- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LonGleY #28296 üzenetére
"mindenki vagy csak akinek a link megvan
Ez ugyanazt jelenti. Mindenki, aki a link birtokában van."Téves. Az első a "mindenki" azt jelenti, hogy ha így osztod meg, akkor az megjelenik a google találatok között is, ah rákeresnek. A második esetben ilyen nem történik, csak az láthatja, aki a link birtokában van.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
LonGleY #28294 üzenetére
Valószínűleg hogy erre még senki nem gondolt a szoftver tervezés során, és a problémám egyedi. Marad az ha kilépek a cégtől akkor a mindenki által ismert telefonszámot tartalmazó sim -t letiltom / mert ezt meglehet tenni / és marad a flottás sim a hálózaton, amelyiket csak a család ismer.
Ha megtudják a flottás számom valahonnan a kedves ügyfelek, akkor meg egyszerűen csak nem veszem fel, vagy megint számot váltok.
Azért kavarok ezzel, mert, a munkaidő után hagyjanak már békén a céges dolgokkal, foglalkozom Én eleget egész nap, és mindig a legrosszabb pillanatban hívnak. -
iguana
őstag
válasz
LonGleY #28072 üzenetére
ha már mértékegység váltó, nálam jó ideje ez a favorit. Unify bár ahogy látom ezt már nem fejleszti(k) tovább, az utódja a Convertbee.
Egyszerű, szép letisztult felület, semmi csiricsáré, kedvencek elmenthetők, pikk-pakk használható, semmi sallang.Ami különösen tetszik, hogy ingyenes, és a két oszlop scrollozható, így oda-vissza lehet "real-time" nézegetni, váltogatni, nem kell új keresést, beállítani, vagy kiválasztani.
-
Jazz
veterán
válasz
LonGleY #27944 üzenetére
"Nem is értem, mire lenne jó, használhatsz mellettük rendes térképszoftvert."
Hát maga a program nyilván a futásra specializált tudása miatt kell. A map meg azért sokszor jól jönne. Kifutsz a világból, de nem akarsz ugyan azon az útvonalon visszamenni....van e út az erdő másik oldalán...pl.A gond az, hogy nincs ineternet előfizu a telón, így fizikai képtelenség online térképet használni.
-
-
goom
senior tag
válasz
LonGleY #27682 üzenetére
Köszönöm! Sikerült megoldanom a problémát: kaptam egy 8.7.1 verziót: ezzel kifogástalan.
Közben egyszer frissített 8.9.1-re, azt kipróbáltam, de egy-két nap után az is bugos volt - így az is ment a levesbe. De akkor lehet, hogy a 8.9.2-t "ráengedem" egy teszt erejéig...Számomra a tanulság: ezentúl többször készítek mentést a fontosabb appokról, a stabil verziókról.
-
balewi
aktív tag
válasz
LonGleY #27659 üzenetére
Dehogynem
Traffi Hunter
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #27541 üzenetére
Egy példa PNG (Firefox) -> WEBP (Chrome):
A kísérletezgetés közben rájöttem, hogy talán nem is alapvetően a formátummal van baj: lementéskor a webp-re az IrfanView azt írja, hogy 300 x 300-as méretű (nagyobb, mint bármelyik megjelenő), tehát hiába próbál valaki natív méretű logót bepakolni, a böngészőben akkor is újra lesz méretezve, így eleve kizárt a tökéletes megjelenítés (hacsak a webp nem támogatja a többféle méretet egy fájlon belül, dehát ilyet nem olvastam...).
A Play újítást így is a szívembe zártam, de azt nem gondoltam volna, hogy még a logókat is elbarmolják... Sokakat ez nem fog zavarni, de szerintem a logók megtervezésekor nem épp arra számít az ember, hogy úgy fog megjelenni, mint valami házibarkács lossy jpeg, amibe átlátszóság-kezelést erőltettek...
-
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #27381 üzenetére
Ja most néztem meg, hogy működik. Tényleg kényelmesebb lett, eddig csak a régebbi verzióban néztem, ott csak egyesével lehetett. Köszi.
Hogy a weben ez miért nem működik? ...
Azt nézem, hogy ez megvásárolt appokat is enged törölni.
Érdekes megközelítés, régen fixen bennemaradtak a listában.
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #27405 üzenetére
Nem akarok mindent kitörölni, mert pl. az ingyenes Carmageddont máér letörölték és csak a saját alkalmazásokból érhető el. Egyesével meg nincs kedvem törölgetni, úgyis tudom mi van fent a telómon éppen és mi nincs.
(#27404) batai15: Nekem csak azokra, amik valamikor már fel voltak telepítve.
-
gatto_
senior tag
válasz
LonGleY #27333 üzenetére
Kipróbáltam. Mobilon sem jó.
Azt hittem mobilokra optimalizálták, de furán működik és lassú. A vélemények olvasása nagyon macerás, mert oldalra kell húzgálni. Ahogy lefelé húzom egy programnál, hogy olvassak róla, állandóan előugrik az "alkalmazásaim" lenyíló menü és kitakarja a fél oldalt, továbbá, bár be vagyok jelentkezve, a főoldalon minden angol, viszont ha belépek egy programhoz ott már magyar. Szóval van gyerekbetegség bőven.
-
gatto_
senior tag
válasz
LonGleY #27322 üzenetére
Igazad van! Maximálisan egyetértek. Már a telefonos Play frissítésnél is ez volt az érzésem, hogy a képembe tolták a hatalmas ikonokat az információk helyett, de ez most mindent visz. Mindent telepítve jelzővel lát el, amit valaha kipróbáltam. Valóban eltűnt a nyelv választás, ami erősen korlátoz a felhasználói vélemények átnézésében. Különösen a kisebb programoknál. Szopás az egész...
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #27322 üzenetére
Eddig tök jól lehetett látni, hogy a fejlesztőnek milyen egyéb programjai vannak, és azok milyen értékeléssel bírnak, hányan szavaztak rájuk, mindezt mindenféle kattintás vagy scrollozás nélkül. Most bámulhatod a nagy semmit, nulla infótartalommal. Persze, scrollozgathatsz lefele, aztán meg oldalra, hátha bármi értelmeset kivakarsz a dologból. Az nem megfelelő, ha ugyanez az információmennyiség egyszerre éri a felhasználót, még a végén megzavarodik. Szemben minden épeszű UI-tervező irányelveivel...
24 órán belül ez már a 3. dolog, ami miatt elgondolkoztam azon, hogy van-e értelme egyáltalán az Androiddal foglalkozni. Egyhelyben toporgás az igénytelen közösségi oldalak és a rendszer hiányosságait foltozó, szintén igénytelen appok tömkelegével... Minden közepes vagy kisebb teljesítményű géppel itt szenvednek, hogy vajon miért nem működik, miért fogy el minden memória, csak győzd letiltani a gyártói szarságokat. És akkor a Google még rátol egy lapáttal, a sötét néphez szabott bugyuta weboldal-egyszerűsítéseivel. Avagy a WebKit-es böngészőkre áttérést forszírozandó. Milyen lesz vajon a következő verzió? Egy gigantikus zöld kocka a programlogóval és az árral? Persze 60 rétegből, fél tonna javascripttel az oldalon, nehogy már használható legyen.
-
fatal`
titán
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
LonGleY #27252 üzenetére
Nem rossz
Nekem Note
Full mobil használat, semmi korlátozás
Folyamatos szinkron, evernote, google now, gps, bt füles, Sony Smartwatch /ide rss, email, sms, facebook, twitter, messenger/
Igy bir ki kb egy napotHogy miért megy szinkron fullba.
Mert sok infót kapok online s zavar ha nem naprakész.Nem útközbe töltöm hanem amikor tudom
Ez nem úgyanaz
De hagyjuk
Mindenki úgy használja ahogy akarja
PONTRészemröl befejeztem irásokat ide
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
LonGleY #27249 üzenetére
xD
Nem cáfolod meg magad.
Kiváncsi vagyok milyen telód van?Dróttal kocsmázni?
Aha
Majd ha egész nap utazol meglátjuk mennyire birálod felül
Ez nem olyan minta pelenkázó hogy beugrok Tesco átpakolom azt megyek tovább
De mindegy
Nem fogok veled vitatkozni mivel elég érdekes a felfogásod mert szerinted kb mindenki barom aki használja a telefonját.
Kb azért van. S leszarom ha mindig töltenni kell. -
Jazz
veterán
válasz
LonGleY #27164 üzenetére
Nem kell szinkroznizáció.
És tényeleg. De roh. jó. (Es explorer). Hálózat, felhő, új kiszolgáló hozzáadása, és ott van egy rakat opció, drop box, skydrive, gdrive....stb.
(#27165) S e t h: ez is meg van. thx.
(#27168) gatto_: Próbálgattam a google diktálóval, mondtam neki hogy pont. Aztán kiírta.
Mondom most én vagyok hülye vagy a google, de mekkora sz. már. Lesz egy összefüggő mondathalmazom írásjelek nélkül. És mire megyek vele. Szerkesszem át utána kézzel?
(egy iphone mennyire messze marad el az android ilyen fokú felhasználói szabadságától? milliárd app, root, teljes irányítás a rendeszer felett, szinte bármit meglehet csinálni vele. akár ráködheted az autód feldélzeti számítógépére is, aztán állítod a szelepvezérlést
, adatokat kérsz le....hihetetlen)
-
xenom0rph
őstag
válasz
LonGleY #26667 üzenetére
Megtaláltam a gyári galériában azt a beállítást, ahol mutat mindent egyszerre. De több problémám is van ezzel az alkalmazással :
-Nincs vertikális görgetés, csak horizontális
-Minden a telefonon lévő képről, bélyegképet csinál, azaz, ha nekem van 700mb-nyi képem, akkor ahhoz a 700 megahoz még csinál közel megegyező méretű bélyegképet.. Ezért ettől a programtól szabadulnék és valami külső programmal helyettesíteném -
pvt.peter
őstag
válasz
LonGleY #26610 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert időnként tweetelni szoktam spamet, androidos hivatalos twitter kliensen keresztül.
Azóta változtattam jelszót és szabályoztam az alkalmazások hozzáférést is, mostmár nem rakok ki automatikus tweetet.
Arra gyanakszok, hogy vmi hülyeséget beszoptam telón keresztül. -
fatal`
titán
válasz
LonGleY #26610 üzenetére
Ezt nem tudom, nem figyelgetem.
"Esetemben valószínűleg az lesz a megoldás, hogy kigyomlálom még a telefonbeállítás előtt a Play-t, a maradék meg mehet majd egyből."
De minek gyomlálsz? Már mondtam, hogy csak azokat telepíti vissza, ami eddig is fent volt. A többi listádban lévő appot nem.
Az adatszinkron nekem is be volt kapcsolva, de még sosem rakott vissza semmit. Aztán lehet, hogy én néztem el valamit, vagy nem voltam elég türelmes.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #26476 üzenetére
A több gmail fiókot passzolom, nekem 1 van, az összelinkelések elvesznek (bár néha 1-2-t megjegyez, nem tudom mitől).
Felküldheted az összeset, de ha megcsinálod a varázslót akkor magától is letölti őket (ha rögtön az elején megadod a google fiókot). Figyelni szerintem semmire nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest