- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még ezt is lehet finomítani úgy, hogy más app nélkül lehet értesíteni a másik felet.
Létre kell hozni egy webhook triggert, amihez egy Macrodroid értesítést kell rendelni bármilyen szöveggel.
A webhook trigger bármilyen böngészőböl vagy egy másik Macrodroid-ból is aktiválható. -
Astery
senior tag
Sziasztok! Nekem is szeget ütött a fejemben ez a dolog. Utána is fogok nézni de előtte megkérdezem hátha tudja is vki a választ. Telefonomon hogyha hangouts értesítés érkezik akkor azt nem jelzi értesítési led-del. Hang, rezgés van. Más értesítés esetén pedig müködik a led is. Meg lehetne eseteleg csinálni ezzel a droiddal, hogy hangouts értesítés esetén erőszakolja meg a led-et és kezdje el villogtatni? Köszi.
-
crok
Topikgazda
-
tknof1871
őstag
Nem találok. Nincs egy olyan app ami free, nem kell a prémium verzióra váltani, nem kell hozzá orvosi/gyógyszerész diploma, és jelez ha gyógyszerek nem szedhetők együtt?
Csak annyit tudjon, hogy beírom a gyógyszerek nevét vagy a hatóanyagot, ATC kódot, CA S számot, bármit amivel azonosítható egy gyógyszer, és ha ütközés van dobja fel melyik nem szedhető melyikkel. -
Fall-N
veterán
Nekem azóta nem müködik és most a telefonon a sincs meg egyik se. Frissítettem a managert 2.3-ra, se az nem tud kommunikálni a szerverrel vagy a szerver hibás. Letöröltem mindent, hogy újra tegyem, hátha megjavul. Viszont aztóta a Vanced Manager nem tudja letölteni a split APK összetevőit. A hivatalos honlap is szarakodik, így szerver hiba lehet náluk. Az alkalmazás sem tudta a verziókat összehasonlítani, viszont push üzenet küldött, hogy van frissítés.
-
Aurig@
őstag
SIM csere esetén a Telekom nem kéri a régit és bemutatni sem kell!
Legalább is tőlem nem kérte. Fiamnak cseréltettem ki feltöltősről előfizusra. Az én nevemen van a kártya, nem kérték. Mondtam, hogy előfizus lesz, a kártyát a fiam használja.
Annyit mondott az ügyintéző, hogy aktiváláskor a régi kártyáról indítsam, majd sikeres aktiválás után lehet cserélni. A régi a mai napig is megvan.
Feleségem kártyáját sem kérték és be sem kellett mutatni. Az övét egy hónapja cseréltem.
Semmilyen plusz költsége nem volt egyik cserének sem! -
-
dzsordzs69
senior tag
Mivel nekem múlt héten fastboot-ba ragadt a telóm a 21.4- től, így maradtam a 21.2-n. Ha fel akarom tenni a 21.4-et, akkor ez a menetrend jó: twrp-ből uninstaller, majd a 21.4?
Valamint egy Vanced kérdés: azzal mi tudok tenni, hogy a Play Áruház ne dobja fel a YouTube frissítését állandóan?
Köszönöm -
Köszönöm ezt a részletes és kimerítő választ
Azt a csőrtét megtaláltam, végig olvastam azt a vonalat is, épp te reagáltál akkor is rá
A linken lévő topikot végig olvasva valóban az van, hogy értelmetlen babrálni a securestorage-ot, mert minden elvész ami eddig meg lett jegyezve. A Samsung - Huawei kompatibilitás kérdés sem egyszerű ahogy írtad és Android 6 vs Android 10, szóval tényleg elég nagy a verziók közötti különbség. Ezt a QR kódosmegoldást is kerestem, sőt találtam is appot, de ugyanúgy azt a legeneráltat tudja kiszedni a rendszerből, pedig gondoltam, hogy ismeri a titkosítást az app és eleve sima plain-be fogja kidobni a jelszót amit bedob egy QR-be. Kipróbáltam most egy Galaxy A20S-en (10-es) és ennél már QR-el megosztható, de ez lehet rendszer feature és nem Samsung
Kipróbálom az accountos verziót is, mert alapból még rajta van a saját acc-om, természetesen ez volt az előző telefonom, szóval jól gondoltad, h sajátom.
Teljes mértékben átlátom most már, hogy mi a helyzet, sok reményt nem is füzök ehhez, mert ha ez az acc-os verzió sem működik, akkor lehet majd egy router reset lesz ahogy fentebb írtam, de csak abban az esetben, ha megtalálom a belépési adatokat a hátoldalán, mert ha nem, akkor veszett ügy sajnos... Köszönöm még egyszer a segítséget -
crok
Topikgazda
Youtube Vanced-hez jött egy kis info:
• This is for the information of all users,
If you are using old versions of Vanced manager (v2.2.0 or lower), please update to the newer version already (v2.2.1) for your own sake. Old versions are obsolete and won't work. Manual installation is required!
==================
• This is for root users only, if you are using magisk version 21.3 or lower, update it to latest available from magisk manager or magisk repository immediately. Make sure you are on v21.4 before you head to install root variant of YouTube Vanced/Music.Szóval aki v2.2.0 vagy az alatti Vanced Manager-t használ az frissítsen mert olyan változtatások voltak a háttérben ami miatt nem fog menni a régi verzióval semmi - kézzel kell frissíteni. A másik, hogy aki root-al tett fel Vanced-et és a Magisk verziója V21.3 vagy alatti az frissítse a Magisk-et mielőtt root-os Vanced-et frissít (vagy tesz fel újonnan). Most a legfrissebb Magisk a V21.4, ők is ezt ajánlják.
-
Tökimanó
senior tag
Az Activity Launcher segítségével letiltottam amiket írtál. Bár a systemet nem találtam. Helyette facebook app installer volt. Biztos ami biztos letiltottam azt is. Újratelepítettem a régi messengert is. Most várok . Pár nap múlva kiderül hogy bevált vagy nem. Mindenesetre a segítséget az eredménytől függetlenül köszönöm!
-
Fall-N
veterán
Csak sajnos sokan nem veszik meg, inkább szenvednek a teljes képernyős reklámokkal. Én fel sem rakok olyan programot, amiben nem lehet eltűntetni valahogy a reklámot. Vagy inkább keresek reklámmentes alternatívát.
Egyedül a Xiaomi Témák alkalmazásban vagyok kénytelen elviselni a prémium témáknál.
-
Fall-N
veterán
Létezni léteznek, de az alkalmazáson belüli reklám már nem nagyon szokott összejönni az adblockereknek. Ha nem kell internet a játéknak akkor meg kell vonni tőle az elérést, csak ilyen egyre kevesebb van, a fejlesztők sem hülyék. Ha van reklámmentes, fizetős változat, akkor egyszerűbb megvenni.
-
Magnat
veterán
Én nem a 2fa jelentőségét kérdőjelezem meg, hanem azt mondom, h a 2fa aktiválása előtt is működött az sms küldés is meg a prompt is (ami szintén 2fa), az Authenticator meg azóta sem működik, tehát semmi sem változott azóta, h aktiváltam a 2fa-t, erre mondom, h értelmetlen bekapcsolni, mert a Google anélkül is használja, h aktiválnád.
És nem lenne másra használva, csak a többi 2fa módszer nem jó arra amire nekem (vagyis nekik) kéne. -
Magnat
veterán
Igen, erre mondtam én is, h igazából a 2fa bekapcsolására semmi sem történt, mivel a prompt meg az sms eddig is elérhető volt, az Authenticator meg most sem ... szóval lescanneltem a kódot a 2fa bekapcsolásakor csak éppen nem kéri sehol ... a belépés más módszerrel után ez lesz:
A középső sem az authenticatoros kód, hanem ez:
Kétlépcsős azonosítás:
-Vegye elő xxxx eszközét
-Nyissa meg a Beállítások alkalmazást
-Koppintson a Google elemre
-Ha még nem tette meg, válassza ki a fiókját.
-Koppintson a Google-fiók kezelése elemre.
-Válassza a Biztonság lapot (előfordulhat, hogy jobbra kell görgetnie)
-Koppintson a „Bejelentkezés a Google-ba” részben a Biztonsági kód elemre
-Válassza ki, melyik fiókhoz kéri a kódotA megbízható eszköz dolog persze működik, csak mi van ha másik gépen akar belépni ... persze szólhat az asszonynak, h nyomjon egy "Én vagyok" gombot, csak azt lett volna jó elkerülni ... és úgy tűnik, h pont az az egy módszer nem működik amihez nem kéne a saját eszközre felvenni az accountot, a többi meg igazából 2fa bekapcsolása nélkül is működik ... szóval ezek alapján igazából sok értelme nincs a 2fa bekapcsolásának Google account esetén.
-
Magnat
veterán
Köszi, nekem az nem világos, h sorrendet írsz, illetve a linken is azt mondja, h "though they can still use other methods of 2-Step Verification if they prefer." - azaz ha úgy akarom, használthatom a 2fa-t is, csak éppen sehol sem látok rá lehetőséget (mármint az Authenticator kód megadására)... ezt a Google promptot meg már régebben is bedobta ha új helyen léptem be amikor még nem is volt beélesítve a 2FA ... a további bejelentkezési lehetőségek között sem szerepel olyan opció, h azt a kódot üssem be amit az Authenticatorban beállítottam anno ... igazából onnan jött fel a probléma, h beállítottam valakinek egy gmailes címet és a valaki férje is belépne néha pc-n ebbe a fiókba és ilyen esetben tökéletes lenne a Google Authenticator anélkül, h fel kellene venni az adott accountot a telefonjára.
-
Bozek
nagyúr
Szerintem félreértetted. A telefonról akar felvenni, de nem a hangszórón keresztül. Tehát egy olyan hangfelvevő kellene neki, ami a telefon média kimenetét veszi fel. Hangszórón keresztül ugye a háttérzajok belehallatszanak, gondolom azért nem jó neki az.
Én anno képernyővideót akartam készíteni, arra kerestem programot, de nem találtam olyant, ami a médiahangot kezeli. Még roottal sem. Régebben volt, de azok már nem működnek. Szerencsémre a mostani Sony telefonomban van egy olyan gyári alkalmazás, hogy Játékoptimalizálás, na az tudja ezt. De abban sem lehet minden alkalmazást beállítani, például a Facebook sem megy.
-
Somatom
veterán
Sajnos, az kevés, mert ettől rafináltabb a Google. Az alapértelmezett fiókon addig nem látod az egyes elemek szinkronkapcsolóit, amíg nem kapcsolod be az autoszinkront.
Ezért először kikapcsolom a készüléken az autoszinkront.
Bejelentkezek az alapértelmezett fiókba.
Elveszem a netet (pl. repülő mód).
Bekapcsolom az autoszinkront.
Kikapcsolom azokat a funkciókat, amiket nem szeretnék szinkronizálni.
Visszaadom a netet. -
crok
Topikgazda
A Simple Mobile Tools fizetős alkalmazásai most ingyenesen beszerezhetőek Play-ből is (kiv. persze a támogatás appot):
Simple Gallery Pro - Photo Manager & Editor
Simple Calendar Pro - Events & Reminders
Simple Notes Pro
Simple Contacts Pro
Simple File Manager Pro
Simple Draw ProEgyébként ezek - a Google Play-ben fizetős - appok F-Droid-on is megtalálhatóak és természetesen ott alapból ingyenesek. Mivel nyíltak így vannak Android ROM-ok amik alapból ezeket használják (Carbon ROM pl.).
-
Magnat
veterán
Sztem ha nincs root meg másik eszköz fotózni akkor egyszerűbb azt csinálni, h azokat a kódokat fotózod le amit az accountok és eszközök állítanak elő, amire a 2 faktorost csinálod. Én amíg nem volt export/import a Google Auth.-ban, legalábbis azt találtam egyszerűbbnek.
-
Sanyi.mTs
addikt
+ mindenki, aki segített tanácsaival.
Köszönöm.
Valószínűleg ez a megoldás lesz nálam a nyerő. Lefotózom a QR-t és biztonságba rakom. Nincs root.Aki már próbálta a Google Authenticator export-importot, csak nálam csinálja, hogy a két eszközön nincs szinkronban a két visszaszámláló? Ott ahova importáltam 3-4 mp-cel később vált a kód.
Holnap még ránézek az Authy-ra is.
-
Narxis
nagyúr
Nem mindenkinek kell VPN-nél "anonim" hozzáférés. Én pl. csak arra használom a VPN-t, hogy hozzáférjek az arte.tv, das Erste és a többi német online tartalomhoz mert magyar ip-vel egy csomó videó korlátozva van. Netflixnél is sokan ezért használnak csak VPN-t. Ilyenkor 2 dolog lényeges, a sebesség és a mennyiség korlát, hogy ezek ne legyenek.
-
Narxis
nagyúr
Megnézve a leírást talán a vanced továbbra is kényelmesebb de ettől még ez is egy lehetőség, nem próbáltam ki.
What's New:
AdGuard for Android v3.6 is headlined by two pretty big changes, new features even. It's watching YouTube ad-free inside the app and DNS-over-QUIC protocol support. The first one is easy to grasp, the second one will take some explaining.
[Enhancement] An option to watch Youtube ad-free
Blocking ads in YouTube on Android has been exclusive to browsers for a long time, thanks to the restrictions Android OS imposes on filtering other apps' traffic. However, we found a way for you to avoid ads in YouTube app. Follow these easy steps:
Open the YouTube app and start the video you want to watch.
Tap on the Share button and select AdGuard for Android from the list of apps.
A new window will pop up where you'll be able to watch the video without being interrupted by ads! -
darvinya
titán
Belenagyítva raktam oda a tűt, pont az út jobb oldalához.
De mindegy, mert eredeti célpontomhoz is csepelen keresztül visz, miközben M0-áson rövidebb és egyenesebb útvonal lenne.
Ezért is kérdeztem, hogy még mindig zárva Szigetszentmiklós le/feljárat, amit még mindig nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magisk
- Kerékpársportok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged