Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    Most kezdem felfedezni, hogy a HTC Sense-ben az égvilágon semmi jó nincs, cserélem le folyamatosan a részegységeit sokkal jobbra és gyorsabbra.

    Jelenleg Apex fut egy pár normálisabb widgettel, de a bevitel megregulázására csak most feküdtem rá. És rá kellett jönnöm, a keyboard appok közül GO Keyboard-ban található kurzorgombok mennyire hiánypótlók (azonnali lépkedés a beírt szövegben, precíziós simogatás nélkül)!

    Két kérdés ennek kapcsán..

    1. A keyboard appok közül SwiftKey 3-at szemeltem ki magamnak elsőre - bár annyira nem hiányzik a T9, még ha ennyire okos, akkor sem (kétlem, hogy nagyon sokat lendítene a magyar bevitelen). Viszont a kérdés, hogy a SwiftKey-ben beállítható kurzor gomb a felületére? Ha nem, akkor egyértelműen Go Keyboard..

    2. A másik kérdésem, hogy vajon a szövegkijelölős rutin lecserélhető, ha már ennyire modulárisnak tetszik lennie az Androidnak? Ennyire nyögvenyelős kijelölés-beillesztés még az E52-n sem volt, pedig az még csak nem is tapiképernyős. Az, hogy a beillesztésnél az utolsó karaktert vagy szót lecseréli, már kommentelni is nehéz a HTC (?) szoftvermérnökeinek azonnali falhozállításának fantazmagóriája nélkül. Legközelebb Nexus-t veszek, az is biztos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák