-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tényleg! Igazad van, nem írta, hogy telón használta, így akár még legális is lehet.
laabom:
Maradj a Primonál és használj friss térképet! Esetleg egy skinnel még okosíthatod. Én Gurjon/Arkoko skint használok évek óta (WinCE PNA -n, de úgy tudom, hogy létezik Androidos Primora is).
-
-
quailstorm
félisten
Bakker
Elfelejtettem hogy virtuálisan szénné van partícionálva a droid. Egyébként elvileg egy elsődleges partíción vannak ezek, de ez nem hasonlít a Nokia N900-ra kicsit se.
Jókat mondasz, csak ezt hogy nézzük meg?
Mármint a helyet külön lebontva.
Mint /data /system /cachehuawei u8230on "csak" ennyi van:
boot
recovery
misc
splash
system
cache
userdata
userdata2(#54977) LonGleY: nem segítesz, csak okosítasz, miközben úgyis egyértelmű volt mit akar. Szerintem ne szólalj meg egy darabig, legalábbis a mi társalgásunkból maradj ki.
-
quailstorm
félisten
-
tomy86
addikt
"Ha egy adott felhasználói csoportnak nem érhető el a termék, akkor annál nem fog nőni a bevétel"
Viszont elmaradt bevétel sem keletkezikOké, hogy warez itt a fórumon, de ennyi önkéntes rendőrt
Ha az iGO-ról van szó egyesek visszahoznák az inkvizíciót. Vagy ennyi NNG tulajdonostárs kolbászol erre? Sok felesleges off, mint az enyém is most.
-
törölt tag
Általában egyetértek a meglátásoddal, de ebben az esetben sztem más a szitu. Sosem értettem ezt az üzletpolitikát. Én általában megvásárolom mindenből a pro -t. Ha húsz, akkor legyen húsz. De ezt az állapotot, Magyar emberként egy Magyar cégtől, egyáltalán nem érzem reálisnak. Nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen, aki kifizetné....ha lehetne.
-
kmarci25
veterán
Hát ez az, hogy a 40 nem 70...
Addig meg jó pl. az ingyenes Navigator is, ha nagyon kell.
W1: sms-re mondjuk ez, A jegyzetek milyen app-ban vannak? Mert pl a ColorNote szinkronizál felhőbe, így tulajdonképpen nem tud elveszni az adat.
-
atike
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Az Android nem támogatja és pont. Az, hogy valaki valamit módosít a kernel-en és mégis megy, már teljesen más dolog és ő itt programot kerestek rá, ami meg alapból, gyári rendszerre nem létezik.
(#54710) norbert1998: A CM-hez mióta van gyári kernel? Az is módosított, tehát ezért kezeli.
-
Bozek
nagyúr
Olvass és értelmezz: "Presently, only a few Android devices have full support because it is not enabled by default in most kernels."
Ha úgy írod, hogy "kezeli az NTFS-t, amennyiben megfelelő kernel van a telefonon", akkor oké, de alapból nem és itt nem a módosított cuccokról van szó.
-
Két verziót tudtam volna elképzelni.
1. Korábban használtam egy másik programot. Az rákérdezett, melyik mappát szinkronizálja.
2. Csak a fényképek, képernyőmentések mappát szinkronizálja alapból. Mint a Xiaomi saját alkalmazása.
Valami Google kiadást szerettem volna keresni/használni. Mindegy, megvagyok a képeimmel csak a készülékemen is. -
-
zeon.hu
nagyúr
akkor leírom részletesen a gondomat
elég sok streamet nézek a telón, ehhez a mifis mobilnet ugye nem éppen gazdaságos, azt csak a laptophoz használom alapból.
van egy másik wifi jelem is, ez korlátlan nettel rendelkezik, de nem a legstabilabb.
amikor időnként megszűnik ez a jel, akkor automatikusan kapcsolódik a mifihez és ha nem veszem észre a váltást, az sokba kerülhet.
ezért szeretném valahogy kivenni az automatikus csatlakozásból a telón, de csak a mifit. -
tomy86
addikt
Szövegértelmezés kicsit nehézkes vagy megint kötözködő üzemmódban vagy? Gondolom az utóbbi. Két külön mondat volt. Elmagyarázom a gyengébbek kedvéért.
"Nálam még CM11 alatt is van ilyen opció." Ezzel arra utaltam, hogy sok custom romban is elérhető ez a lehetőség.(#54321) Mr X: ezért is fogalmaztam úgy, hogy a "legtöbb" gyári appban. Azért említettem meg, mivel nem tudom milyen telefonról, romról van szó. Viszont sokan nem is keresik ezt a lehetőséget a gyári beállításoknál.
(#54325) babicsbalu: szerintem meg nem.
-
Predator2
addikt
Anyumnak van egy Tabletje és a kedves fb "kényszeríti" a messenger használatát, és van egy olyan gond vele, hogy ha elindítja a fb-ot és megpróbál üzenetet írni akkor nem hívja be a messengert mert kifagy a tablet.
Szerintem a messenger a felbontást nem szereti amit a tablet használ. De akkor nem értem miért kötelező ha nem alkalmas tabletre?! Ezzel esetleg lehet kezdeni valamit? Sajna egyértelmű, hogy nem a fb kliens a ludas. -
Baku
aktív tag
Köszönöm a választ!
Azért kérdeztem mert letölti a teló valahová,
de az automatikus telepítés nem engedélyezett,
külön kell a beállításoknál engedélyezni. ...
Na most ha ezt kihagyom, akkor nem települ,
de a program valahol itt lapít a memóriában...
Az app store megvásároltnak látja Igen.
Azért nem akarom telepíteni, mert már elég sok ilyen
"Ez még jól jöhet egyszer, majd kipróbálom ha lesz időm rá. ..."
App-al van megtömve szegény telóm. ..
(Gondolom sokaknak ismerős szitu...)
Viszont jó lenne ingyé potyán birtokba venni
(ha már osztogatják...) -
Probert75
addikt
Igen írják! Igaz még így is lesz korlátozás.
-
Probert75
addikt
Mit bohóckodik? Elmenti az oldalt kedvencekbe és kész. Az appot is indítani kell és a böngészőt is. Nem mindegy? Eldöntheti maga persze, nem erőszak a disznótor. Csak egy alig több, mint 1 hónapos esemény miatt programokkal szemetelni a telefont szerintem felesleges. Mert mire megtalálja melyik a jó, addig sokat telepít, majd távolít el.
-
törölt tag
Nem állítom, hogy naprakészek a tapasztalataim, de azért ilyen hatósugár -bakin nem akadok el. Mindegy, hogy mekkorára állítottam. Ha jól emlékszem, 5Km volt a legkisebb. Az útvonalamhoz képest akkor is irreleváns közlekedési infókat adott. A navigálási "bakik" csak hab volt a tortán. Budai alsó rakpart, XI. -ből Óbudára. Közölte, hogy az Erzsébet-híd után forduljak le balra a rakpartról. Rutinos budapesti közlekedőként persze csak mosolyogtam, de azért ilyen kamikaze manővert nem kéne javasoljon. Ráadásul még az "éhes vagyok" hangulatú jelet is megszűntették.
-
Fauno
tag
Köszi, a Mindig tv az szerencsére fut az ASUS-on, remélem, hogy a meccseket is lehet rajta nézni (nem írják, hogy csak bizonyos helyeken tekinthet meg a meccs).
Amúgy nem értem, hogy ez az új alkalmazásuk, miért nem kompatibilis az ASUS-al, a régebbi MTVA alkalmazások mind kompatibilisek vele.
-
-
törölt tag
Sztem Te a kákán is fel tudnál fedezni néhány csomót! Tényleg ezt szűrted le abból, amit írtam? A bt. adaptert (mert van ilyen is, jack kimenettel, aux in -hez) már korábban is írtam. Úgy gondolom (és e gondolatnak van némi próbálgatáson alapuló tapasztalati alapja is), hogy a médiakimenet szempontjából Android oldalon azon múlik a működés, hogy a csatlakoztatott bt. eszközt monó headsetként, vagy sztereóként (A2DP) azonosítja. Monóra nem küld médiát (hacsak nem rendelkezünk kellő jogosultsággal ahhoz, hogy nyomatékosan utasítsuk rá
). A működés szempontjából teljesen lényegtelen, hogy a szükséges hardverelem(ek) nálam egy PNA -ba vannak integrálva. A kérdés úgy hangzott, hogy "mi kellene hozzá"? Leírtam(tuk) a lehetőségeket. Sztem ez segítség volt, de legalábbis annál biztosan jobb, mint amit Te reagáltál:
"A zenehallgatás nem oldható meg"
Megpróbálok szalonképesen fogalmazni. Már többször éreztem úgy, hogy a kettőnk stílusa nem passzol össze. Nincs ezzel semmi gond, van ilyen. De azt javaslom, hogy a topik(ok) nyugalma érdekében kezeljük ezt közösen úgy, hogy a továbbiakban egymás hsz. -eire csak nagyon indokolt esetben reagálunk. Ezt megtehetném egyoldalúan, indoklás nélkül is, de úgy tartom korrektnek, hogy előtte szólok. Azért nem privátban tettem, hogy mindenki tisztában legyen vele, hogy ha kimaradna egy válasz, az nem figyelmetlenség, vagy bunkóság a részemről. A Te szavaidat(betüidet) idézve "ezt a témát bezártam" -
törölt tag
A BT 2.0 óta van A2DP. Ez lehetővé teszi a médiaátvitelt, a rádiós fejegységek évről-évre fejlettebbek, először csak a hívással kapcsolatos dolgok épültek be, később (kb abban az időszakban amikor az usb megjelent a fejegységeken) bekerült az a2dp is.
Fm transzmitter ügyben hasonló az evolúció.... Először volt usb, majd sd lehetőség, később jött hozzá a bt, majd a bt2.0 a2dp-vel.
Ennek marha egyszerű okai vannak. A bt-bt2.0 chipek közötti árkülönbség gyakorlatilag megszűnt, illetve a piacon maradás egyik feltétele a fejlődés. -
törölt tag
Ezt most komolyan kérdezted? Már az előző válaszod sem volt számomra kerek, ezért leírom, hogy nálam mik a lehetőségek. Van egy CNS GlobeHD navim. Ebben van transzmitter, kékfog , mikrofon és megfelelő szoftver. A telóról mindent átküldök kékfoggal (ez választható opció az S2 beállításaiban). A PNA pedig rákeveri a navi hangját és kiküldi a transzmitteren. Hívást, médiát, mindent! Ha aktiválom a telefon funkciót, akkor a hívásokat a PNA -n is tudom kezelni. Konkrétan hotelt hívtam a naviról a POI -ban szereplő telefonszámra bökve. Sajnos, ilyenkor nem tudja lekeverni a zenét, amikor a navi mond vmit, de ha a zenét is a PNA lejátszója adja, akkor igen. Ezt csak azért írtam, hogy lásd, a média is ki tud menni kékfogon, nem csak a hívás.
A kérdésedre válaszolva, sztem az összes dzsunka, szivargyujtós FM transzmitteren van jack bemenet, külső eszközhöz. Én egy német benzinkúton vettem egy kis transzmittert, amin kis madzag van, jack dugóval (mint egy fülesen). Adtak hozzá egy szivargyujtós tápot és tud két ceruzaakkuról is menni. Sztem bármelyik kínai piacon beszerezhető. Csináljak róla képet? De ezek a transzmitteres megoldások nem sokat érnek, mert az adóteljesítmény jogszabályban korlátozott. Pikk-pakk elnyomja egy erősebb adó, vmi közeli frekvencián. Ezért írtam a Dension -t. Arról több ember is pozitívan nyilatkozott. -
törölt tag
http://www.argep.hu/trend/FMTR/FM-Transmitter-bluetooth.html
Gondolom így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest