- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A "szakmai" részével nem értek egyet. Mielőtt vmi custom dologba fogna, nem ártana mentést készíteni a rendszerről. Akkor meg már praktikus lenne a legfrissebb, de még gyári rendszert menteni. Aztán van olyan, hogy a Custom rom egy CWM -es zip. Igen ám, de a CWM nem tud partíciókiosztást menteni. Ha mondjuk a custom rom újabb főverziós, mint amilyen a gyárija volt és közben változott a partíciókiosztás, akkor az bukta.
-
Pierre75
senior tag
Köszi a választ!
Musixmatch esetében úgy értem, ha nem akarom, hogy állandóan ébren tartsa a gépet akkor ezt kell tennem. Az ideális persze az lenne, hogy a sw ennyit tudjon magától is, és ne a háttérben szívja az akkut. Ehelyett tegyek fel egy újabb programot, hogy kikényszerítse azt, amire az első nem képes. Kicsit bíztam benne, hátha csak figyelmetlen voltam és nem vettem észre vmit a beállításokban.
Böngésző: Chrome a leglassabb az általam eddig próbált böngészők közül. Elvben a Dolphin is tudja, csak mint írtam, a felső sávot eltűnteti, de az alsó marad. UC-t ki fogom próbálni.
-
kovisoft
őstag
Nem kimondottan a met.hu-val volt gondom, hiszen a lap alján ott van a link a teljes nézetre. Inkább azzal, hogy ha egy mobilos böngészőnek beállítom, hogy asztali nézetet szeretnék, akkor azt várnám el, hogy azt (vagy ahhoz nagyon hasonlót) kapjam, amit egy asztali számítógépen. Ebben nagyon sok androidos böngésző elvérzik: bizonyos oldalakon vagy mégis mobilnézetet adnak, vagy nem megy a flash, vagy rosszak a betűméretek, vagy rosszul tördelik a sorokat, stb. A mostani hozzászólások hatására kipróbáltam a Chrome Beta-t és az UC-t, de alighanem továbbra is maradok a Dolphinnál.
-
kovisoft
őstag
HIába állítom be UC-ben az "others --> desktop" módot, bizonyos oldalak (pl. met.hu) következetesen mobilnézetben jönnek be, holott ugyanezek az oldalak pl. a Dolphinban 'desktop' beállítás esetén tényleg desktop módban jelennek meg (és nincs külön "met.hu --> mobile" szabály.definiálva UC-ben).
Az UC nekem alapból bizonyos szövegeket a többihez képest miniatűr betűkkel jelenít meg (pl. itt a fórum teljes nézetében is), bár ezen elképzelhető, hogy lehet segíteni valami font-beállítással.
Bizonyos oldalakon (pl. digisport.hu) nem játssza le a flash-es videókat, amiket a Dolphin gond nélkül lejátszik.
-
jonnyjoker01
veterán
-
air
nagyúr
"Simán lehet használni launcher nélkül a telefont (illetve úgy hogy fent van egy, csak soha nem látod)"
Na, akkor ezt most fejtsd ki, légy szíves!
Mit látsz, ha nem a launchert? A launcher nem csak a kezdőképernyő, hanem az app drawer is.
Ha egyik sem látod, akkor nem látsz ikonokat, nem tudsz alkalmazásokat indítani, tehát a készüléket nem tudod használni.(#56811) LonGleY
"De most komolyan a launcher fogalmán vitatkoztok?"Igen. Úgy látszik muszáj, mert még mindig terjed a hülyeség.
-
törölt tag
-
Márklár
tag
Márklár
-
LonGleY
veterán
-
air
nagyúr
Ha a Touchpal be van járatva, ki van tanítva, akkor persze, hogy sokkal hatékonyabban adja az ajánlatokat, mint azok amiket telepítés után éppen csak elkezdtél használni. Csak ilyen szempontból összehasonlítani őket, az szerintem, nem elegendő tesztelés.
Én azóta használom megint a Swype-ot, mióta néhány napja szó volt róla, hogy ékezetmentes kiosztáson is tud magyarul, és megy a kettős nyelvű bevitel.
Egyelőre jobban működik mint a SwiftKey, több szót ismer fel. Viszont külön kiosztáson vannak a kurzormozgató gombok. Kényelmesebb a nagybetűsítés. Szóval vannak előnyök és hátrányok is mindkettőnél, de csak hosszabb használat után tudom eldönteni, hogy tényleg melyik felel meg jobban nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest