- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisspall
aktív tag
válasz
Krill77 #110017 üzenetére
A HD film formátumát hardveresen támogatja a tablet azzal a lejátszóval, amit használsz. A kisebb felbontásút meg nem, annak a feldolgozása a processzort terheli és úgy látszik, nem győzi. Milyen lejátszót használsz jelenleg? Lehet egy másikkal menne a hardveres lejátszás.
-
kovisoft
őstag
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Krill77 #107636 üzenetére
Frissítésnél nem kér engedélyeket, csak olyanokat, amelyek esetleg újonnan kerültek bele. A többit már az első telepítéskor megkapta. A régebbi verziót meg csak úgy tudod felrakni, ha törlöd az előzőt, ott azért kéri újra az engedélyeket. Persze ebből még nem lehet megmondani, hogy belepiszkáltak-e vagy sem.
-
törölt tag
válasz
Krill77 #107623 üzenetére
Megpróbálhatod a "békaháj, macskamáj" kezdetű varázsigét is, de több RAM, vagy tárhely attól sem lesz. Két lehetőséged van. Vagy lejjebb adsz az elvárásaidból, vagy az elvárásaidnak megfelelő hardvert szerzel. Semmilyen booster sem tudja növelni a kártya slot buszsebességét, mivel az hardveres korlát.
-
darvinya
titán
válasz
Krill77 #107426 üzenetére
De milyen file-okat másoltál?
Lehet nem jó file-t másoltál.
Amúgy kedves ez az app, hogy nem gyári tárba pakolja szavakat, hanem külön, még véletlenül se lehesen másnak is használnia.GEPESZ66
Bocs, de Te Avast alkalmazott vagy/pénzt kapsz, hogy 2 hetente felteszed ilyesfajta kérdést, mint reklám.
Nem is oly rég olvastam egy PH hsz-t, ahol könyörög vírusért, mert 2 hete kétes oldalakat bújja, de nem kap semmit, pedig semmilyen vírusírtót nem használ. -
törölt tag
válasz
Krill77 #102893 üzenetére
Level 0-6 a hangerőszintek. Amikor megnyomod a hangerő fel/le gombot, akkor ugrik egy szintet. A 0-255 pedig az egyes szintekhez rendelhető hangerőértékek. A 0-255 a teljes, elméleti tartomány. Ez nem minden hangcsatornánál áll rendelkezésre. A max. value az adott hangcsatornánál használható maximális értéket mutatja.
-
-
-
beg
veterán
válasz
Krill77 #98864 üzenetére
Hajrá. Nálam még nem kér a play áruház zsetont a keresőmezőért cserébe.
Tessék, válogass. -
Mr.C
őstag
válasz
Krill77 #98137 üzenetére
Zene lejátszó mind nagyon keveset fogyaszt. Sztem a gyári a legkevesebbet (nem tudom, milyen telo, milyen rom)
Bluetooth meg én is szoktam kitolni a hangot, viper4android szépen visz mindent, tökéletesen. Eq programmal van ott a gond, azt kell lecserélni
T_chris: huh elixir esetleg? Abban szinte mindent ki tud rakni az ember (szinte)
Szerk: nézd! mit találtam! pedig csak beirtam -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobilinternet
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged