Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LonGleY

veterán

A backup visszaállítása kapcsán kérdeznék egy-kettőt. A Super Backup-al mentettem egyet, így az SMS-ek, névjegyek és az APK-k is megvannak. Plusz amelyik programban volt konfig export, ott ezt megtettem, amelyiknél nem, ott screenshotokat lőttem a beállításokról. Még pár nap, és jön az újrasütött telefonom, rakhatok mindent újra...

1. Az SMS-visszaállítás nem is kérdéses, az a legegyszerűbb.

2. A névjegyeknél viszont sok gmail fiókomból csak 1-2 volt bejelölve, és nem szeretném összekavarni a dolgokat. Ha nem mentésből rakom vissza, hanem a szinkronizációra hagynám a dolgot, akkor csak simán vissza kell jelölnöm a kívánt fiókjaim? És mi a helyzet az UberSync-el (Facebook vonatkozásokkal)? Előbb fent kell lennie a programnak, és csak aztán hagyjam szinkronizálni a névjegyeket, hogy az összelinkelések ne vesszenek el? Vagy azokat mindenképp bukom?

3. A programok visszarakását a Play-re bízom, nem szórakozok APK-kal, mert úgyis frissül egy csomó 2 hét alatt. Nyugodtan felküldhetem az összeset egyszerre (végigkattintgatom mindegyiken, hogy telepít)? Mire érdemes odafigyelnem?

Új hozzászólás Aktív témák