- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bozek
nagyúr
-
Taci
addikt
válasz
snooze #115395 üzenetére
Igen, ez már korábban is tervben volt. A következő verzióban ez is benne lesz.
A régi Nokia 5310-esemen imádtam, hogy beállítottam, hogy mostantól néma mód, és 2 és fél óra múlva (vagy megadott időpontban) váltson vissza normál módra, ez pl. mozinál nagyon hasznos volt.
(Ezt Androidnál is meg lehet tenni, de pl. S7-nél csak úgy, ha ismétlődésként állítom be, pl. hogy minden nap vagy a hét adott napjain ismétlődjön, de az meg nem jó megoldás úgy.)Szóval ez is benne lesz, örülök, hogy nem csak nálam merült fel az igény rá.
-
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
snooze #112144 üzenetére
Elvileg magyar és angol nyelv érhető el nálunk.
Nem vészes a díja (3€/hó vagy 25€/év), de minek fizessek egyetlen (ok, két) csatornáért, ha ingyen is elérhető (plusz még több tucat) legálisan.Szerk.
(#112163) Jakuu: Nem, ezt már többször is kitárgyaltuk itt. Régen jó volt hozzá, mára sajnos már nem. -
-
válasz
snooze #109523 üzenetére
Hi Locker tud ilyet a fizetős verzióban biztosan, illetve a hozzászólás írása közben találtam még ezt, de nem próbáltam. Akkor lehet jó, ha be tudsz állítani élő háttérképet a zárképernyőre is. Ha nem, akkor az lehet még köztes megoldás, hogy zárképernyőn is a kezdőképernyő háttérképe van, amit meg lehet cserélgettetni.
-
törölt tag
válasz
snooze #109523 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy meglepne, ha nem lenne ilyen célalkalmazás. Ha pedig van, akkor azzal jobban jársz, mint a Robottal. Robottal is meg lehet csinálni, de minden paramétert Neked kell nulláról felépítened, és őszintén szólva gőzöm sincs, hogy miként lehetne Robotul definiálni pl. a "random" fogalmát.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
snooze #109517 üzenetére
Van saját topikja, kérdezz ott bátran.
Egyébként vannak a programban letölthető, működő példák, azokból rá lehet érezni a logikájára. -
HoTaZo
addikt
válasz
snooze #109517 üzenetére
Saját topikjában, jobb fent Téma indító írás, segítőkész topiklakók, Somatom dr. rendelésidőben "minden" információval el tudnak látni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
snooze #109057 üzenetére
Én a Tasker-t, Somatom meg az E-Robot-ot írná.
Egyébként meg Wallpaper Changer. Igaz, ha különböző mappákból akarod megoldani, akkor 1 euróért meg kell venni ezt a részét.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest