- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
LonGleY #10180 üzenetére
Hülye vagyok ez a kettő nem világos nekem,de az én hibám.
"7. DB kliens indít, a kimásolt e-mail címmel és a kóddal belép, next-next-skip-stb, kész, megvan a bónusz"Ez leesett."3. a megérkezett levelekből a meghívó linkeket tinyurl.com-on le kell rövidíteni (a randomgenerált kód helyett beírható saját link is, pl: /dropreg01, /dropreg02 stb, ez is gyorsítja a procedúrát, ezeket elég feljegyezni / megjegyezni)"
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
LonGleY #10149 üzenetére
Notification Toggle - ha van gyárilag, akkor azt hogyan lehet eltüntetni?
(#10156) Des1gnR
AppSales - mennyire megbízható? többen írták, h volt amit nem jelzett, pedig még be is volt állítva az a progi
Koin - kipróbálnám, de szerintem olyanhoz kér engedélyt a program, amihez semmi köze.(#10157) xSide
grrr. pár napja regisztráltam ide 5GB-ért, csak nem ezen keresztül(#10167) LonGleY
hogyan lehet 16GB-ig maxolni? -
-
dokee78
félisten
-
aggleány
addikt
válasz
LonGleY #10149 üzenetére
Már bocs, hogy beleszólok, de miért nem hozol össze ebből a sok appból egy jó kis cikket? Én anno írtam egy hasonlót (a blogomban megtalálod, de már nagyon régi), és elég nagy sikere volt, nagyon sokan olvasták. Hatalmas segítség lehetne a kezdőknek, és szerintem rengetegen örülnének neki.
-
Des1gnR
őstag
válasz
LonGleY #10149 üzenetére
Én is összeszedem az általam használt appokat, nem az összeset, de a javát.
AirDroid - wifin keresztüli fájlátvitel, legalábbis csak erre használom.
AppSales - figyeli az akciós appokat
AutomateIt Pro - telefon automatizálás
Business Calendar Free - naptár program
Catch Notes - a fontosabb dolgaimat ide jegyzem fel vagy akár bevásárlólista
Dropbox - online tárhely, talán ezt használom legtöbbet
JóSzaki - szakember kereső
Köpönyeg - időjárás widget
Koin - a kiadásaim követésére
Menetrend Droid - Volán és Máv menetrendek
Shazam - zenefelismerő
WolframAlpha - a matekhoz
SwiftKey 3 Keyboard - a legokosabb virtuális billentyűzet
Smart AppLock - alkalmazások megnyitásának védelme -
sharkybacsi
tag
-
sharkybacsi
tag
válasz
LonGleY #10085 üzenetére
Szerintem magában az app-ban megjelenő grafikonokra gondolt a kollega.
A low power mód annyit csinál, hogy csökkenti a gps mintavételezési rátát. Így kevesebbet fogyaszt, viszont pontatlanabb lesz. Ez nemolyan nagy probléma, ha az ember hosszú, viszonylag egyenes futásokat csinál.
Update: újabban az endomondo szerint nem rögzít kevesebb pontot a program, csak ritkábban szinkronizál a szerverrel. Én mindenestre pontatlanabbnak éreztem anno.Offline mapos programról nem tudok, de a google maps cache emlékezetem szerint itt is működik, tehát ha előtte az appban megnézed a futásod útvonalát, azt majd menet közben is tudni fogja.
-
sharkybacsi
tag
válasz
LonGleY #10071 üzenetére
Én felváltva használom a futós appokat, még nincs meg a befutó, ezek vannak telepítve:
Endomondo Pro - akciós volt, ezért megvettem. Stabilan fut, tud visszaszámlálást rajt előtt (ez nekem fontos), kicsit túl van "hype-olva", a megosztás része nem érdekel, a mobilos app kicsit talán tudhatna többet (pl. időjárás automatikus importálása stb.). Van benne energiatakarékos mód, de akkor a tracking veszít a pontosságából, alapból kicsit sokat fogyaszt.
Runtastic Pro - szintén akciós volt, talán ez a legszimpatikusabb, tetszik az app felülete, jó megjegyzéseket lehet a futáshoz fűzni (talaj típusa, hogy érezted magad, időjárás import). Talán a weblapjuk nem olyan jó.
Sports Tracker (nem Sportstracker!) - ez a volt nokiás cucc, pontos, viszonylag keveset fogyaszt, hosszú utaknál (60km bringa) belassul a térkép, nem tud visszaszámlálást, egy éve nincs hozzá update.
Nike+ Run - egyszerű, jó grafika, kicsit kötött, kevesebbet tud, de azt jól. Awardokat osztogat, ez motiváló lehet.
Adidas miCoach - ez egy bővebb edzős program, még tesztelés alatt, de elsőre nem rossz.
-
gabe_
őstag
válasz
LonGleY #10071 üzenetére
Ja igen, valóban kimaradt egy s...
Előtte a runkeepert próbáltam csak ki, ez volt a 2. amit néztem, megtetszett, és ennél maradtam. Hogy miért jött be, erősen szubjektív, egyszerű felülelt, pontos, nem tapasztaltam fagyogatásokat, számomra ennyi elég volt, hogy megvegyem. Mondjuk elég koca futó vagyok, így télvíz idején, de kb. 10-12 fok alatt hanyagolom a futást... -
stickermajom
addikt
válasz
LonGleY #10069 üzenetére
Én Endomondo PRO-t használok.
Hogy miért pont ezt a programot? Letisztult, igényes kezelőfelülettel rendelkezik, sok sportot foglal magába, nagy a community (Megyeszékhelyen lakom, rengeteg route van itt is) , a netes felület áttekinthető és tapasztalataim szerint pontosabb, mint a RunKeeper és a SportsTracker (STL féle). Nincsenek 240 km/h-s adatok futás közben. Rendszeresen jönnek ki rá hibajavítások, frissítések.
És hogy miért PRO? Sajnos, mint kiderült grafikonon megtekinteni csak PRO verzióval lehet, illetve van low power mode. Hogy ez utóbbi mit takar, azt nem tudom, de a pontosság érzésem szerint nem változott, viszont tényleg kevesebbet zabál. Anno 22 Ft-ért vettem akcióban.
Ami negatívum: bővebb statisztikához sajnos már prémium előfizetést kérnek az oldalon. Gondolok itt pl. egy adott útvonalon 2 edzés összehasonlítására. Prémium fiók évi ~4500 körüli összegbe kerül, gondolkozom még rajta.
-
rjg
őstag
válasz
LonGleY #10012 üzenetére
Szerintem nem az a gond, leírtad a véleményedet, hanem annak számonkérő, kioktató módjával volt többeknek baja. Szerintem ki-ki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja és tudja, a saját lehetősége és értékrendje szerint. Ehhez tanácsokat lehet adni, kioktatást viszont ismeretlenül, egy képernyő mögül - nem ismerve a másikat és annak helyzetét - viszont nem.
-
punky10
addikt
válasz
LonGleY #9928 üzenetére
Off
Az egész hozzászólásoddal csak egy baj van:van a Te világod,és szerinted csak az a tökéletes...
Miért baj,ha egy gyerek már fiatalon megtanulja HASZNÁLNI a telefont?(bocs,nem kiabálni akarok,csak kihangsulyozni ezt a szot...)Ne csak a saját környezeted nézd,vannak fiatalok,akik nem csak mérgesmadaraznak,meg sörivos appokkal hülyéskednek.A fiam bicajozik,turistatérkép,Edmondo van a teloján a számologép,az átválto ugyanolyan gyakran használt alkalmazás,mint a net(böngésző,FB).Mindez azért is lehet,mert már 7-es korában okostelot kapott(olcson,nagyon olcson szereztem egy Symbianos Nokiát)Iskolába még nem vitte(tilos volt)de ha délutáni programja volt,akkor igen.Megtanulta,hogy mire valo.Ez nem ott dől el,adsz-e a kezébe telefont,hanem ahogy odaadod...
Befejezem,nem akarok (valoszinűleg meddő)vitát generálni,csak engem meg az bosszant,hogy csak azért,mert valaki máshogy neveli a gyerekét,leszólod...
Nem csak ezen mulik,mi lesz a gyerkőcökből...Ugy látszik másoknak is bántotta a szemét a HSz-ed modora...
-
busman
veterán
válasz
LonGleY #9928 üzenetére
Valószínű neked sincs gyereked, ha van akkor elnézést.
De ilyen világban élünk, ha ezt nem látod, lehet akkor te laksz odúban..[igen ,volt ilyen is..]
Bocs ah offért.. -
goom
senior tag
válasz
LonGleY #9925 üzenetére
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Szívesen és sokat játszok a gyerekemmel, azt hiszem - de nem faodúban lakunk.
Nagyjából három lehetőséget látok a későbbiekre vonatkozólag:
1. teljesen eltiltom a telefonomtól, amit pedig nagyon szeret nyomkodni - vállalva az ezzel járó következményeket (mert mindennek ára van),
2. hagyom, hogy azt tegyen vele, amit csak akar, és újra meg újra helyreállítom, visszatelepítem, rendbe rakom a dolgokat rajta (mert mindennek ára van),
3. próbálok középutat találni: időnként és bizonyos dolgokat szabad, a többit nem. Ez a tévénél egészen jól működik - gondoltam, hátha itt is?...Ezért tettem fel itt ezt a kérdést - és hát látom, hogy ennek is ára van.
Bocsánat mindenkitől az OFF-ért! -
pikszel
addikt
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
LonGleY #9754 üzenetére
Igen, kezel oldalt. Van egy pages lap, ahol ott vannak a managed oldalak is.
Ahol a saját oldalaidat is tudod kezelni. Viszont a friss like-olókat szerintem nem látod.
Esetleg a facebook app nem tudja ezt?
Noá: Ingyenes offline navi nincs.
Esetleg a gyárival lehet elmenteni előre útvonalakat. -
air
nagyúr
válasz
LonGleY #9555 üzenetére
Ez is csak félig igaz. Az Opera csak a WebM formátumú videókat játsza le HTML5-ben. És a Youtube-on is használni kell a "&webm=1" opciót a kereséshez, hogy ilyen videókat találj. Ezenkívül be is kell kapcsolni a HTML5 próbaverziót.
Szóval akkor az indán ezt hogyan kell aktiválni?
-
spiritex
veterán
válasz
LonGleY #9546 üzenetére
Hát ha csak erre lenne jó akkor tényleg egy marha lennék, hogy örülök neki. De nem így van. Ha nem lenne flash, akkor nem fűzné hozzá a flash-be ágyazott videókat a YT-hoz, és akkor egy csomó beágyazott tartalmat nem tudnék megnézni, az online sportközvetítéseket pl. amiket pc-n néztem eddig.
-
xSide
őstag
válasz
LonGleY #9546 üzenetére
Az Opera Mobile html5 támogatása miatt viszi pl az inda videókat ahol A Bárka sorozat nézhető...
Flash már nem támogatott egyes újabb telóknál.
Egyébként mire jó a flash?
A gyári böngészővel egyes online tv (filmbox hivatalos oldal, AXN Player stb) nézhető és pár videó megosztó (online film) is használható, reklámokat én speciel nem látok mivel az AdAway jól végzi a feladatát -
DS39
nagyúr
válasz
LonGleY #9231 üzenetére
egy dologhoz nekem is jó lenne ha menne a Java, a formula1.com-os live-timing-hoz. tudom van hozzá app, de a folyamatos kikapcsolhatatlan pályamegjelenítés, hogy épp ki hol van épp rajta, az megy a háttérben akkor is ha csak az időket nézem, emiatt k.rva gyorsan leszívja az aksit, nem tetszik... nekem bőven elég lenne az a weboldalból elérhető Java alapú live-timing a szektoridők figyelésére
-
atillaahun
veterán
válasz
LonGleY #8932 üzenetére
Ez a hátránya a push módnak, hogyha megtelik a RAM, márpedig egy 512-es Android-on ez minimális használat után bekövetkezik, akkor kihajintja a rendszer, aztán volt-nincs push mód. Egyébként maga a program is egy bughalmaz, de már egy éve is az volt, és tudják és basznak javítani. Sokszor olyankor is összehányja magát mikor WiFi-2G-3G váltások vannak, szimplán offline-ba megy, aztán vége.
Amelyik üzenetváltó működik rendesen, az meg fut a háttérben és zabál. -
mouzrr
őstag
-
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
LonGleY #8480 üzenetére
Valszeg az a különbség, h nálam ők megvoltak normál Google kontaktként is (csak miután megtalálta őket a Facebookon, lecserélte a fényképet ottanira), és így a névjegyüknél egyszerűen a képre kattintva választható egy másik, a saját galériámból
A HD Contacts-ot raktam föl jobb fölbontású képekhez
-
Degeczi
nagyúr
válasz
LonGleY #8478 üzenetére
igen, voltak olyanok nálam is, de lecserélgettem saját képekre, ne az legyen már, amit ők raknak ki magukról
de amúgyis elég gáz az Andorid ICS kontaktkép kezelése: a Gmail-el szinkronizálás során 96x96-ra leméretezett képeket cserél
röhej, h a Jelly Bean-ig kellett várni, mire ezt kiküszöbölték
(az pedig nekem nincs még egy darabig, így segédprogram kell az elfogadható fölbontású névjegyekhez - mondjuk a korábbi Nokián is kellett, így végülis mindegy, de azért mégiscsak gáz egy 2011-ben kiadott, ennyire elterjedt oprendszertől) -
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #8473 üzenetére
A Handcent sem kezeli az avatarokat.. mi van ezekkel? Lehet az a bajuk, hogy nem használom a telefon névjegyeket? Ugyanis nálam csak a fő gmail accountom van bepipálva a telefonkönyvben, mert így nincsenek duplázások, ellenben van szinkronizálás anélkül, hogy összekeverné a cuccokat.
Ha az SMS programra vagy a telefonkönyvbeállításra van értelmes tanácsotok, akkor szívesen megfogadom. Köszi!
-
-
DS39
nagyúr
válasz
LonGleY #8383 üzenetére
nem hatalmas horderejű, de akkor is. egyébként lejjebb tudom venni a fényerőt, nem az a para, de akkor meg a videó lesz kevésbé éles, részletgazdag, minimum fényerőn.
[w]: nem tudom milyen androidon akarod azt a nézetet, de amit én találtam róla intót, hogy android 3.0-tól elérhető ezen funkciós youtube app.
-
DS39
nagyúr
válasz
LonGleY #8380 üzenetére
fura egy gondolkodásod van, miért ne lehetne leragadni egy verziónál? ki mondta hogy hivatalos kell, sok fájlmegosztóra felkerülnek pl böngészőkből a különböző verziók (a Firefox-ból konkrétan hivatalosan a legelsőtől kezdve a legutolsó apró verziómorzsáig minden megtalálható).
nekem amúgy azért nem tetszik, az újabb youtube mert vakító fehér lett a 4-es akárhány verziótól kezdve, este kibaszott zavaró, és sokkal több helyet is foglal mint a régi, a videókat pedig a régi is kiválóan lejátszik, tehát miért váltanék?
-
DS39
nagyúr
válasz
LonGleY #8376 üzenetére
de miért ne lenne? nem értelek. pl nekem sem tetszik a legfrissebb app, és egy régebbit használok, de ha nem lenne meg az, akkor örülnék ha egy gyűjteményből kiválaszthatnám azt a kívánt verziót. (úgy ahogy számtalan app esetében igaz ez, hogy nem a legújabb a legjobb)
-
tomy86
addikt
válasz
LonGleY #8101 üzenetére
Azt, hogy hogyan lehet rootolni, a telefonod topikjában tudják megmondani, mert telefononként eltérő a módszer. Az szintén változó, hogy a szerviz hogy viszonyul a rootolt telefonhoz. Általában nem foglalkoznak vele, de olyat is hallottam, hogy megvonták a garanciát miatta (nem ez a jellemző).
(#8103) Tejes Pite:Kiváncsi lennék arra az appra. Rootoltál már pl. Sony telefont? A hozzászólásodból ítélve nem. Egyébként nem én emlegettem a sötét oldalt
-
quailstorm
félisten
válasz
LonGleY #7800 üzenetére
Egyébként neked nem tűnt még fel a telefon hozzáadásánál a WiFi meg az MPEclientben a wifi pin beállítás? Mert megy az wifin is...
Legalábbis egy ideje azt használom. Csak fel kell rakni pc-re, mobilra, beállítani a pint és megy. [link]
legalább 2011-10-10 óta van wifi lehetőség -
spiritex
veterán
válasz
LonGleY #7473 üzenetére
Az pl. megoldott már a GMail app-ban, hogy ne felezze el a képernyőt? Mert engem rohadtul zavart. Inverz nézet van, mint a K9-ben? Mert én már anélkül sem tudnék meglenni. Aztán: azt be lehet állítani, hogy ne napokban mérje a szinkronizálandó leveleket, hanem darabszámban? Mert nekem pl. az utolsó 10 levél bőven elég. Ilyesmik miatt használom a K9-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest