- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ember! A network log app egy diagnosztikai tool. Nem kell mindíg telepítve lennie, csqk amíg kideríted, hogy mi okozza az állandó adatforgalmat. Most, hogy tudod, kontroll képpen állj visdza gyári launcher -re, tiltsd a Nova -t! Ha megszűnik az adatforgalom, akkor tuti a Nova a "bűnös". Ez nem azt jelenti, hogy közvetlenül a Nova a hibás. Lehet, hogy egy, a Nova -hoz kapcsolódó widget (pl. vmi időjárás widget) nem találja a szerverét.
-
Foose
addikt
Network log szerint a problémám oka: Nova launcher
És vajon mitől? És eddig miért nem??
-
törölt tag
Sztem félreértetted. Két "furcsaságot" írtál le, Aprokaroka87 pedig arra világított rá, hogy az egyik teljesen normális. Nálam is ugyanígy van beállítva, és sokszor nem jelenik meg számérték, pedig van aktív adatforgalom. Ettől még a másik jelenség szerintem is hiba. Valami "beragadt", és folyamatosan próbál kommunikálni a szerverével.
-
-
viktorhu
veterán
-
aprokaroka87
nagyúr
Az Opera gondolom valamilyen megállapodást köt cégekkel hogy az általuk generált forgalom átmehet az Opera szerverein
Vagy nem tudom hogy ez hogy mükődik,de nem minden app tudja kihasználni az Opera maxot
Illetve pár cég külön úton jár
pl facebook,google,Ucpl a picsart nevű appban kb 60-70%-os a tömöritési arány ha jól emlékszek
-
Bozek
nagyúr
Bár nem ár a Pro kulcs hozzá, de anélkül is használható.
-
zeon.hu
nagyúr
xda-ról letöltöd ezt a verziót, akkor a play nem akarja többet frissíteni (re-signed verzió).
-
vicze
félisten
Full random Play keresés.
Olyat keress ami kifejezetten "Ambient Temperature"-re van, a többi nem ér semmit. Nagyon sok ilyen app van azt te kell tud pontosan milyen kell. -
laszlohu
addikt
Nálam mind2 fenn van, főleg a poi keresés miatt van fenn az igo, bár lehet,
hogy már azt is megírták rendesen az Osmand - ban.Az automatikus követés ideje - nél lehet a gps érzékenységét állítani,
Az alábbi térképszerkesztőn meg be lehet írni a hiányzó utcákat, ha találsz olyat :
[link]link2 - ről meg le lehet hozzá tölteni a világ összes térképét
az "_2" őt a végéről el kell távolítani, majd felülírni, ha van már létező
-
Dottore
addikt
Google kereső, de addig is...
-
Flind
senior tag
Nálam is. Fizetni meg csak akkor kell, ha fontos valakinek a felhő szinkron. Persze vannak mellette más
bullshitekfunkciók is, mint a több emoji, de kétlem hogy az innen bárkinek kéne. Amúgy meg nem hiszem hogy valaki évente pár száz forintot nem engedhet meg magának egy olyan gyakran használt alkalmazásra, mint egy billentyűzet. -
-
kovisoft
őstag
-
Státusz báron ha hosszan rányomsz az üzenetre, akkor feljön egy alkalmazás információ gomb, ha rányomsz, akkor megmutatja melyik program reklámoz, ugyanitt az értesítéseit is letilthatod, de érdemesebb a programot törölni. Nem tudom melyik Androidban jelent meg ez a funkció.
-
atillaahun
veterán
Tehát akkor van root-od, az jó. Fájlkezelővel irány a /data/app/ időrendbe rakod, és a legutóbb települtek közül az a hunyó amelyiket nem ismered névről. Kivágod, aztán rákeresel a nevére a gyökérben / hogy hol hagyott még szemetet.
(#48201) Somatom
Ha fontos lenne nyilván én is kitúrnám az adatbázis fájlt és csinálnék rá Tasker-ral egy Dropbox szinkron profil-t, de kétlem hogy az érdeklődő ennyire maximalista lenne. Meg akkor ehhez böngészőből bejelentkezve nem tudsz hozzáírni, ami végülis a szinkron lényege lenne. -
tomy86
addikt
Próbáltad pl. AirPush Detectorral megnézni, hogy melyik program küldi a status barra az üzenetet?
-
Melafoto
senior tag
Hali
Nekem is küldött egyszer vmi progi másolatokat az sms-ről, de aztán rátaláltam a CM Security -ra és segített a biztonsági rést kijavítani. Meg az Adaway progi is fent van mint reklám blokkoló.
Az utóbbihoz root kell, de szerintem az elsőhöz nem.
Egy próbát megér.... -
7Sony7
addikt
Szia. Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy nincs rá szükség, de már minden mindegy alapon feltehetnél egy víruskeresőt. Kipróbálhatnád a 360 mobile security nevűt. nekem az már egyszer jelzett, hogy a telepített prigi malware. Lehet, hogy már elkéstél vele, de egy próbát megér. (Már csak azért is kíváncsi lennék, mert nekem ez van fent.)
-
fdisk
őstag
Nálam is vannak képek hozzárendelve emberekhez a telkönyvbe.
Na most ha a vibert újratelepítem,akkor egy pillanatra a telkönyvbe lévő képet teszi be hozzá.
Majd később ha leszinkronizál a saját szerverével a viber,akkor vált át az Ő általa beállított képre.
Nem lehet,h nálatok is hasonló lehet a gond,csak annyiba más hogy nem vált vissza a jó képre?
Ez csak tipp,mivel nem használom a whats appot.
Esetleg egy adatok törlése a telefonon eszközkezelőjében? -
xSide
őstag
Ott a listámban a 2.8 AdAway XDA linkje, ami újra aláírt...
Ez pedig az F-Droid 2.8 linkje -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest