kapsz egy ilyen levelet, oszt csá. Ilyen körülmények között kinek van kedve időt, munkát beleölni a fejlesztésbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest