-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #160554 üzenetére
Facebook és Messenger topik - Szept. 1. helyett Okt. 1-el volt valami nagyobb változás, nincs már Facebook profil nélkül Messenger vagy valami hasonló, ebben nem vagyok otthon de ők otthon vannak benne.
-
Cs1csó
titán
válasz
zeon.hu #160355 üzenetére
A privát DNS-t úgy kell beállítani ahogy DrBubo77 írta. A "kivétel" opció az a Blokada esetén lehetséges úgy tudom kétféleképp:
1. az adott alkalmazásnak engeded hogy megkerülje a Blokada-t így rá nem fog vonatkozni a Blokada VPN-je
2. megnézed, hogy amikor az adott alkalmazás amivel probléma van milyen részeit blokkolja a Blokada és lehet hogy mondjuk van 4-5 része is amit blokkol de lehet ebből elég egyetlen egyet újra engedélyezni és működni fog az app és a reklámmentesség is megmarad. (tehát nem kell, hogy a teljes app blokkolás nélkül kapcsolódjon és esetleg jöjjenek vele a reklámok) -
svgyula
addikt
válasz
zeon.hu #160084 üzenetére
Szia! 4 hónapja droid 12 nincs youtube.app fent a telefonon! Megnyitás->youtube vanced nincs semmilyen segédalkalmazás sem a telefonon. Elindítom lejátszik amit kerestem. A kugli hírekben lévő videó linket is az nyitja meg kb fél órája néztem ilyen linken megadott videót!
Beállítások alapértelmezett alkalmazások alatt meg kell adni
valahogy így: -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #160076 üzenetére
Néztem mostanában Revanced vagy related TG group-okat és van egy olyan most hogy mintha aktívan próbálnák (pilot-ként?) egyes user-eknek ellehetetleníteni a Youtube Vanced használatát. Szóval mi a link amit meg próbálsz nyitni amikor a linket megnyitod? Nem lett más, mondjuk valami "új" URL rövidítő a linkben amit megnyitnál és ami miatt már most nem match-el a beregisztrált URL-ekre?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
zeon.hu #159307 üzenetére
Igen ez később meglett, de még nekem így se tetszik annyira. Főleg, hogy alulra nem lehet beállítani, hogy az óránkénti előrejelzést mutassa és úgy lehessen oldalra görgetéssel végignézni. Pl. a Weawow-ban oda lehet szépen rakni mindent egymás alá, ahogy csak tetszik (és alapból nuku reklám) De egyszerűségében és a nagyszerűségében még mindig ez tetszik a legjobban (csak a reklámok nem
).
-
Bétaville
senior tag
válasz
zeon.hu #158953 üzenetére
Igen, de oda alig járnak.
Na mindegy felteszem.
Volna egy olyan kérdésem, hogy mi a címe annak a játéknak, ahol egy nyilas manusz áll a jégtáblán és ilyen terelőlapáttal szedi össze a jégdarabokat és abból építi a területét?
Közben jönnek ellenségek és le kell nyilazni őket.
Válaszokat előre is köszönöm! -
-
rjg
őstag
válasz
zeon.hu #158901 üzenetére
Az unokaöccsém telefonján (Google fiókján) korábban aktív volt a Family Link. Néhány hónapja ezt kikapcsoltam, megkapta a saját fiókja teljes körű kezelését. Utána be akartuk állítani a Térkép helyzetmegosztását. Maximum 24 órát lehetett engedélyezni. Utána olvasva így néz ki, csak 18 éves kora után lehetne bekapcsolni a visszavonásig opciót. 99%, hogy Family Link, illetve Google hiba, mert a családban évek óta gond nélkül használjuk, a gyerekeim telefonján soha nem volt gond, akkor sem, amíg kiskorúak voltak.
-
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #158527 üzenetére
Az biztos, hogy nem tökéletes. A rollert bringázásnak látta. Full "gázon" elértem a buszt, tempóból pattantam fel rá a rollerrel. Így nem tudott különbséget tenní, símán bringázásnak látta a rollerrel buszozást.
A villanybringámban ki van ütve a korlátozás. Ha sietősen taposom, azt meg motorozásként jegyzi. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
zeon.hu #158254 üzenetére
Most eladás miatt beüzemeltem egy régebbi LG-t, de azon is megjöttek az értesítések.
Pedig nem szoktam semmit állítani. Nem zárolok alkalmazásokat, sem egyéb varázslatok, amiket Xiaomi meg másik készülékeknél szoktam olvasni.Sajnos ez a számítástechnika már csak ilyen. Amitől 100 helyen működik valami, nem biztos, hogy a 101. helyen is fog.
-
-
-
-
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu #157588 üzenetére
Szerintem ez inkább gáz, mint előny. Mindig ömlengtek, hogy milyen biztonságos az iOS, közben többször kiderült hogy nem. Ott volt a Fappening botrány az iCloud feltöltéssel is például. A legtöbb bank engedi az adatok PDF-be konvertálását, ha kivonat kell. Akkor minek screenshot? Nagyon nem ajánlott, mert csak egy programot kell írni, ami tud futni az alkalmazás felett és rögtön lehetne lopni az adatokat, ami nagyon nem hiányzik senkinek. Így is a buta usert saját magától kell megvédeni, aki mindent szart feltelepít.
Amúgy is ott a kiskapu, hogy böngészőn keresztül lépsz be netbankba és azt fotózod le. Böngésző nem tudja, milyen tartalom van, így nem tiltja le.
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #157588 üzenetére
Az, hogy nincs letiltva meg hogy engedélyezve van az nem ugyanaz
De az összehasonlításnak se nagyon van értelme, mert a rendszer se ugyanaz. Nem tudok olyan banki alkalmazásról Android-on -személy szerint- amiben kapcsolható ez a funkció hogy ne lehessen screenshot-ot csinálni. Szóval akkor a banknak kell írni hogy iOS-en is tiltsa le
Ha nagyon nagyon kell akkor adb-vel PC-re ott van az scrcpy vagy a guiscrcpy (mindkettő alapvetően a screencap és screenrecord parancsokat használja), azzal megy általában. Esetleg ha a WebADB-t be tudod kapcsolni a készüléken akkor talán "kis trükközéssel" LADB-vel is megoldható vagy egy másik PC-n a webadb.com-al.. -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #157585 üzenetére
Ha direkt letiltja a fejlesztő (FLAG_SECURE).. akkor nem.. akkor csak Magisk + LSPosed + Disable_FLAG_SECURE és figyelmen kívül hagyja és csinálhatsz screenshot-ot. Régen a Google Assistant-el volt egy "bug" amivel rá lehetett venni hogy csináljon működő screenshot-ot de az már nem megy (mert ugye pl. felolvasó kisegítő lehetőség elvileg felolvasáshoz kénytelen a képernyő képét használni) másról meg nem tudok.
-
-
svgyula
addikt
válasz
zeon.hu #157212 üzenetére
Szia! DE! megoldható csak kell egy összesítő tábla ami összeszedi a luzerektől az éppen aktuális adatokat. Természetesen szerkesztés után azt le kell védeni a módosításoktól, akkor az eredményt mindenki látja de csak a saját állományát tudja módosítani. Na meg napi, havi, szinten ahogy igény van rá a munkafüzetet értékként lementeni!
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
zeon.hu #157155 üzenetére
Éjjel meló közben volt egy kis időm kísérletezni a Gboardal. Rájöttem egy dologra ami remélem nálad is működik. Írj egy szót, aztán mindjárt utána próbáld swypolva ugyanazt a szót beírni! Elvileg így megjegyzi és legközelebb már beadja írás közben. Ha ez megint csak nálam működik akkor valami speciális telefonom van😀
-
Tökimanó
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest