- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Szotyi222 #161370 üzenetére
Unalmasság.
Na jó, még egy kérdés: Google névjegy, telefon és SMS kezelő. Eddig mindig ezt a triót használtam, án most hiába veszek fel valakit a névjegyzékbe, az SMS-nél nem javítja át a számot a névre. Ez miért lehet, vagy hogyan lenne rendbehozható? Továbbra is ugyanaz a Google fiók van kiválasztva.
-
crok
Topikgazda
válasz
Szotyi222 #148789 üzenetére
Példák amik elérhetőek most is: itt írtam össze párat. A Genymotion-t használom régóta + az előző linken írtak közül ami kézre esik mint PC megoldás (néha-néha, ugye futnak VM-ben is ha kell). Meg nemsokára(?) lesz natívan is Win10-re valami ilyesmi, szerintem te erre gondolhatsz. Nem tudom, nem használok Windows-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest