Hirdetés
- Garmin topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz Bozek #141095 üzenetére
SSHDroid, sokáig nem kellett használnom, de megvettem anno 2.5 éve.. most nyáron feltettem mert kellett, örömmel konstatáltam hogy a régi licenszelési módszert lecserélték (már nincs külön app, integrálták, akinek megvolt a külön licensz app véve azt migrálták) viszont mivel nem használtam csak 10 percig az appot kaptam egy hasonló emailt, először azt hittem scam.. aztán leveleztem velük.. majd kiderült hogy nem scam.. viszont az email túloldala se volt valami éles kés a fiókban, igazi vérindiai.. : D
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest