- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
kisnokia #55479 üzenetére
Egyébként az Auto SMS Sender is fel tud venni több mint 10 címzettet minden bizonnyal (lehet, hogy csak a Pro). Ez legalább nem cseréli le az sms-küldő felületet, ellenben nagyon hasznos, ha olyankor küldenél sms-t, amikor te még alszol. Néha bevetem eme remek cheat-re. :]
you can add multiple recipients or can simply add an entire Group
-
petipetya
nagyúr
válasz
kisnokia #55479 üzenetére
Próbáltál már más sms alkalmazást használni? Például Handcent sms vagy Chomp sms.
Hirtelen ezek jutottak eszembe régről. Tapasztalatom nincs, úgyhogy nem tudom megoldják -e a problémádat. Jómagam a gyárit sem használom, csak fogadásra (netbank és hasonlók, illetve névnapomon jött egy köszöntő sms valakitől). Azt nem akarom megkérdőjelezni, hogy nálad van-e létjogosultsága az sms-nek, mivel biztosan megvan rá az okod hogy ezt a csatornát választottad. De nem lehet mindezt megoldani emailben vagy csoportos üzenetben valamelyik közösségi oldalon?
-
zeon.hu
nagyúr
-
raziel01
veterán
válasz
kisnokia #54740 üzenetére
Hívásmegerősítésre ezt használom
Tiny Call Confirm
Nem tárcsázó program hanem a gyárit használja. Hívásnál pedig feldob egy ablakot, hogy tényleg hívni akarsz-e.
-
törölt tag
válasz
kisnokia #52153 üzenetére
Nem vagyok szakértő és nincs itt semmilyen ellentmondás. Amit írtál, abból számomra nem volt egyértelmű, hogy a két készülék különböző oprendszert használ. Amit én írtam, az az alkalmazások adatait is menti (pl. játékállások, beállítások), viszont csak Androidon belül. Ha jól tudom, akkor az N97 minin S60 v5 rendszer van, és van mikroSD hely. A Vcardot, mp3 -at, jpeget mindkét rendszer ismeri. Ezekhez nem kell semmi extra alkalmazás. Az üzenetekre is biztos van vmi megoldás. Régebbi PCSuit biztosan tudta menteni és Androidon is van PC -s mentés. A kérdés csak az, hogy konvertálhatók -e, de egy szöveges állománynál sztem ez megoldható.
-
törölt tag
válasz
kisnokia #52147 üzenetére
Vannak ilyenek, de általánosságban elmondható, hogy root (rendszergazdai) jogosultságot igényelnek. A legnépszerűbb a Titanium Backup. De meg kell tanulni a kezelését és valamennyire az Android rendszer működésével is képben kell lenni, mert a program mindent végrehajt, egyáltalán nem "hülyebiztos".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest